What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

Herer

New member
Tez tak mi sie wydaje ze brak swiezego powietrza i wiem ze korznie maja malo miejsca :yoinks: bo nie dawno podsypywalem i byly zplecione na dnie doniczki :cuss: , no ale juz nie bede przesadzal , bo lada dzien na out. :sasmokin: jeszcze dzisaj sproboje zrobic dokladniejsze foty.
Wielkie dzieki pes3fan :smile:
pozdro :wave:

G

Guest

Nie ma sprawy Herer. Pozdro i powodzenia ;) Przesadzaj szybko, ale pamietaj by rośline przedtem zahartowac. Czyli wystawic ja na balkon na parapet przy otwartym oknie na noc lub na dwie. Niech sie przyzwyczai zeby nie dostała szoku i nie spowolniła wzrostu. Pozdro

Herer

New member
Witam!Zrobilem dwie fotki lecz sa slabej jakosci bo robione telefonem(aparatu w tej chwili nie posiadam)mam nadzieje ze troche lepiej widac co sie dzieje z lisciami :chin: :chin:

pozdrawiam :wave: :smoweed:

No coz... widac ze na samym dole listki wiedna ale chyba dlatego ze nie sa juz potrzebne. Po prostu wykop dol na dworze wsyp dobrej ziemi/ zrob mieszanke i bedzie lepiej.

Mr. Smee

Member
to nie jest starzenie sie kisci. Karmisz je jakimis nawozami? Wyglada jak popazenie nawozowe. ale moze tez byc jakies robactwo. Zobacz liscie od dolu czy nie ma takich drobnych czarnych kropek wielkosci uklucia igla w jednej kupie. Czasami tez pojawia sie w rejonach tych kropeczek taki jakby metaliczny nalot. Jesli tak, to masz tripsa, a to takie dokuczliwe skurwysynki :eek:

Mr. Smee

Member
3 krzaki White Rudy(moje wlasne) z których juz mam 2 dziewczyny na pewno a na jeden jeszcze czekam zeby sie okreslil. Mam 3 LSxBS (od ciebie) z czego mam 1 dziewczyne a na 2 jeszcze czekam oraz mam 2 couchlock (one sa bardzo male) z których jedna jest dziewczyna a drugi jeszcze nie wiem. Wszystko outddor w doniczkach oprócz jednego white rudy co samo wyroslo w ogrodzie z porozrzucanyh tam nasion a jest juz taka duza (to jest ona naszczescie) jak ja, wlasnie ja trenuje. Niedlugo puszcze jakies fotki. A co u ciebie?

O jak milo :wave: Hej Mr.Smee !! dawno cie nie bylo. Bylem bardzo ciekaw co slychac. Napewno twoje krzaki wygladaja bardzo ladnie i sa duze :D Czekamy wszyscy na zdjecia :woohoo: Jak tak dalej pojdzie to jeszcze dev bedzie tu w tym tygodniu :D

Ikser

Member
WITAM:friends:

U mnei nie wiem jak na outdoor:/.... Slicznotki posadzone w maju 13-go w piątek,wiec liczę na owocne plony:p... Od tamtego czasu odwiedzilem je tylko raz... 2 tyygodnie temu,to: 2HH padły.. Klon k2 rośnie gigantyczna silna roslina... Bardzo slodko pachnie, okolo 7 klonow WW przetrwalo... jedno ww z pestki tez rosnie ladnie.. Ostala sie jedna bubbleberryXbs i 2 shroomXbs. Przetrwalo po jednym HH, WR i NLxHaze.. Jade w weekend je obejzec:)..

G

Guest

Czesc growerzy. Widze ze mimo nie doskonalego klimatu polskiego bardzo duuzo z was decyduje sie na out. Nawet sa ludzi ktorzy caly swoj plon w tym roku opieraja prawie. Brawo tak 3mac. Ja od siebie moge dorzucic ze tez bardziej wole out. Ale in tez mi sie polepszyl dzienks Hot i kov za rady teraz moje POK KushxP19 maja sie o wiele lepiej. 3mam je na razie 18/6 pod HPS'em. Na razie mija 2 tydzien wegetacji. A na out HH od nirvany to magiczne ziele na nasz klimat polecam kazdemu kto chce miec duze plony. PS mniam te ziółka juz pachną przy 4 internodzie pozdro. :)))

G

Guest

Hej Mr. Smee daj znac jak odwiedzisz planty jak tam Hollands Hope. Pozdro :joint: :wave:

