E sigilat cu sudură ca am mai luat de la ei ,bine dacă vrei cu adevărat tot îl poți șmenui . M-am mutat in alta țară și am aruncat filtrul ca m-am enervat (prost) și ghivecele.Aici e mai scump curentul și mai stau cu cineva in apartament așa ca nu mai am luxul sa folosesc 600w și sa cresc 20 de plante odată .A trebuit sa-mi comand cortul asta 145x145x200 și sa stau cu el in cameră acuma ) plănuiesc sa cresc câte 4 plante odată și să-l fac perpetual (sau cum se zice) 12/12 din sămânță tot anul și sa tot bag semințe pe măsura ce matureaza plantele. O sa cumpăr ledurile alea osram de 50w 3000k 4 bucăți și mai am 4 leduri la dulie 17w 6500k pentru spectru cu extractorul o sa ajung pe la 300w sper sa nu facă mare tam-tam colegii de apartament pt 300w program 12/12.
Nu comand nimic din RO, din Polonia vreau sa comand un cort si un kit de vent. Cam cati W ar fi ok sa folosesc pt un tent de 40x40x120 ? Vreau sa cresc un NL 12/12 from seed, cum am spus si in trecut, goalul meu e sa imi fac niste fast buds cat sa ma tina 2-3 luni deci 14-15g /planta e suficient.
Mai mulți waț nu pot băga de aia am zis 4 plante 268w cred ca e ok și in spațiul liber mai bag semințe la germinat pe când îs gata alea 4 astealalte sa fie măricele deja intrate in Flower sau pe aproape și tot așa tot anul 2019,2020,..21,..22 etc 12/12 grow după grow non-stop că-mi place sa cresc ma simt ca fără o mâna dacă nu cresc.prea putine plante in acel spatiu. prea putini W, acolo iti trebuie vreo 500 W de led, cam pe minim asa. si eu as baga 16 plante, dar daca vrei plante maricele bagi 9. la 4 plante trebuie sa le cresti prea mari, dureaza mult timp vegul, ledurile smd nu au putere suficienta de penetrare sa sustina plante mari, mai bine zis copaci. trebuie sa le tii sub 1 metru, de aia zic ca iti trebuie vreo 9 boschetzi acolo. si scutesti si minim o luna, dar cel mai probabil 2 de veg.
A trebuit sa-mi comand cortul asta 145x145x200 și sa stau cu el in cameră acuma