What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Sargemilla

Member
Salut bajetii!
Am o intrebare legata de ulei CBD. Am vazut ca se vinde scump, 100-200 de lei sticluta de 10ml, dar am gasit de la o ferma romaneasca cu 100 lei sticluta de 100ml. Ar putea fi ceva diferit la ele?
Vreau sa iau pentru cainele meu care are dureri cronice si sunt dispus sa incerc CBD-ul pentru ca altceva nu prea functioneaza.
pentru exemplu:
Scump - ###
Ieftin - ###
Sunt diferite in vreun fel?

Last edited by a moderator:

plm

Member
Tocmai ce am primit niste bud, si oricum am destul si vreau sa incerc si altceva, ma gandeam sa fac niste brownies, dar nu stiu cum, nu am mai facut edibles niciodata, dar am inteles ca te rupe tare si vreau sa incerc:))

Ma ajuta si pe mine cineva cu cea mai simpla reteta pas cu pas ce trebuie sa fac si de ce am nevoie sa fac niste edibles pentru mine si prietenii mei (vreo 6-7 portii) nu neaparat brownies, dar ceva gustos si care sa-si faca treaba:))

Multumesc anticipat.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Reteta (sau mai bine zis retete) de cannabutter sunt pe forum, si dupa cu ala poti gati aproape orice reteta ce necesita unt ori ulei.

Sargemilla

Member
pare totul ok cu asta ieftin. sunt tare curios daca il ajuta :)
Pt edibles, aplici orice reteta de gatit si folosesti cannabuterul. Orice de la dulce la mancare sau chiar intins pe paine.
Eu iti recomand metoda urmatoare pt cannabutter
Iei o oala MARE, pui apa 3/4 si o lasi sa fiarba
in apa fiarta pui un bol sau farfurie ceva mai adanca (de sticla) si in bolul asta pui untul si iti faci cannabutterul - sa te asiguri ca nu se scufunda bolul. Asa, te asigur ca nu se arde niciodata untul oricat de rar amesteci si oricat de puternic ar fi focul.. reduce foarte mult din efort pentru ca daca il pui direct pe foc trebuie sa amesteci mereu la el. combina untul si cu niste apa sa ai stres si mai putin. Cu cat lasi mai mult cu atat mai bine, eu il las de la 3 ore in sus. La final strecori tot printr-o sita sau ceva textil (merge si cu un tricou). Apoi bagi la frigider cateva ore sa se separe untul de apa si cand se intareste grasimea scurgi apa

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Avand in vedere ca ala "ieftin" e mai mult ulei de canepa, si ca ala "scump" e mai mult CBD, io zic ca si efectele sunt diferite.
Oricum, e atat de usor de facut concentrat de CBD din ceai de canepa, si metodele fura expuse si pe aici, incat nu vad rostul nici de a lua din ala ieftin, nici de a lua din ala scump.
Pana la urma cainele tau "decide": 1. daca il accepta in mancare; 2. daca are efect

plm

Member
Mi-a dat un prieten o reteta pas cu pas zice asa:

Decarboxilarea
Se pune la cuptor weed-ul la o temperatura de 120 de grade timp de 25 de minute pe o tava infasurata in folie de aluminiu, apoi se lasa la racit timp de 20min.

Cannabutter
Ingrediente: 13 - 15 grame de weed, 200 de grame de unt nesarat (cu % de grasime cat mai mare)

1. Se grinduieste fin iarba decarboxilata
2. Se da in fiert 200g de apa si se adauga 200 de grame de unt
3. Se da la foc mic pana se topeste untul si se adauga materialul amestecand bine.
4. Se lasa la foc mic timp de 2-3 ore si se amesteca o data la 10minute, se mai adauga cate putina apa cand e nevoie asigurand plutirea untului la 2-3 cm.
5. Se ia de pe foc si se lasa la racit 30-40 de minute.
6. Se strecoara bine continutul printr-un tifon intr-un recipient si se baga la frigider timp de 4-5 ore.
7. Se separa untul de apa sub o strecuratoare.

Brownies
1. Se pregatesc gramajele de ingrediente.
2. Se topeste cannabuter-ul la foc minim.
3. Se adauga 50g de zahar si 75g de cacao 2 lingurite de apa si 1 linugrita de esenta de vanilie 1 de sare si se amesteca complet si se lasa 5 minute la racit.
4. Se adauga cate 3 oua treptat amestecandu-se bine dupa fiecare ou.
5. Se adauga 50g de faina si 50g de nuci (optional) si amestecam bine de vreo 60 de ori pana prinde textura dorita.
6. Se aseaza aluatul in tava sub o folie de aluminiu si se baga la cuptor la o temperatura de 160 de grade timp de 25 de minute.