No Ikser moge sie zalozyc ze tego sezonu nie zaliczysz do najgorszych. Masz tam tego troche :D Napisz co slychac. Wiazesz je , moze przycinasz ? Czym je podlewasz ? O takie sprawy mi chodzi ( hm chyba nie tylko mnie :D )

Ikser

Member
Dzis bylem w ogrodzie:).. Wiec sprawa przedstawia sie nastepujaco:
Zyja:
5 Clon WW
1 Clon K2 (Dzis troche go ogolocilem z lisci na nizszych partiach rosliny, plus wieksze liscie zaslaniajace boczne szczyty). Ten klon jest podwiązany od samego poczatku i pęd idzie poziomo do ziemi... Główna łodyga jest srednicy 5 cm!!!.. Ale nie zapeszac.. Mam nadzieje,ze nie urwałem za wiele tych liści;-)...
Dalej... Mam jeszcze
1WR (rosnie ladnie, nie znam plci jeszcze)
1NLxHAZE(jak wyzej)
1HH(jak wyzej)
1BubbleberryxBuddah S od HC! MA GIGANTYCZNIE SZEROKIE LISCIE!!!! GIGANT INDICA!!!!!! Gratulacje.. Niewiarygonde!
2ShroomsxBuddah S.. nie znam plci
są jeszcze 2 rozlinki,ale w koncu sam nie wiem co to za odmiany po licznych przesadzaniach.. W każdym razie wszystkie te roslinki są zdrowe i slicznie rosną.. mam tylko mały problem z mszycami, ktore robią mi dziury w lisciach,ale ojciec powiedzial,ze to przejsciowe i juz niedlugo ich nie bedzie*(mszyc;-))... Pozdrawiam!!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no to niezle wszystkim idze widze.

umnie teras dzisiaj bylem . tak to wyglonda teras. jak narazie wszystko zdrowe i wesole,hehe

664PDRM0971.jpg

664PDRM0980.jpg

664PDRM0982.jpg

664PDRM0988.jpg

664PDRM0990.jpg

664PDRM0992.jpg

peace

G

Guest

Swietnie Ci idzie Hot. Swietne odmiany. Bardzo zdrowe ładne kolorki. Podlewasz je czyms czy matka natura o nie dba tylko?

No moje nie są az tak duze, ale tez zdrowe i gorliwe we wzroscie. Mysle ze sie wyrobia i do konca wrzesnia będą gotowe [ HH ]. Moje ziele jest tej wielkosci co Anubisa&Cooopy tak wiec wszystko co macie chlopaki jest i takie same u mnie haha. Oprocz gatunkow [ nie mam Papayi :/ ] Odnosnie tych Cindirella 99 od GN03 Collection, Anubis: czytalem na OG jest sporo grow logów na jej temat i musze powiedziec ze to jest naprawde zioło 1 klasa. Super Sativa i kazdy co pisze z growerów to stwierdza szczerze ze high ma niesamowity i latwosc jej wychodowania w ocenach to od 8 az do 9. Latwo sie rowniez klonuje [ nawet w czystej wodzie WOW!! :yoinks: ]

Juz sie nie moge doczekac kiedy dostane te pestke i zaczne hodowac. I'm exited to bones. Zacznę ją w grodanie a potem do DWC bubbler'a.

Dzisiaj bylem na spocie gdzie rosną męszczaki i zebralem złoty pył z najsilniejszych okazów. Będą dobre nasiona. Teraz tylko czekam na męszczaka POK Kush i będę mial juz wszystko do sporżądzenia nasion. Pozdro Pes3fan. :wave: :joint: :lurk: :yummy:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

no narazie znalazlem tylko 2 menskie. a co w domu chodowalem teras okazalo sie ze z 9 mam 8 menskich,hehe. co za cholera. bende musial zaczynac nowy grow do domu. na podwurku wszystko rosnie naturalnie. ziema jest bardzo bogata w dzownice i jest dosyc wilgotna. w niekturych miejscach mam kwiatki gdzie jest dosyc sucho , i odrazu widac ze listki so do dolu z braku wody. za tydzien mam tu troche naturalnego nawozu to zuce im troche ,zobaczyy jak zareagujo. widze slady sarenek w okolo mego miejsca. aby tylko nieznalazly mego zielska ,bo zaczne na nie polowac,hehe

co do Cindirella 99, to jest bardzo dobra trawa, super zapach i smak. nigdy nie chodowalem ale palilem. napewno bendzie sie podobac.

powodzenia

peace