What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

G

Guest

Anubis, jest to tak ze wszystko zalezy od gatunku. Przeciez na zdrowy rozum to hodowanie na parapecie nie rozni sie prawie niczym od szklarni. Teraz weź sobie obejrzyj w necie zdjecia batow szklarniowych i sam osadz co tam za monstra rosna. Mam 3 letnie doswiadczenie z parapetem i zawsze zbieram niezly plon. Parapet od pld str oczywiscie oraz sporo podlewania bo w lecie kurewsko suszy. Nawoz to rzecz jasna i oczywiscie odpowiednie przycinanie i naginanie aby wszystkie odgalezienia dostawaly rownomiernie sloneczko. To wszystko taką technika wyciagam gotowego palenia na kilka miesiecy rozsadnego uzytkowania czyt. palonko raz dziennie. Pozdrawiam Pes3fan

To jest wlasnie roslina hodowana tylko i wylacznie outdoor/parapet. Tak wlasnie wyglada i powiem ze niebardzo rozni sie czyms od innych. Nie odstaje i juz zaczyna pokazywac ladne kwiatki. Weźmy pod uwage ze to jeszcze bagseed, takze i tak jak wyciagne z tego chociaz 50g palonka to bedzie super. Pozdrawiam pes3fan :wave: :joint:

Rafix

Member
Niestety ktos mi zajebal roxane :( .. okazuje sie ze tamte parych krzakow prawdopodobnie wcale niezaginelo w trawie, a padlo lupem niesamowicie inteligentnych zlodzieji, mam nadzieje ze sie zajebiscie ujarali 10 cm gigantami....

pare nowych fotek DSS

G

Guest

Siemano Rafix,
Ile juz Twoje outowe krzaki zyja na tym swiecie? Troche sa przymale jak na moje oko. Durban Silver Star to z tego co czytalem raczej Sativa niz indica. Moze byc problem bo skoro mowisz, ze jeszcze nawet nie pokazaly plci [ 18 lipiec ] to moze byc dla nich za malo czasu. Mysle ze jak na polskie warunki to sativa odpada. Choc poeksperymentowac mozna. Ja swoje satiwy, wszystkie co mialem wysialem do gleby juz w kwietniu. Dopiero wtedy mam pewnosci wiem ze zbior mnie czeka w polowie lub nawet pod koniec pażdziernika :yoinks:

:joint: Szkoda ze Ci ukradli/zniszczyli Roxane. Wspolczuje wiem jaki to zal. Skurwysyny zniszcza i nawet sie nie przejma. A swoja droga to tez chyba zla miejscowa byla. Bierz przyklad z Anubisa'n'cooopy oni maja spota na 100% odludziu. Widocznie ktos Cie widzial jak sie tam przemykasz lub komus powiedziales o swoim show i ten ktos niby zaufany Cie wyruchal. Wiesz co Ci powiem masz jeszcze sporo pieknych zdrowych roslin i pierdol tę strate. Chociaz ja bym poszukal w promieniu 500m od grow moze ktos Ci przesadzil te rosline, zebys sie pogubil, a zeby on pote zebral plon. Ja bym tak zrobil. A moze sie znajdą. W kazdym razie powodzenia. Pstrykaj foty i odwiedzaj forum. Pozdro Pes3fan :wave: :sasmokin: :smile: :friends: :joint:

Anubis::listen2: C99 to szybka Sativa :))) wszystko idzie ok. Jeszcze mysle z 3 tyg i bedzie mozna wrzucic w hydro. Narx

Rafix

Member
DSS nie jest tak strasznie maly, troche go nagina, wiec pewnie na fotce wydaje sie mniejszy.. pozatym kielkowalem je na out...
Mysle ze jesli to bedzie dziewczyna to zdazy dojsc, rosliny kwitna przeciez zaleznie od fotopriperiodu, niezaleznie od ich rozmiarow...

