What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

G

Guest

owszem ze sobie poradzi dark chille juz widzialem w akcji. I wszystkie pestki pochodza zpod polskiego slonca i je jaralem. 27,big,mix dostalem od esbena i on chodowal je w swoim ogrodzie a koles pochodzi z krajow beneluksu. nastepne 3 unknowy wygrzebalem z topow ktore dostalem od kolesia w zamian za reklame jege sklepiku z salvia :] romp19xdc dostalem od jakiegos kolesia z innego forum. CHodowalem to juz in i mysle ze da rade out. Mam jeszcze cala mase sharkow. mam shark x passion :] pare erdbeer tez od esbena ale przez kolege przekazane:] Da wszystko rade wiekszosc spotow przygotowalem juz w zeszlym roku :] w kazdym razie mam nadzieje ze dadza rade i bede sie o to modlil do shivy ;) Nasiona zbieralem juz od zeszlego roku od wrzesnia specjalnie pod out :joint:

D

dEv-9

To widze ze plony beda nie milosierne, mam nadzieje ze za rok tez bede mial tak ladnie przygotowany outdoor. :smile:

Ikser

Member
Ja wlasnie wrocilem z wymiany klonowo nasiennej:p.. Mam klon K2, w zamian za klon WW, oraz 20x NLxHaze, w zamian za 20x LR... :).. Zyc nie umierac;-)...!!!!!!

Światło dzienne widzą juz 4WW, 3ShroomxBS, 4BubbleberryxBS, oraz 3Lr.. Skunki#1 niestety jak na razie nei mają ochoty na słoneczko.. moze jednak cos z tego jeszcze bedzie:)..

Na wysadzenie czeka juz 16 klonow WW, i 8 w clonerze....

Oby tylko wszystko sie udało...

Pokój! :joint:

Ps. Mamy pełnię, więc kto jeszcze nie zaczął kiełkować, teraz ma najlepsza okazje!!!!... Powodzenia!

Mr. Smee

Member
u mnie tez powoli leci. ! LSxBS juz rosna, oprócz tego 2 White Rudy (moje wlasne) i jedno co nie wiem dokladnie juz co bylo (White Rudy lub Couchlock?). Pozatym musze sprawdzic z kolega pewnego spota u niego na dzialce, i tam zasiejemy Master Kusha... :chin:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
umnie tesz jusz kwiatki na out rosno. nie wszystkie ale widze ze dajo sobie rade w nocy jak jest zimno. za tydzien niepowinno byc wogle strachu zeby dac na out. maje radzo sobie jusz tydzien.
widze ze bendzie duzo w tym roku mialo chodowle. niemoge sie doczekac waszych zdjenc

bendze zielone i kolorowe lato. a jesien bendze najlepsza,hehe

peace

Ikser

Member
ja dziś dałem pierwsza plante na out.. Zobaczymy jak sobie poradzi.. Dałem do kiełkowania jeszcze
6 x HH (KURWA!!! WLASNIE JEDNO MI WYPADŁO NA DYWAN Z RĄK I POSZŁO!!) hh x 5
4 x NLxHaze
4 x White Rudy;)...

Kilka pestek nie wyszlo,a to co juz podrasta, to:
Z nasion:
3BBxBS
2Shrooms
4xWW
3xLR

Clones:
1xK2
14xWW
3xMotherpants WW

Klony chce porozsadzać z partyzanta... Po max 2 sztuki na miejscu... Ech.. Szcześliwego Outdoora 2005:p:p

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
niezle

a umnie na podwurku zrobilo sie zimno jak cholera.
poszlem sprawdzic male, i niezginely,ale i nic nieurosly od tego zimna.
ale to nic mam pelno nowych maaluchow w razie czego za tydzien daje jeszcze jedno runde na out,hehe

664PDRM0590.jpg

664PDRM05841.jpg

a tutaj dopiero scielem lui. jebane super kwiatki. klejo sie do wszystkiego,hehe

664PDRM0595.jpg

peace

Last edited:

Ikser

Member
No a u mnie padają wykielkowane nasionka.. Padlo 1 BB, 1 LR i 1 WW:/... Nie wiem.. Zwiedly.. Poza tym male pierwsze liscie(nie liscienie) poszky pionowo do gory, a liscienie opadly w dol.. mysle,ze to od srodowiska goracego... ech..

