What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

Warior

Member
A to mój thor mix całkowicie zapuzno go wysadziłem mój bład :bat: ! no ale zobaczymy co z tego bedzie :yummy: !! Ale i tak wielkie dzieki Mazur :wave: !!

G

Guest

O i c_j'a znalazlem poznalm twoje jedno zdjecie ciekawe kto jeszcze sie tu ukrywa :D
pokazcie sie :p
sliczne rosliny :):D

G

Guest

Witajcie growerzy :wave: Widze, ze wielki ruch na IC/polish'u. Pieknie :)

A tutaj moje pomidorki ;)

BagseedSativa

HollandsHope

HollandsHope

4xBagseedIndica1xBagseedSativaClone

Peace Pes :joint:

G

gelowas

Zarzucam fotki outdoor Hollands Hoop z Nirvany.
Wiem, ze sa male i slabe, ale to moj pierwszy sezon, w nastepnym nie popelnie tych samych bledow i bedzie lepiej, obiecuje.
Hollands Hoop, Nirvana, 150cm wysokosci.
Kielkowanie Maj, wysadzanie poczatek Czerwca.
Myslicie, ze beda jakies plony w tym roku? Prosze o komentarze.
Aha, zachecam do zobaczenia wszystkich fotek w galerii.

@Peace

Last edited:

Ikser

Member
U mnie 2 BubbleberryXBuddah Sister jeszcze nie kwitna,ale mają bardzo indicowe niskie krzaczki... nie znam nawet ich plci... To samo z dwiema Shroom...
Kwitnie mi tylko jedna planta i w calym ogrodku jest tylko jeden pan... Kilka klonow ww, jden klon K2, ktory jest gigantyczny..... Pozdrawiam.. niemam fotek... pozdro...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
moze jeszcze zdonzysz Ikser

ja widze ze umnie niekture jusz kwitno i inne dopiero zaczynajo. to zzalezy od miejsca , no i napewno niekture nasiona so silniejsze od innych. mysle ze moje nasiona bardziej nadajo sie do indoor. chocciasz jak dobry sezon mysle ze poradzily by sobie na out. tszeba wczesnie je wysadzac. co widze umnie mysle ze wszystko dokwitnie za 60 dni.
takze mi chyba sie udalo,pogoda jest caly czas super i rosno jak na drozdzach,hehe
nastepny sezon moze byc gorszy, no i jeszcze troche czasu zostalo, na out dojzewajo duzo szypciej nisz w domu. zobaczysz jak szybko sie zakwitno jak zaczno.

powodzenia

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
unas wszystkich mysle ze jest dosyc dobze, jak uciebie Smee?

umnie jest teras cos takiego sie zaczyna

664PDRM1330.jpg

664PDRM1329.jpg

664PDRM1326.jpg

664PDRM1324.jpg

664PDRM1323.jpg

peace

ho ho ale wypas ! te zdjecia sa na maxa ostre ! Liscie zdaja sie byc prawiw srebrne. haha chyba poprosze cooope zeby zapodal fote pasikonika :D
:kewlpics:

G

gelowas

Nie chcialo mi sie wrzucac do galerii wszystkich fotek, wiec zapodam tylko 3 + bonus.
Jesli ktos ma czas i ochote: gelowas.overgrow.com
Zapraszam!!!

POZDRO!

konradts

New member
witam na forum-czytam(tzn ogladam fotki)tego forum juz troche czasu.postanowilem sie podzielic z Wami fotkami(oczywiscie nie moje-znalalem w internecie)

t_050912_144510.jpg

skunk#1 freebie
t_050912_150923.jpg

passion#1
t_050912_150936.jpg

passion#1
t_050912_150950.jpg

passion#1
t_050912_151007.jpg

passion#1
t_050912_151130.jpg

passion#1
t_050912_162134.jpg

passion#1

jak ktos nie widzi fotek to :
konradts.overgrow.com

Last edited:
G

Guest

Ladne kolorki gelowas. Pestek nierobiles? Na zdjeciach sa Holand Hope albo p#1? Gdyby jakies nasionka byly to mozna zawsze sie wymienic odmiankami. Ja mam crossy wszystko prywatnych breederow z og, troszke od koleszki z danii troszke od rodaka jakby cie interesowalo i chcialbys namiary na zdjecia to wyslij pm dam ci namiary. Niestety zdjecia od breederow ja niemialem okazji doczekac sie kwiatow w tym roku przez jakies zachlanne kurwy co mi miejscowki ogolocily.
Kondrats u mnie twoich zdjec niestety niewidac :chin:

Last edited:
G

gelowas

Raniec, cala swoja uprawe stawiam na towar, a nie nasiona. Na fotkach widac prawdopodobnie duza Early Purple z Sensi Seeds. Niestety nie mam nic do zaoferowania oprocz nasion Marihuanilli - http://coffeshop.pl/sibiricus.html , jezeli ktos zaproponuje sionka mj, bo sie zaplodnily i ma nadmiar to oczywiscie nie odmowie... ;)

Pozdro i fajnie, ze wam sie planty podobaja!

Latest posts

Latest posts