PS: no wlasnie nikomu nie powilem o krzakach, doslownie nikomu....... :|

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
niezle wam idzie chlopaki. straty takie co ja mam to jest do dupy. 40+ kwiatkow zniknelo calkowicie,hehe. jebane sarny wyjadly mi caly jeden spot. jebane bende nanie polowal,hehe
w drugim miejscu wszystko jest pienkne i rosnie bez problemow. jusz mam na 100% 15 dziewczynek. za tydziemn pokaze jakies nowe zdjencia.

powodzenia

peace

G

Guest

Hehe, wiem to doskonale. Jednakze tu niechodzi o wzrost itd tylko o gatunek. Mam pytanie czy to calkowicie czysta 100% sativa, czy jakis mix? Jezeli mix to nie ma obaw. Jezeli to 60/40 sativa/indica ratio to looosik. Ja mam Rafixie drogi Hollands Hope tez outdoors i jestem zadowolony z ich wzrostu. Zdjecia mozesz sobie obejrzec.

:joint: Jestem tylko zdziwiony dlaczego wysiales na out od razu zamiast wczesniej podchodowac pod fluoro i wyrzucic na out w maju. Takie cos daje najlepsze rezultaty. Wychodzisz na prosta z juz silnymi roslinami ze swietnie rozbudowanym sys korzeniowym. Zrob tak za rok. Mozliwe ze mieszkasz w duzym miescie i ja Cie rozumiem ze nie mozesz paradowac z 25cm krzaczkami po MPK ulicach itd.

:friends: :joint: :sasmokin: Moja rada hehe przeprowadzac sie na wies. Tam sa swietne warunki do takiej zabawy.

ad PS : :listen2: jezeli nie powiedziales to zgubil Twoje Roxany przypadek [ out jest czasem okrutny ] Takie zycie ziomie czasami ciezko jest cos wychodowac. A wszystko to dlatego przez te pieprzona prohibicje. Gdybysmu mogli sobie na balkonach, w domach hodowac to zaden z nas nie stracilby drogocennych nasion w skutek kradziezy, aury, zwierzat itd. Mielibysmy nasze planty pod kontrolą 24H w domq pod lampa. A tak trzeba sie pierdolic. Ale to tylko czyni nas z roku na rok silniejszymi. Ja tam zapieprzam na swoj grow co 2 dzien z 18L wody i nie narzekam.

Ukrylem go tak [ a szukalem dluuugo ] ze teraz jestem spokojny i wiem ze OUT 2005 bedzie udany. Niedlugo podesle dla was growerzy fotki z przebiego OUt'a. Ostatnio wywalilem kolejnego meszczaka ze spota i liczba tamze rosnacych konopii zmniejszyla sie. Jak na razie jest ich jeszcze sporo. No sam jestem ciekaw ile ostatecznie bedzie dziewczat. Pozdrawiam Pes3fan :wave: :joint: :friends:

Rafix

Member
david od ktorego dostalem DSS napisal:
David - DurbanSilverStar => (durb/ww)xEgxP#1
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=6-11-4--durb-ww-eg-p-1.JPG
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=26-8-4-durb-ww-Eg-p-1-5.jpg
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=26-8-4-durb-ww-Eg-p-1-5.jpg
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=8-9-04-ww-durb-eg-p-1-6.JPG
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=18-9-4-durb-ww-eg-p-1-3.JPG
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=18-9-4-durb-ww-eg-p-1-4.JPG
http://overgrow.com/edge/gallery.php?userid=684633&s=&action=view&in=18-9-4-durb-ww-eg-p-1-9.jpg
David napisał:
"hybryda ktora dostalem w pododbnej akcji jak OPENSEED; obiecalem ze w tym roku ja rozdam; to stabilna odmiana; bardzo latwo aklimatyzuje sie w kazdych warunkach; przy dobrym naslonecznieniu i ziemi jestes w stanie zebrac z jednej dziewczyny grubo ponad 100g. rosnie dosc wysoka liscie cienkie; sativove; szybko zakwita; pod koniec czerwca widac juz oznaki kwitnienia; zbior roznie od stanu kwiatostanu i obecnej pogody; latwa w uprawie; dobra dla poczatkujacych; szukajacych wrazen farmerow moc= przecietna; high lekki; to lubie u nich;"