Din acest grafic s-a determinat ca cel mai optim ar fi pt decarb o temp de 122 grade timp de 27 de minute, oricum dupa ce scoti din cuptor caldura reziduala continua sa mareasca temperatura cu inca 5-10grade ajungandu-se astfel la curba optima

Attachments

• decarboxylation-graph-1-1.jpg
    decarboxylation-graph-1-1.jpg
    56.6 KB · Views: 24

Sargemilla

Member
Metoda de administrarea ii irelevanta, ca ii pun sub limba sau in peanut butter nu ii important. Sticla aia de 100ml contine un total de 1350mg CBD, adica o concentratie de ~1%. Pe site-ul scump, gasesti 10ml cu 1% ceva mai scump. Doza pt caine ar trebui sa fie undeva la 20-40mg CBD pe zi.
@jtm ii prima oara cand aud de asta, imi poti da mai multe detalii sau un link?

cristocel420

Active member
Am gasit ceva sa mor io led osram 50w ,3000k , 4000lumeni ,50€ sa cumpăr 6 de astea 300w credeti ca as ieși mai bine cu altceva?

Attachments

• B50E6F30-BE6B-4526-9E8B-2C015379A7CC.jpeg
    B50E6F30-BE6B-4526-9E8B-2C015379A7CC.jpeg
    43 KB · Views: 20

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu cred ca iesi mai bine cu becurile alea individuale, astea sunt maricele si nu le vei putea aranja fix cum ai nevoie, plus ca sunt mai scumpe, de vreo 10 euro iei minim 2-3 becuri de calitate, care au peste cam 30W sau chiar 40W impreuna. duliile de 1 euro iei pentru minim 2-3 becuri, deci.. iesi mai bine.

RokoFuture

New member
Voi din afara comandati pe numele vostru la adresa voastra? Daca nu, imi puteti da niste idei cum as putea sa procedez? Nu as vrea sa bag pe nimeni in treaba asta gen sa comand pe numele bunicii sau mai stiu eu ce.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
In Spania am comandat pe numele meu sau pe un alias. Niciodata nu mi-a cerut nimeni un document. Pana si CNP-ul spaniol l-am dat gresit. Zero probleme.

Faza e simpla. Pachetul ajunge.
Daca il lasa e ok.
Daca cer document te faci ca l-ai lasat la masina sau la munca. Fie ti-l da sau le zici sa iti dea o hartie si il ridici tu urmatoarea zi lucratoare de la posta.
Fie iti lasa o hartie. Daca e la posta mai bine nu te duci. Astia chiar cer buletinul.
Firma de coletarie? Cer document? Repeti cu uitatul si le zici ca te duci dupa el si nu te mai intorci. EVER

Daca te duci putin plictisit sau obosit pare mai normal decat daca esti paranoic si iti sar ochii in toate directiile. De cele mai multe ori ei nici nu stiu si nici nu le pasa daca cresti sau prostii de genul asta. Sunt oameni normali si vor sa isi faca treaba si sa isi vada de viata. Esti al 524 lea client din acea zi. Deja ei lucreaza pe automat.

RokoFuture

New member
Vreau sa comand un tent si filtru de carbon cu ventilator. Cine stie, cunoaste la ce se folosesc. Ma stiu cu baietii de la Fan Courier de peste 5 ani de zile, niciodata nu mi cere buletinu imi zice doar sa-i dau seria de buletin.

cristocel420

Active member
Totul vine împachetat și nu scrie pe cutie sau factura ce e înăuntru ,chil man.
P.S. Cel puțin de unde am comandat eu nu au fost atât de idioți.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta nu se stie niciodata, din EU nici ru nu am patit sa se vada ce e in colet, dar din ro am mai auzit cazuri de era pachetul fix cum l-a ambalat producatorul, nebagat in folie sau carton. Iar daca mergi sa cumperi live, aproape sigur o sa le primesti asa. O singura data am fost intrebat la un growshop din olanda daca vreau stealth pack pentru ce am cumparat. Asta insemna saci ca de gunoi dar putin mai grosi, cat sa nu se mai vada ce car de acolo.

cristocel420

Active member
De câți m3/h trebuie sa fie filtrul de carbonactiv pentru un spațiu 145x145x200 ?
Știu ca sa dat de 1000 de ori formula da nu găsesc posturi,nu înțeleg nimic din ce zice pe Wiki

Am calculat bine 425m3/h ?mai puțin asai ,vreo 200m3/h ?

Last edited: