What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

deepstate

Active member
Desigur ca sunt metode diferite de consum si nu pretind ca vaparea e pentru toata lumea, eu m-am lasat de tutun si din cauza asta evit sa dau foc si la iarba, sa nu ma tenteze.

Nu pot recomanda altceva decat ce folosesc, chestia de high tine de toleranta si cum tragi din vape. Pax functioneaza prin conductie termica si daca te tin plamanii sa tragi usor din el 20-30 de secunde, e posibil sa ajungi sa te intrebi cum ai ajuns pe jos si de cand stai acolo.

Dar la subiect, eu chiar cred ca se poate microdoza cu el, exista insa o oarecare learning curve si pretul poate reprezenta o problema.

Pare ca ii fac reclama, dar nu pot zice Mighty daca nu am Mighty.

Ca fapt divers, caut o metoda de a fuma niste ulei fara alte investitii, in Pax nu mai pun asa ceva pentru ca a fost infernal de curatat. Intr-o zi, cand eram cam prea high pentru astfel de decizii, mi-am zis sa cumpar o pipa doar pentru asa ceva https://www.alibongo.co.uk/product/simian-folding-wooden-pipe-24637/ si dupa ce am vazut-o in realitate m-am intrebat de ce am cumparat-o.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fara alte investitii nu am ce sa iti recomand, dar cu ceva investii iti recomand un e-nail sau un adapter pentru dabbing de pus la bong.

gumzgi

Well-known member
copii mei nu mai fuamti daca vede ti diavoli si alte nimicuri , sigur nu e pentru voi :) una peste alta de ce pula mia nu mai revegeteaza florile au 3 saptamani de cand sunt afara is copate cu totu . nu o sa putregaiasca muguri pe ele ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai tu lasi mugurii pe ele cand le pui la reveg? Se lasa doar cativa mici si mai aerati.. plus ca na revegul dureaza chiar si la 18-24 ore de lumina pe zi. La cate is avum afara o sa dureze mult. Cu cat era mai sanatoasa planta cand ai inceput cu ea cu atat are mai multe sanse sa supravietuiasca revegului.

HighUp

Member
Salutare , am si eu o intrebare legata de fotoperioada plantelor. Daca sunt incepator la capitolul grow , voi putea face ceva cu doua seminte feminizate? As dori sa le cresc outdoor si as vrea sa stiu cu aproximatie cam cat dureaza tot ciclul , de cand a fost pusa in sol samanta pana este gata de taiere ( fara uscare si fara germinare) , am un predominant indica si o sativa cred si din cate am citit cea sativa trece vara si nu prea ar fii gata , voi ce parere aveti ? Sa o pun doar pe cea predominant indica si sa las sativa? Dupa experientele voastre la climatul nostru cam in cat timp ar fii gata ?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Da. Ai putea.

Te duci intai pe google. Si cauti soiul pe care vrei sa il cumperi daca nu ai cumparat semintele deja.
Apoi te duci la pagina producatorului si vezi cate zile de floare la outdoor zice el ca are nevoie planta.
Dupa aia te uiti pe calendar si numeri din data de 23 Septembrie numarul de zile recomandate. Si asa afli ziua de recolta.

Va fi exact aia? Nu neaparat. Am avut si plante ce au terminat mai devreme pt ca au inceput sa infloreasca mai devreme cu o saptamana poate doua. Mergi pe un hibrid predominant indica sau o indica pura. Da, sativele sunt fun... dar o sativa de 20 saptamani (da coaie 140zile) de inflorire (asta incepand cu solstitiul de toamna) nu va termina afara in Romania decat daca schimbarile climatice fac din Romania o tara tropicala.

Sau baga automate. Astea iti spun pe site de la germinare pana la recoltare exact cate zile ai nevoie...desi pe unele le-as lasa inca 10-15 zile extra.