niewiem czemu mi jeszcze niekwitnie, bede za kilka dni to moze juz sie pojawia pre-flowery....
heh jesli niepodhodowalem ich pod lampka to widocznie niemialem takiej mozliwosci i problemem nie jest ze mieszkam w duzym miescie, a to ze mieszkam z malo liberalnymi rodzicami, ktorzy w mj widza tylko smierc i jeden krok do hery. Tego pokolenia nie da sie zmienic, albo sa otwarci na narko albo nie, maja to wszystko tak gleboko wpojone ze chociaz bys im tlumaczyl, powolywal sie na setki badan itp. to i tak beda wiedziec swoje... zreszta mniejsza o to...

HOT ty stracilem iles tam krzakow, ale jeszce wiecej ci zostalo, pozatym masz wspanialy indoor i pewnie zapas palenia dla calej armi :D a mi zostalo naprwde niewiele, dlatego tak mnei to boli..
Z miejscowka to roznie bywa, teraz zostaly mi planty w niesamowicie przypalowym miejscu, rok temu tez tam uprawialem i nic ani nikt ich nieruszal, w tym roku wybralem druga idealna miejscowke, posadzilem... i co po paru tyg zniknela wiekszosc malych krzakow, potem ktos wysypal 30m dalej sterte gruzu (swoja droga to pozbywac sie smieci w ten sposob tez jest godne pochwaly :|) no a przedwczoraj nieznalazlem juz tam zadnej rosliny, ale tak to juz jest na out, albo sie ma super miejsce na totalnym odludziu - jakas polanka od ktorej w promieniu kilkunastu km od lat niestanela ludzka noga...niestety chyba w pl brak takich miejsc. Kolejnym problemem dla mnie jest to ze moim srodkiem transportu sa wlasne nogi, rower albo transport publiczny, a chyba niemusze wam mowic jak ciezki jest 50l worek ziemi, kiedy trzeba go przeniesc chociazby 200m...

ale... niemozna sie poddawac :]

G

Guest

Tak 3max Rafix. Twoja ciezka praca bedzie Ci z pewnoscia wynagrodzona. A o rodzicow bym sie nie martwil. Jezeli sa az tacy hardzi to w ogole z nimi nie gadaj. Najlepiej jak przy nich wypieprzysz do smieci jedna swoja rosline wmowisz im ze to Twoja jedyna planta i ze masz juz dosc uzerania sie z tym i z nimi. Jak to lykna to pomysla ze ich synek wreszcie wydoroslal i przestal hodowac to "swinstwo". A czekac ich bedzie niespodzianka. Ty sie wtedy potajemnie rokrecisz. Minus tej akcji musisz poswiecic heh jedna plante. Ze starymi trza dyplomatycznie. Tez kiedys mialem takie problemy. Wszystko sie zmienilo odkad dowiedzialem sie ze moja matka choruje na depresje buahhahaha. Nie smieszylo by mnie to gdyby nie fakt ze depresje wiadomo czym sie leczy buahahaha. No i teraz mam ciche przyzwolenie i nikt sie nie czepia. Wszyscy wiedza w mojej famili ze ziolo to dobra rzecz. Proponuje Ci nie targac tyle ziemii stary, tylko poszukac miejscowy gdzie juz bedzie dobra gleba. Zazwyczaj full zielonej wegetacji to znamionuje, pokrzywy, poziomki, jerzyny, etc. Zbadaj pH kup tylko ze 20 workow perlitu i juz [ perlit jest leciutki ] wymieszaj zalej butlą Biohumusa i masz gotowe miejsce na plante. Ja to robie jesienia w rok przed planowanym wysadzeniem na out. I tak my wiemy swoje. Wszyscy sie tego boja powiedziec, ale to ziele jest najlepsze, "szadzic, palic, legalizowac" sluchajcie glosow ucisnionych buhaha.

