What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

PaparudaF

Member
Salutare! Vreau sa construiesc un filtru de carbon, dar m-am cam impotmolit la materia prima si anume carbunele. Gasesc prin petshopuri carbune activ pentru acvariu si in rest filtre de carbune pentru apa care sunt f scumpe.
Ce fel de granulatie ar trebui sa aiba ca sa functioneze dar sa treaca si aerul cu usurinta? Pot folosi carbunele pentru acvariu?

Informatii suplimentare: grosimea peretelui de carbune va avea 3.5cm

Toate cele bune!

deepstate

Active member
Ca aerul sa treaca prin carbune ai nevoie de o presiune interesanta, dar filtrele conventionale cred ca sunt doar un saculet cu peleti, cum zice exploziv. Peletii aia pentru acvariu nu par suficient de mici, dar cine stie, poate ar avea ceva efect.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu din ce am vazut cei pt acvariu sunt mai mici decat cei pentru ventilatie. La un filtru conteaza multe, granulatie, suprafa de filtrare, viteza si presiunea aerului, grosimea stratului si probabil inca cateva care imi scapa acum. E bine sa ai un ventilator puternic ce poate fi reglat, ca sa optimizezi filtrarea fara a trebui sa modifici fizic filtrul.

Stiu ca o sa imi sariti toti in cap pt chestia asta, dar am cautat pe forum si nu gasesc nimic de actualitate. De unde comand si eu niste seminte? E netul plin dar sunt la prima crestere asa ca nu stiu de unde sa iau mai exact...Am incredere in voi ca ma indrumati corect

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Coaie toate sunt de actualitate. Nu menționăm bănci pt ca nu ne lasă regulile forumului dar te asigur ca dacă te uiți pe forum ai sa vezi ca sunt numeroase opțiuni. Breederi și unele magazine au secții pe forum și organizează concursuri sau dau semințe pt testare (dar trebuie sa fii activ de mult și sa ai experienta).
Eu am primit semințe de la următorii: sweetseeds, the vault și philosopher seeds și am growuri mai puțin pt ultimul. Nu știu de ce dar can postez de pe mobil nu îmi apar linkurile la growuri. Vezi ca apar pe thread-urile mai vechi și sticky. Nimic impresionant te asigur.

Toți sunt sponsori activi pe site. Alegerea e a ta. :tiphat:

Nu stiu daca sunt pe forumurile din Romania astia, eu am cautat mai mult la noi. Am citit anul trecut mult pe aici, dar am avut o perioada mare de absenta acum m-am apucat iar :)) Vreau sa devin fermier, dar nu stiu cum sa le procur in siguranta, pt ca la ce spun baietii pe aici cu banii in plic, deja sunt in aer

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In siguranta inseamna nu din ro.. pentru ca sa pierzi banii e un fleac pe langa a iti pierde libertatea. Desigur, daca esti mai putin precaut se poate si cu cardul de afara. Eu unul am evitat aceasta metoda intotdeauna. Sansele sa fie verificate datele bancare daca nu exista alte suspiciuni sunt minime, insa eu personal nu am vrut sa ramana dovezi deloc.Macar sa nu folosesti adresa din buletin sau cea la care cresti pentru livrarea comenzii. Si na, sa nu zici la nimeni. Daca respecti regulile astea ar trebui sa fii destul de safe.

ok, o singura intrebare mai am, nu vreau sa imi dati voi mura in gura tot, ma documentez singur. e tarziu acum sa plantez ceva feminizat out? chestiile astea 2 ma framanta cel mai tare, semintele si care e ultima luna in care mai pot planta. ma gandeam la cv og kush

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poti planta si in august, dar recolta o sa aiba de suferit deoarece plantele vor vegeta foarte putin.
Cam asa ar fi:
Aprilie-mai pentru plante mari/copaci,
iunie-15 iulie pentru boschetei
15 iulie-august pentru plante mici.
Ideea e sa faci ceva si sa plantezi cat mai multe. Ca daca nu faci nimic tot nimic recoltezi. Iar cu cat mai multe plantezi cu atat ai mai multe sanse sa recoltezi ceva, sau chiar sa recoltezi mai mult decat iti trebuie.

deepstate

Active member
Baga pe google seedbank uk si ia ceva de acolo.

In primul rand ca semintele nu sunt ilegale, apoi ca diicot nu poate vedea conturi bancare daca nu exista o investigatie in curs.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un hibrid mai rapid. Dar iarba care termina repede nu e de cele mai multe ori suficient de potenta si aromata. Ar trebui sa verifici la altii ce au crescut pe forum ce pareri au. Eu nu as creste nimic sub 9-10 saptamabi de flower. Asta zice ca are 6-7 saptamani. Cam tot ce e sub 8 saptamani ori e vrajeala ori iese ceva mediocru.

deceneu

Member
Vin cu o intrebare scurta si pe fuga la voi. Dupa cat timp iasa thc-ul sau ma rog substantele din samge dupa ce fumezi?
Trebuie sa donez sange neaparat si saptamana asta am fumat in fiecare zi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu si daca ai fumat constant in ultima perioada. Zile bune se poate gasi in sistem, deoarece este eliberat treptat din tesutul adipos. Gasisem niste studii pe net care aratau si ca dupa 2-3 saptamani se mai pot gasi urme la o persoana ce a fumat constant timp de 6-12 luni. Unii spun ca te poti asigura ca nu mai ajunge in sange daca esti intr-o tura puternica de ingrasare si corpul nu umbla la rezervele de tesut adipos.
Oricum, nu cred ca se testeaza pt THC sangele prelevat, desi e posibil sa te intrebe daca consumi droguri.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Pentru un growbox intr-un pc , merg 3 becuri hydro cu blue/red de 4w?

4w? Dacă le conectezi bine... Merg.
Da dacă vrei sa crești Mărioara... Urata, pitica și chinuita... Sigur merge. Vrei sa crești la baterie?

Latest posts

Latest posts