What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Iei un microscop, te uiti atent peste tot, vezi daca e mucegai.. (si cred ca o sa fie afectati toti buzii din acel borcan cel putin), apoi te decizi daca ii arunci sau gatesti cu ei.
I-ai bagat prea devreme la borcan sau poate nu i-ai aerisit dupa suficient, sau ambele, etc..

legalizeRO

Active member
N-are rost sa-i arunci. Ia si gateste cu ei. Decarboxilezi intai si extragi in unt cu grasime in procent cat mai mare, sau ulei de cocos, si gatesti ce vrei tu.
Vezi ca te ia tare de tot. Iei cate putin si astepti efectele minim o ora. Nu presupui timpul, chiar te uiti la ceas.

RokoFuture

New member
Din ce as putea sa fac un growbox ieftin? Cam 200-300 lei. As vrea sa cresc o planta numai pentru mine, ceva micut cu un yield de 15-20g

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
15-20gr? tu vrei sa investesti 300 lei in growbox, de iluminat, aerisire si filtrare nu spui nimic asa ca hai sa zicem ca ar fi incluse... si apoi banii pe curent pt vreo 2 luni doar ca sa ai 15-20 gr?

mai bine pastrezi banii si ii bagi in seminte. Iesi putin la plimbare si gasesti niste locuri ACUM! si la anu plantezi si scoti si 2 kile cu ceva bafta

RokoFuture

New member
Ma gandeam la un SpaceBucket. Am gasit pe un magazin de foto un splitter de 4 CFL-uri care e vreo 130 lei, 4 CFL-uri phillips de 32W 2700k in jur 9020 lumeni vine in total am calculat. Cu astea 4 CFL-uri pe un ciclu 18/6 consum undeva la 31 lei pe luna. Acum e mai complicat un pic dar pentru un spacebucket cu un autoflower (am ramas fascinat de auto-ul lui vasy care avea doar 20-30cm or smth). Vreau ceva micut sa-mi cresc ceva micut, pentru ca nu sunt un fumator inrait, insa am tulburari de somn si nimic nu ma face sa dorm ca un bebelus in afara de plantuta aceasta.

RokoFuture

New member
Voiam sa zic mai sus ca e mai complicat un pic cu aerisirea si smell controlul, dar tinand cont ca e doar o singura planta cred ca se rezolva usor cu un filtru de carbon pe la 130 lei si un ventilator de baie, dar asta ar insemna inca vreo 200 lei in plus

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
10 puncte pt creativitate.
-8 pt siguranță. Da, depinde de soi dar majoritatea MIROS. Doar pt ca tu "crezi" ca va funcționa, nu înseamnă automat ca asa va fi.
Dar dacă stam sa ne uitam la bani ai putea lua o cutie de carton mai mare și sa crești în ea. În primul Grow am folosit una de la un monitor și CFL-uri ca încă nu erau ledurile pe piață. Ieftin ca braga dar fără filtru mirosul a început sa ma gâdile pe la nas de la ușa principala...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Uita de cfluri, ia leduri. Chiar daca o sa iei mai putini W, o sa fie mai bine decat cu cfl. Splitter de becuri... nu stiu daca e nevoie, ca duliile individuale le pozitionezi mai eficient. Nici eu nu m-as baga sa fac un grow de 15 grame, dar, e posibil. Chiar si cu bugetul ala, dar nu iau in calcul banii de seminte. Ca sari de 300 asa.
Si cum a spus si gantz, banii aia ar face mai multe la un outdoor.
Poti merge inclusiv pe o cutie de carton daca te decizi sa faci indoor. Filtru carbon diy sau ceva ieftin comandat din china, cateva becuri led gasite la oferta.. plus ceva maruntisuri, si cam aia e.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si spliterul ala nu tot in dulie il bagi? Oricum, e foarte simplu sa conectezi duliile, daca nu te descurci cu ce e pe net, ia cablu, stecher si dulii si pune poze si te descurcam noi. Duliile sa aiba ceva sistem de prindere, de preferat sa fie ceramice, E27 iti trebuie, becuri led E27 philips sau osram, cablu sa fie 2 x 2.5 mm2 sau 2 x 1.5 mm2, lungimea cat de la stecher pana la primul bec si apoi intre becuri aduni lungimile. Mai iti trebuie un cutter sau un cutit si o surubelnita mica dreapta plus una in cruce. In functie de materialul in care le prinzi mai iei niste suruburi si aia e. Le pui bum vrei.

RokoFuture

New member
Ce credeti despre un PC growbox? Cam ce ar trebui sa fac pentru a mentine planta cat mai mica? (Din nou, aici ma refer la autoflowers, nici nu mi trece prin cap sa poti creste regulars intr-o carcasa)

RokoFuture

New member
@exploziv nu era splitter, scuze, era o chestie in care bagai becuri iar chestia aia se baga in priza, nu splitter se numeste si nici nu o mai gasesc acum, my bad.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Hai noroc băieți!
Am și eu o întrebare , dacă voi face o tinctură nedecarboxilata , tot va sparge??
Eu vreau să nu spargă , dar ținând cont că planta chiar daca nu e decarboxilata tot are un mic procent de thc, și restul de 98% thca!
Pentru un începător poate fi o problema??
Îl va omorâ sau va simțiți un mic body high??
Și încă o întrebare poate mai stupida așa!
Daca va consuma numai thca mult timp și după o perioadă de consum va avea toleranța puțin mai ridicată la thc?? Sau sa înțeleg că e o singură substanță in forme diferite și percepute diferit?
Păcat că jtm nu mai este pe aici , el le știa așa mai binișor, ce și cum !
Mersi mult băieți! Și tot respectul pentru Gantz și Explo! :tiphat:

L.E.: Dacă te hotărăști să crești in carcasă de PC , să fi fost în locul tău a-și crește o regulară și băgată în floare foarte repede, sau poate chiar din sămânță imediat în floare ! La auto e mai greu nu prea poți să te atingi de ea fără toping fără fim fără să tai din frunze , doar LST la greu( BDSM) și să poți folosi tot spațiul la maxim poți folosi benzi de leduri pe laterale și sus câteva becuri led, vreo 6,8,10 bucăți în funcție de temperatura care va fi în pcbox ! Și îți va mai trebui și filtru de carbon activ! Se poate realiza ușor dar e multă muncă la spatiile mici!
Mult noroc!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Iarba, in functie de cum a fost crescuta si cum a fost uscata si pastrata poate avea mai mult sau mai putin thc decarboxilat in ea.
Pentru incepatori chiar ai o cantitate mica ar putea sa fie resimtita. Eu simt ceva high si daca bag suc raw din frunze, dar e altfel de high, mai sublim si totusi energic, si un calm mental total.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Roko. Vezi ca avem search pe forum. Avem și secție de micro și numeroase growuri pc.
Ia baga tu ochiu acolo pt inspirație