What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Trebuie să vă întreb ca la clasa a 1 a ca sa va dați seama ce întrebam de fapt??
Ok!
Cum pot prepara ulei sa îl pot folosi pentru țigara electronică!
BHO , sau extract cu alcool, etc.
La țigara electronică am vreo 4 rezervoare pentru ulei și mă gândeam să fac un extract ceva sa îl amestec cu acel ulei sa îl pot fuma iarba la țigară electronică , când am pofta sa fumez , numai schimb rezervorul și gata!
Dar nu știu care din metode funcționează mai bine!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Orice extract deceruit merge. Si nu mai fa figuri, ca retea nu e reteta. Nici macar pe aproape. Nu aveam de unde sa ghicim noi ce vrei.

vasile

Well-known member
Veteran
Numa drogati...eu ma gandeam la electronica de la becuri si cum se leaga firele... :D

Eu nu am facut niciodata insa tare curios sunt ce gust/miros are lichidu ala, poti sa pui aroma in el?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu are nici un gust miros etc daca nu ii adaugi aroma. Sau un mic iz de iarba proaspat taiata asa, daca nu e filtrat corespunzator. Oricum, se acopera cu cea mai fina aroma.

MCH

New member
Salut! As vrea sa comand niste seminte din afara, intrebarea mea este: Voi cum procedati cu plata? Plata cu cardul e safe?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca cardul si comanda nu au treaba cu tine ori cu adresa unde vei creste ar trebui sa fie ok. Daca lasi urme nu prea e bine.

MCH

New member
Daca cardul si comanda nu au treaba cu tine ori cu adresa unde vei creste ar trebui sa fie ok. Daca lasi urme nu prea e bine.

Mulțumesc de răspuns!
Cardul ar fi singura legătură cu mine, lucru care ma da înapoi. Totuși sta cineva sa asocieze tranzacții cu persoane?

Metoda plății prin plic nu ma încântă,mai ales în 2021,nu știu câte șanse are sa ajungă la destinatar...plus ca procesul este foarte încet.
Metoda cu bitcoin de asemeni nu este prea safe, atâta timp cât vendorii de btc iti cer ID+poza față.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Vasile, iti pot recomanda un tip de extractie rapid dar periculos ca se face sub presiune + inghet.
Daca o postez aici ca nu se gaseste nicaieri pe tot internetul metoda asta (cel putin asa au zis oamenii).
In 20 de minute ai produsul finit care poate fi adaugat unde vrei tu :D

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Ai nevoie de o sticla de 0,5l de la nestea (e gros plasticul si are gura mai larga fata de restul sticlelor), faci cateva gauri in fundul ei si una singura mica in capac, pe mijloc sa fie si cat de ingusta se poate face pentru a baga adaptorul de la tubul de gaz. Doua trei tuburi de gas, un filtru de cafea taiat la rotund si asezat pe interior pe fundul sticlei dupa care iei continutul si il bagi la o rasnita clasica si il faci marunt. Umplii sticla pana la jumatate, infiletezi capacul sticlei dupa care iei un tub de spray cu gas gaz si bagi presiune in sticla iar sticla o tii deasupra la un va yena de preferat. Repeti procedeul pana scoti tot dupa care ca sa grabesti procesul si gazul sa se evapore mai repede poti pune vasul yena in apa calda fara ca apa sa ajunga in vas. Ai produsul finit pe vas si pe urma il poti rade cu o spatula sau ceva asemanator sau poti pune cateva maini de tutun dupa care freci tot vasul pana nu mai ramane nimic pe margine.
Enjoy it!
NU FACETI IN SPATII INCHISE SI FOLOSITI MANUSI DE PROTECTIE IN CAZ CA SE SPARGE STICLA SI ITI POATE DESFACE CARNEA CUM TAI PIEPTUL DE PUI!!!
Nu e o varianta bio dar e foarte rapida!
Succes!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta e reteta de bho. Dar nu se face in plastic de fel. Si nu e nici bun pt sanatate. Pe langa planeta. Extractia cu co2 e mai sanatoasa dar cere niste aparatura rezistenta la presiune. Daca nu, fara investitii mari, mai bine ramanem la deastea mai usor de facut acasa, si facem hash/kief/etc.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Orice extract deceruit merge...
BHO-ul e deceruit? Sau da-mi te rog un link, ceva pt deceruirea asta, poate bag si eu la electronica... ms.
l.e.
Mai indes o intrebare aici.
Vreau sa fac niste alei de lemn prin curte si ma gandeam sa izolez pe dedesubt cu geotextil pt buruieni.
Intrebarea e: care ar fi cel mai bun pt sarcina asta?
Am in vedere drenajul apei si stoparea buruienilor.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
BHO-ul e deceruit? Sau da-mi te rog un link, ceva pt deceruirea asta, poate bag si eu la electronica... ms.
l.e.
Mai indes o intrebare aici.
Vreau sa fac niste alei de lemn prin curte si ma gandeam sa izolez pe dedesubt cu geotextil pt buruieni.
Intrebarea e: care ar fi cel mai bun pt sarcina asta?
Am in vedere drenajul apei si stoparea buruienilor.

