cristocel420
Active member
Pe bune man 97$ ledurile cob de 500w?ori nu văd eu bine?Unde am căutat eu coburi la 500w ajungeam la peste 1000€ nu vreau sa zic mai mult ca am uitat .
Pe bune man 97$ ledurile cob de 500w?ori nu văd eu bine?Unde am căutat eu coburi la 500w ajungeam la peste 1000€ nu vreau sa zic mai mult ca am uitat .
nu exista nici o informatie pentru ca lumea nu prea face growuri in camera in care traieste, poate doar minorii. sau poate ai cautat in romana, nu am idee. eu am observat mici probleme de la cateva ore de expunere pe zi, initial am zis ca sunt eu nebun si mi se pare, dar la o discutie cu jtm pe chat am realizat impreuna ca e aceeasi problema ca la perlit sau orice alt material partial sau 100% inert. Odata ajuns adanc in plamani nu poate fi eliminat. Pentru research cauta despre silicoza. Si nu, nu vei simti probleme foarte sesizabile dupa cativa ani. Poti sa si nu simti deloc, pentru ca vine treptat. Problemele o sa fie la batranete, cand n-o sa mai ai capacitate pulmonara suficienta.
Dar, nu inteleg ce zici cand spui ca nu exista, ca trebuie sa o faci tu din tubulatura si adaptoare, nu te astepta sa gasesti burlanul gata facut.. dar cu siguranta vei gasi toate componentele necesare sa rezolvi problema. In unele cazuri doar o extensie a tubulaturii pana afara sau pana intr-un spatiu de buffer al casei e suficienta.