Hot brawo widze ze jednak out tez wymiatasz niezle. 15 dam to piekna sprawa. No ja w tej chwili mam 13 stuprocentowych kobiet, a bedzie ich na pewno sporo ponad 20.

Chyba juz niedlugo czas bedzie zaczac zalewac wszystko Terraz Flores. Hmm kto ma jakies pomysly?? :)) :wave: Pozdro Pes3fan :joint: :sasmokin: :friends:

:smoweed:

PS Rafix: Fotki nie dzialają. Pozdro

Rafix

Member
taa dobrze gadasz
apropos tej ziemi to wlasnie super czarnoziem byl na tej miejscowce, ale w koło buduje sie sporo osob, rok temu tam zywej duszy nie bylo, a teraz coraz czesciej ktos przychodzi na rybki nad pobliski kanal itp.. trzeba bedziec cos lepszego znalesc, troszke dalej..

a z rodzicami to juz takie historie mialem z tym zielem ze ja pier... nawet mi sie opowiadac niechce pare lat temu jak strsza fifke znalazla to o malo co w monarze niewyladowalem ;| do jakis psychologow mnie chciala prowadzac, chujumuju jakies.... kurwa no czego ludzie na starosc sie robia tacy ograniczeni ?? czy my tez tacy bedziemy .. hyhyh a moze marichuuuuuuuuana ans przed tym uraatuje... hyhyh ... jak dozyjemy :D LOL

kiedys, nastukaffszy sie wiadomym narkotykiem [:D] puscilem wodze fantacji, zaczalem sobie wyobrazac jak by to bylo fajnie, rozkrecic jakis biznes, byc wlacscicielem coffyshopu, growshopu albo "fabryki zieleni" pobawic sie w jakiegos dr chronica miec kilka tysiecy roslin, zautomatyzowany system do uprawy itp... taka prac musi byc zajebista.... heh wszystko jest mozliwe, ale potrzeba jednego LEGALIZACJI

no dobra juz koniec tych wywodow :D
pzdr

G

Guest

Teraz Ty dobrze gadasz. Widze, ze jest tu czlowiek ktroy dobrze kombinuje. Alias >>Rafix<<. Czlowieniu podoba mi sie Twoje myslenie. Jak tylko zalegalizuja to zakladamy biznes hehe. Konsultujemy sie z Hot'em Kovem Anubisem i Cooopą i zaczynamy w tym kraju robic rewolte. THC Labs Polska All Rights Reserved. Hehe #m sie Rafix.

PS my nigdy tacy nie bedziemy. Takie ograniczenie bierze sie po prostu z niewiedzy. Swoja drogą nawet sol jest trucizną hehe wystarczy wrąbac 10 kilo. Takze do rozsadnych swiat nalezy.

Rafix: jezeli lubisz te fazy, lubisz otwierac sobie kluczykiem o nazwie marihuana furteczke do innego, lepszego swiata i nikomu przy tym nie robisz krzywdy, to ja tylko chce zeby Polska byla pelna takich ludzi.

Kreatywnosc, hehe a i co z tą Polską. Masz racje niestety przeludnienie u nas daje w kosc. Gdzie sie nie rusze nawet u mnie nie jest tak spokojnie jak na cholerna wioche. Dobrze ze wiesniaki nie rozpoznaja gandzi. Ello Pozdrawiam Viva Kwiativa :joint: :smile:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
No no ale macie gadane :yoinks:

No ale dobrze, przyda sie troche ruchu na Polishu.

W kazdym razie postuje pare fot.

Tu schrom x trc sb, sa 3 laseczki z 4 posadzonych, sloneczna miejscowka, sa male i sprezone w sobie. Troche problemow z podlewaniem.

