What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

Ikser

Member
Witam!! Dlugo mnie tu nie bylo:)... Dzis jest jedyny iatek trzynastego w tym roku:p:p... Wlasnie dzis posadzilem pierwsze planty out:)..
W ziemie poszly:
2 clones WW
2 x ShroomXBS
2 x BubbleberryXBS
2 x HH
Powodzenia dla was!!!

Warior

Member
Ikser said:
Witam!! Dlugo mnie tu nie bylo:)... Dzis jest jedyny iatek trzynastego w tym roku:p:p... Wlasnie dzis posadzilem pierwsze planty out:)..
W ziemie poszly:
2 clones WW
2 x ShroomXBS
2 x BubbleberryXBS
2 x HH
Powodzenia dla was!!!

Jak długo trzymałes swoje roslinki w domu ??? :chin:

Ikser

Member
Wczoraj,czli dzien po piatku trzynastego zasadzilem clon K2, 2 clones WW, 3 LR, 2 NLxHaze i cos jeszcze nie pamietam:/.. w kazdym razie na spocie mam:

2xHH
2XShr.xBS
2XBBxBS
3XLR
2XNlxHaze
5xclonesWW
1xClone K2

Ikser

Member
No napewno bedzie fajnie;)... Powodzenia zycze wszystkim w tegorocznym Outdoorze:)!!:friends:.. Nie wiem ile trzymałem roślinki.. nie prowadze growlogów.. ale zrobilem 2 rzuty nasion.. pierwszy jakos w kwietniu a drugi jakos pod koniec i pierwotnie planowalem poczatek miesiaca,ale pogoda mi nie odpowiadala... Jak so cieple noce, to nasiona kielkowaly mi na balkonie z ziemi wiec nie chowalem ich na noc.. Zahartowaly sie troche:).. W domu pozostalo mi jeszcze tylko kilka klonow WW oraz chyba 4xHH i 2NLxHaze + Rodzinka WW... Dobra.. Trzymajcie sie.. ja wladnie wrocilem z komunii.. hehe.. Pozdro!

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hej Ikser, wlasnie miales komunie?? :eek:

A myslalem ze ten site jest dozwolony od 18 lat :biglaugh:

pozdr, kov

Ikser

Member
Hahaha... No No.. ważne,ze umiem pisac:p:p:p:D:D:D!!!;-)... :friends:

Na komunii niestety mialem byc kierowca,ale dowiedzialem sie,ze nim nie bede pod koniec imprezy,wiec napilem sie tylko piwa... Haha.. dostalem od brata poppersa troche a poza tym mialem trosze buszkow.. splonal ostatni garnek towarku jaki mam... smuuutno.. oby do jesieni;-).. pozdrawiam!!!

aaaa...małe Ps.
My outdoor update:
2xHH
2XShr.xBS
2XBBxBS
3XLR
2XNlxHaze
4XWW
5xclonesWW
1xClone K2

Ikser

Member
Chyba przechwaliles,bo ostatnia pogoda podobno wyplenila duza czesc moich skarbow:(:(... Shit happends..:(.. Kur.. Mam nadzieje,ze cos sie ostalo:/..

cooopa

Member
w zasadzie to juz koniec maja , LIPA bedzie
chyba ze lato sie wydluzy ja bym sprobowal jesli nie zalezy zeby miec w pelni dojrzala. No chyba ze masz jakies drogie geny to nie kielkuj.
Zreszta twoj wybor.
przed chwila bylem z anubisem wysadzic krzaki niestety tylko 3 :moon:

Latest posts

Latest posts