E full plant extract. Nu ti-as recomanda la electronica, mai ales daca nu e cu butan filtrat dublu/triplu si apoi evaporat corespunzator.
de fapt eu nu iti recomand deloc. Ca am bagat si la pipa si la electronica si cand am luat-o tare pe ulei si am intrecut masura (vreo 2 gr in o zi) plamanii mei au zis stop si mi-au dat un wheezing de toata frumusetea ce a durat zile bune. De atunci am abandonat bhoul. E clar ca bine nu face.
Pentru deceruire termenul dewaxing sau cel de winterization (asta e mai folosit la stoneri) te va lamuri. E thread inclusiv pe icmag.
Orice geotex folosesti va fi mai mult sau mai putin gaurit vraiste sau chiar inexistent dupa 2-3 ani. Acestea fiind spuse, cel mai gros e cel mai bun. Dar de multe ori mai multe straturi de de ala ieftin reduc preturile. Cele groase sunt cam scumpe. Si cativa euro per mp. Cel de 60-80 grame per metru e vreo cativa zeci de euro toata rola. (100 + mp)
dar nu te astepta sa mai fie acolo si sa faca treaba si peste cativa ani.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Daca căutăm câteva pagini mai in spate pe forum găsești un thread intitulat țigara electronică parcă daca nu mă înșel !
LA deschis hempfild !
Acolo explica destul de detaliat procesul!
Prima oară trebuie sa se facă watercurring sa se curate de clorofilă și de impurități, apoi se pune la uscat se face decarboxilarea apoi se toarnă alcool de 96% ! După se baga in frigider și se decantează ceara ! Rămâne pe fundul vasului ,ceara ! Sau ceva de genul daca îmi aduc aminte bine! Caută acolo sunt informații foarte multe acolo!!!
sper sa îți fie de folos piramidon!
Hai noroc !!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
E o metoda rapida, ieftina dar foarte chimica. O data de 2x in viata o poti face dar nu mai mult. Metoda asta o stiu de aprox 10-15 ani si am facut de vreo 5-7x. Butanul tine locul la kerosen :)) zici ca faci cocos cu metoda asta si nu ulei.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Macar fa cu butan filtrat. Ca nu butanul e problema. Ci impuritatile din el, mai ales cele neevaporabilela temp camerei.

Lol123

Member
Stie cineva daca incap 9 plante auto care la maturitate ajung la 120cm inaltime intr-un growbox de 200x200x200cm, adica 3x3? cu doua hpsuri de 600w?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Incap, dar as merge pe un panou led puternic (sau 4 panouri led mai mici) sau un hps de 1000w. 2 hpsuri de 600w peste o suprafata de 2x2 m cu 9 plante fac ca asta sa fie o varianta ineficienta din toate punctele de vedere. 18 plante sub 2 hpsuri de 600w ar fi o varianta mai buna. Sau orice numar de plante (mai mare de 18) care se imparte egal la 4 puse sub 4 hpsuri de 400w, ar fi si mai eficient. Iar daca faci aceeasi treaba cu led nu o sa vrei sa mai auzi vreodata de hps. Si oricum, cu doar 600W de led scoti cam tot atata recolta. Pentru ca nu ai mai avea probleme cu temperatura si nici nevoie de super sistem de ventilatie.

Lol123

Member
LED LUMATEK ZEUS 600W PRO am pus ochii pe ledu asta care costa 7200 lei, se zice ca inlocuieste un hps de 1000w. Se merita banii? Un hps de 1000w costa 1200 lei cu balast reflector fire tot. Ce ziceti? Pe un site din Europa am gasit ledul la 1050 euro dar cu plata in avans cu cardul de debit visa. [Removed spam]

Last edited by a moderator:

Latest posts

Latest posts