Crescutul afara e misto dar putini au succes cu doar 2 vizite - anume la plantare si la recolta.

succes

HighUp

Member
Pentru vizite nu e problema , nu o sa fie doar 2 vizite (plantare si taiere) , chiar ma gandeam cam si la cate zile trebuie sa ma duc sa le pun apa?
Predominantul indica, imi spune pe site ca are timp de inflorire 6-8 saptamani, si spune si ciclu complet de viata pana la sfarsitul lui septembrie.
Hibridul in mare pare sativa (70%) , 30% indica imi spune pe site ca are 10-11 saptamani de inflorire , si spune ca este gata in octombrie,De curiozitate pot pune un video de pe yt sau pot spune cum se cheama strainul respectiv?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poti spune cum se cheama fara probleme. Udatul depinde de vreme, de zona, de cum o pregatesti la plantare etc. Poate sa aiba nevoie de apa si zilnic daca planta e mare, seceta e in toi si nu ai aranjat sa aiba rezerve de apa. Altfel, ar putea rezista si 1-2 saptamani cu pregatire mai buna a gropii si vreme mai favorabila.

HighUp

Member
Am un critical feminised si o amnesia feminised. Ma batea gandul sa cumpar 2 automate , un northern light si un withe widow dar din ce am mai citit pe forum cred ca voi ramane tot la cele cu fotoperioada. Aveti experiente despre critical ? Pe site spune ca este un soi rezistent si nu creste foarte mare , deci ma gandeam ca o data la 2-3 zile sa ii pun apa. La amnesia ar fii super sa se faca pana sa ma apuce iarna , chiar sunt curios de acel soi care se spune ca este foarte potent. Si inca ceva , in natura inafara de apa si daca este cazul ceva impotriva daunatorilor , este strict necesar un ingrasamant sau o hrana ? sau poate creste la fel de simplu si fara nimic?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Creste, daca ii pui pamant bun si ii dai apa. Impotriva daunatorilor chiar nu are rost, ca outdoor omori pe unii si vin altii. Cel mai otravit o sa fii tu, care bagi planta in plamani.

HighUp

Member
M-am hotarat sa mai cumpar cateva seminte , eu pe primele le-am cumparat de pe un site din Romania , asta se intampla in vara , nu am avut probleme cu politia , probabil site-ul are dreptate cand spune discretie totala. Totusi au venit impachetate bine intr-o cutie , invelite in multe straturi de folie , samanta este sigilata in vid in pachetul lor special pe care scrie strain-ul si numele site-ului. Acum intrebarea mea este daca din experienta voastra este teapa sau chiar este soiul prezentat de iei. Am incercat un experiment pe un bigbud , a iesit si intr-o saptamana a crescut destul de binisor si avand si aspect , deci planta este , acum ma intreb daca o fii chiar si strain-ul prezentat de iei. Pe site scrie un au sediul , si in plus site-ul are filiala pe Romania, el la baza este strain. Acum vreau sa va intreb daca pot pune un link catre un strain ales de pe acel site , si sa imi spuneti ce parere aveti de prezentarea strain-ului si site-ul in sine daca este sigur...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Care e faza cu transferul bancar si numarul comenzii? Ma gandeam ca doar livrezi banii in cont si pa, nr comenzii la ce il folosesc?

Pai imagineaza-ti ca sellerul ala are 1000 de comenzi pe zi. Sau chiar si numai 100. Ce e mai simplu pentru el, sa caute un numar de comanda, sau vreun nume ciudat pentru el in lista de comenzi?

Tine cont ca platile intra de la 100 de banci, din 100 de conturi, procesate la totfelul de ore! Nu e simplu de loc fara numar de comanda la explicatiile ordinului de plata.

Eu zic, daca tot faci plata din cont, sa nu mergi cu paranoia mai departe. Daca vrei sa fii (oarecum) safe, ia si fa cu bitcoin (daca ii poti lua safe), sau unde se poate, plateste prin paypal, skrill, moneybookers, care sunt disponibile pe magazinul ala.