Ja bym z checia pokazal zdjecia moich roslinek al narazie zbytnio nie chca sie wygrzebac. Ikser nie lam sie ( naturalna kolej rzeczy, natura robi swoje )
22 kwietnia wykielkowalem nasionka. Do tej pory 4 papaye ktore sa u cooopy wyszly, 3 z nich maja ponad 5 cm. Pozostale sa u mnie czyli 6 rowniez sobie dobrze radzi i pna sie w gore jak na drozdzach. Reszta czyli 5 MIX i 5 Skunkow leci sobie wkulki bo tylko 2 Skunkow widac kielki a reszty NIC.
Moral z tego ze wysieje bezposrednio na dwor reszte pestek czyli 8 freebe
( S.Afr DPx Skunk #1 )
Papaya 10/10
Mix 0/5
Skunk #1 2/5 jak narazie
Jesli reszta nie wyjdzie w 3 dni to juz nie bede sie przejmowal. U ciebie Ikser jak ?? I inych ??

D

dEv-9

U mnie dobrze.

Hmm ale spieprzylem jedna rzecz. :biglaugh:

5 skunkow freebe posadzilem w osobnych doniczkach, a 5 nasion ktore nie wykielkowaly wrzucilem do jednej i o dziwo wszystkie te 5 wyszlo z ziemi. :eek:

I co ja mam teraz zrobic?

Mysle nad rozdzieleniem, nawet mialbym na to sily.

Ktos moze mi doradzic?

Ikser

Member
zaczekaj az beda dostatecznie duze,ze ewentualne lekkie uszkodzeni korzenia nie bedzie dla nich prawdopodobną smiercia... jak beda wieksze to porozdzielaj,poki maja maly sys.korzeniowy mozesz je bardzo latwo "popsuc":p

Ikser

Member
Pogoda chyba sie nie zdecyduje;-)... Wczoraj upały, a dzis juz chlodno~15C... Nie spiesze sie z outdoorem,bo w przyszlym tygodniu zapowiadaja jeszcze ochlodzenie w okolicach 6-7C.. Wysadzic zdaze napewno.. No moj ogrodek na out powiekszyl sie.. narazie wykielkowalo 5/6 HH i 3/4 NLxHaze.. White Rudy jeszcze sie nie zdecydowalo:/.. Planuje w tym sezonie wypielegnowac jak najwiecej LR,zeby cos sie dzialo:)... Zobacze ile czasu potrzebuje Out i jakie plony,czy wogole warto... No ale takie male planty,to mozna nawet na balkonie trzymac:)... Pozdro! Udanego 2005!!!!!!

Mr. Smee

Member
u mnie outdoor juz leci. Jeden White Rudy tak sie rozszalal, ze jezusiku!!!! Rosnie jak na drozdzach!!!!

Ikser

Member
ech.. a mi z 5 rzuconych nasion nie wykielkowalo zadne, a z ziemi wyszlo tylko 1:(.. no coz.. trudno..

pok

New member
a mi sie roslinki zatrzymaly ze wzrostem...stoja w miejscu... mysle ze od zimna... wy tez tak macie? :/

Mozna powiedziec ze tak pomimo tego ze nie sa na dworze. Mam spartanskie warunki ale pomimo tego wykielkowalo mi 6 Papay ( 1 nie przezyla ). Frebee sa w tym samym miejscu od piatku ( ciekawe czy cos wykielkuje ) :chin:
Pewnie dzisiaj wezme od cooopy moje 3 Papaye ( 1 padla tez ale u niego ) bo dluzej juz trzymac ich nie moze. Termometr pokazuje tam gdzie trzymam 22,3 stopnia Celsjusza ( niby nie az tak malo ale rosnac za bardzo im sie nie chce ).

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zimno czy nie,umnie wszystko rosnie. niekture zrobily sie fioletowe od zimna,ale wienkzosc wyglonda super. wszystko bendzie dobze. nietszeba sie tak martwic. dawac szypko na out. tam one sobie lepiiej poradzo nisz w domu. moje so male ,malo urosly,ale zrobily sie grube i teras bendo strasznie silne. jak tylko sloneczko stszeli to one odrazu wybuchno,hehe

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
^^^dokladnie tak jak mowisz Hot. Wysadzilem swoje pestki 26 kwietnia, 100% wykielkowalo, sa malutkie i mocarne, blisko ziemi sie jeszcze trzymaja, ale juz w przyszlym tygodniu wystrzela w gore!

Te na fotkach pochodza od Hot Cargo:

na tym b x bs, bardzo miesiste

na tym s x trc sb, delikatniejsze, jedna u gory juz wyszla ale jeszcze nie rozlozyla listkow

pozdr dla wszystkich outdoorowcow.

kov