Tu widok na innego spocika, najblizej kamery bubbleberry x bs, 2 laski na 4 posadzone, troche w cieniu ale moze uda im sie dojrzec?

Tu czesc liscia bubbleberry, w pewnym momencie tak szybko rosl, ze zrobil sie maly niedobor azotu na srodkowych lisciach, ale reszta rosliny jest OK.

A tu widok na mala dzungle, sporo cienia, bede musial popracowac nad porozginaniem roslin na boki zeby troche swiatla dac do srodka.

Pozdr, kov

~jungle

Member
kov ekstra kwiatki

ja w tym roku skromnie bo tylko 4 rosliny i jeszcze nawet nie wiem jakiej sa plci. Zaczynalem z 8 ale 4 zostaly pozarte przez slimaki. Dzieki temu ze mam malo plant to niczego im nie brakuje hehe. Fotki z wczoraj. Najmniejszy zawodnik to jakas indyjka od WDB. Z tych nasion Wujek mial same panienki wiec ja tez na to licze.

pozdro

G

Guest

:joint:No widze ze pieknie sie dzieje w polsce. Brawo Kov, swietne i zdrowe panienki. Pytanie: skad masz te exotyczne gatunki? Z jakiego seedbanku?

~jungle: niezla jungla hehe. Mam rosliny w podobnym wieku i rozmiarze. Tyle ze Hollands Hope. Tak sie zastanawiam czy te krzaczki zdąza zanim zegar biologiczny wybije ostatnia godzine hehe.

Widze, ze out w polskich granicach rozkwita, co mnie bardzo cieszy. Out 2005 jest coraz ciekawszy. Juz sie nie moge doczekac jesieni kiedy to kazdy z was wrzuci tu fotki swoich wlochatych potworkow. To bedzie pyszny widok. A narazie wracamy do realu i do fazy veg nie mniej interesujacej. Pozdrawiam Pes3fan 3mac sie :friends:4all :wave::joint::smile:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
pes3fan said:
Pytanie: skad masz te exotyczne gatunki? Z jakiego seedbanku?

no wszystkie moje laseczki, (ogolnie zostalo ich 15, wszyscy faceci juz usunieci) pochodza nie z seedbanku tylko od dwoch doskonalych growerow. Z czego jeden udziela sie na tym forum, pozdro i respekt dla niego :wave:

pozdr, kov

G

Guest

Ee no to tym lepiej. To pochwal tego ktory Ci je przyslal. To chyba zadna tajemnica.
Coz to za doskonali growerzy. Uwaga bede zgadywal Hot Cargo a drugi to nie wiem. Ze Hot to jasne. Ten czlowiek pomaga nam jak moze. Posluze sie jego powiedzonkiem i zadedykuje mu PEACE Hot Cargo tak 3mac Pozdrawiam niezle ziolo Ci z tego wyroslo. Powodzenia i bezpiecznego hodowania zycze Pes3fan :friends: :joint: :wave:

G

Guest

bardzo ładnie rafix :)) potężny listek hehehehe. planujesz jakies nasiona DSS na sezon 2006? pozdro Pes3fan :wave::friends::sasmokin:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
super chlopaki, oto wlasnie chodzi, niech nam trawa wszendzie rosnie,hehe
dzis wieczorem wylondowalem na jednym spocie. wszystko bardzo ladnie rosnie.
zdjencia troche do dupy wyszly bo jusz za ciemno sie zrobilo. musze za tydzien isc tam wczesnie jak jeszcze jest widno.

664PDRM1045-med.jpg

664PDRM1044-med.jpg

664PDRM1037-med.jpg

664PDRM1035-med.jpg

664PDRM1034-med.jpg

664PDRM1032-med.jpg

664PDRM1028-med.jpg

664PDRM1027-med.jpg

664PDRM1024-med.jpg

peace

Latest posts

Latest posts