Altminteri, un numar de comanda/factura la explicatii, e absolut firesc. Inclusiv la plata prin posta...

Acum vreau sa va intreb daca pot pune un link catre un strain ales de pe acel site , si sa imi spuneti ce parere aveti de prezentarea strain-ului si site-ul in sine daca este sigur...

1. Nu pune. Regulament?

2. Orice shopping de gen seminte, hardware (dedicat in mod clar, nu becuri de la bricolaj), e o idee proasta in RO, in momentul asta, pana la decriminalizarea ierbii, if ... ever...
3. Daca ai mai multe plante, sacrifici una la o luna, o faci unt, si vezi daca mai are rost sa le cresti si pe celelalte in continuare. :biggrin:

Creste, daca ii pui pamant bun si ii dai apa. Impotriva daunatorilor chiar nu are rost, ca outdoor omori pe unii si vin altii. Cel mai otravit o sa fii tu, care bagi planta in plamani.

Apropo de asta, explo: tocmai facui un insecticid eco pentru niste copacei din gradina, pe care i-au zapacit puricii si afidele. Din pacate cam tarziu, trebuia acum o saptamana, dar... asta e.

Intrebarea e: bine bine, il facui, il dadui, dar insectele bune nu crapa? Gargarite, ochelaristi, si alti artisti, care imi pareau la locul lor la masa in copac.

Reteta folosita:
-1 pac mic de tutun
-niste capatani de usturoi, vreo 4, si la fel si cepe

-detergent eco de vase, vreo 4-5 linguri
-chili, boia de ardei iute, nu mai stiu cat a pus, dar ustura zeama oleaca
- hrean, 1-2 radacini

Macerat aproape o saptamana, in 10 litri de apa, filtrat, aplicat. Ba, da ce pute!!!

A doua intrebare:
Sa zicem ca dai pe iarba cu asa ceva, dintr-o mare necesitate, cand e in floare. Oare mai iese la spalat? La o adica, in natura mai si ploua, dar in growbox nu prea. Bine, oleaca de miros de usturoi nu strica la nimeni...

cristocel420

Active member
Și pe mine m-au atacat grav insectele, o sa folosesc rețeta ta, după care le bag sub duș și le spăl bine.
Aș putea spune că growul meu e compromis, problema e că eu mă duc în fiecare zi prin pădure ca să ajung la un râu super curat și i-au după mine tot felul de lighioane, ba mai culeg o ciupercă niște plante....

cristocel420

Active member
Încă nu am găsit hribi.
Mâine fac curat în toată casa și de acum îmi dau hainele jos în altă cameră și direct sub duș, fo fac seics, da-de reușesc să salvez plantele.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Și pe mine m-au atacat grav insectele, o sa folosesc rețeta ta, după care le bag sub duș și le spăl bine.
Man, "dupa care le spal bine" sper ca nu se refera la "imediat dupa ce am stropit". Se lasa macar 24 de ore, dupa minimele mele cunostinte, si de fapt se repeta saptamanal, ca pot sa fie generatii acolo.

In tot cazul, ai putea sa incerci si numai cu macerat de tutun, sau chiar decoct de tutun (ca sa il faci repede), nu pot sa iti zic sigur, asta daca nu te deranjeaza tutunul. Asta macar nu pute golaneste...
Vezi ca era printr-un thread, poate prin Gradina mea, ceva mai mult. Explo le stie pe de rost, io ... ba.

Oricum, cel putin unul dintre copaci, un prun, parca s-a mai luminat, iar gazele mari rontzaiau oua de insecte in continuare, a doua zi. Asadar, ai sanse, si oricum, nu dispera, ce nu se poate fuma, se poate face, dupa un watercuring ca lumea, tinctura. Nici nu mai conteaza gazele, se filtreaza! :D