lumion
Active member
Apropo, ca tot vad ca ne-am animat putin. Stiu ca suna ciudat da la cat de putin activitate e pe aici de obicei, sa avem azi 2 postari mi se pare deja WOW!
Mai trezim si noi la viata sectiunea asta?? Eu mi-as dori sa nu ajungem sa punem lacatul pentru ca nu mai e activitate. Si daca sunteti dispusi sa mai postati din cand in cand, si ne strangem macar cativa, am putea sa dam din nou drumul la growuri si concursuri cu premii (indoor/outdoor) etc.
Singur nu am ce face, trebuie sa existe dorinta si participare de la mai multi. Ma intristez cand vad cum au inflorit sectiunile tarilor vecine, si noi suntem la un pas de groapa. Si nici macar nu are logica, ca nu vad sa se fi innasprit legile in tara sau ceva. Din ce discut cu lumea pe internet si la telefon, si chiar aici pe chat pare ca treaba e mult mai relaxata acum. Si atunci ma intreb unde sunt growerii?
Romania, trezeste-te!!!
De asemenea sunt cativa useri vechi de la care as vrea sa aud macar o linie de 5 cuvinte care sa imi dea de inteles ca sunt bine. Se stiu ei care sunt. Si daca nu va stiti care sunteti, prefer sa aud de la cat mai multi asta, chiar si in privat, daca nu doriti sa reapareti pe threadurile publice.
Numai bine va doresc. (Cam lunga "intrebarea", dar am vazut ca acest thread are mai multe vizualizari decat cel de discutii generale, poate am o sansa aici!)
Exlpo eu unul sunt bine .... O sa dau drumul la un grow cat de curând. Semințele sunt la germinat . O să-mi fac și eu timp sa postez mai des.Revin cu poze!!!
PS. Am avut un soc când am văzut nouă înfățișare a forumului...acu. Că postez a 2-a oară ...parca mai merge.