What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hej Hot bardzo ladnie ci planciki rosna. U mnie na out jeszcze nie widac co bedzie z tych twoich, ale juz sie zbieraja do pokazania preflowerow, moze jeszcze tydzien dwa. Poza tym liscie maja piekne, baardzo jestem ciekaw co bedzie z nich.

pozdr, kov

G

Guest

Super Kov widze, ze i na out idzie Ci nieźle. Jak mozesz i masz mozliwosc to podeslij jakies foty. Chętnie się obejrzy Twoje ziele w akcji hehe. ;) Hot: C99 tak to naprawde masz racje dobry stuff. Paliles jeszcze Hot cos takiego w Twoim zyciu ze zwaliło Cie z nóg. Jesli tak to badź uprzejmy sobie przypomniec co to bylo za zioło. Lubie hodowac ale ja lubie tez jak cos co wyhoduje zwali mnie i całą kompanie wojska z nog. :)

Anubis&cooopa a jak tam wasz grow. Ja wtej chwili nie odwiedzam bo nie moge ale ostatnio bylem i podlalem nawozem na faze Veg. Juz niedlugo chyba zaczne Terra Flores bo juz dwie rosliny zaczynaja formowac male kwiatostany i juz chyba czas. Ale to moze za pare dni.

In wszystko swietnie od porady Hota&Kova. Pok kush to jednak bardzo vigorowa panna. Ztopowana i juz pokazuje piekne dwa szczytyi robi sie naraeszcie krzaczasta jak przystalo na indice.

Pozdro growers Pes3fan :wave: :joint: :lurk: :smile:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
niezle ci rosnie Mr. Smee

niema to jak w doniczkach pod kontrolo.

, czy zaczynales dsd x? tych jestem bardzo ciekawy.

powodzenia

peace

G

Guest

Rzeczywiscie Smee hehe ma nieźle urządzony ogród :))). Mysle ze bedzie mial duuuzo zabawy i przyjemnosci na jesien. Uprzątanie lisci, zbieranie materialu na kompost, grabienie nawozenie, tu i gdzieniegdzie scinanie dorodnej ociekającej resinem marihuany. Takie tam zwyczajne prace zwyczajnego polskiego ogrodnika hobbysty. Powodzenia zyczen Mr. Smee.

A gdzie inni growerzy out?? Widze ze tylko tutaj brylują Hot, Kov, Ikser, Mr. Smee, Anubis'n'cooopa i to wlasciwie wszyscy. Jak to kiedys nasz forumowicz mentor rzekl, "gdzie jestescie polskie jaracze?" Ponawiam to i dodaje gdzie są OUT hodowcy milosnicy gandzi i wielkiej metal halide 900W/m2. Pokazcie na forum wasze grow. Mamy lipiec cuuudowny miesiac blogiego lenistwa i wylegiwania sie przy naszych krzakch patrzac jak rosną
:smile: :lurk: :joint: :wave: Pozdro growers Pes3fan :))

Ikser

Member
Siema Siema.. . Elegancko!!! Mr.smee gratulacje|:)!! W jakim ty zyjesz klimacie??? Pieknie ci rosna roslinki... Hot tez niezle:):)... U mnie tez duzo dzdzownic i kompostu... Kilkuletnie nawozeine zywych zwierzątek:)
:).. Pozdrawiam.. Ide z kobieta na imprezke w stolicy:)... Pozdrawiam!!

G

Guest

Hey, kiedys powiedzialem ze jak mi sie uda dorwac do aparatu cyfr. to podrzuce jakies foty mojego out grow. Tak tez sie stalo dorwalem sie i juz nie dlugo dostane na email swieze fotki mojego out z dnia 10 lipiec 2005. Zamieszcze takze dla zainteresowanych projekt in, czyli 3xPOK KUSH x P19 pod HPS70W. Bedzie takze prezentacja meszczakow i mojej "wariackiej sativy".

Zobaczymy co wy na to. No nic pora spadac po z uploadowaniu zdjec bedziemy gadac. Pozdro pes3fan :wave: :joint: :smile:

G

Guest

To moja hodowla na parapecie. Co roku wyciagam niezle plony z tego swietnie oswietlonego miejsca. I widac ze kazdy moze nawet bez lamp i super sprzetu. Nawoz za 2,50 i do boju. Polecam hodowanie gandzi. To daje tyle przyjemnosci. A kazdy kto wpada do pokoju jest zielony z zazdrosci hehe. :joint: :lurk: :yummy: :wave: :woohoo:

Rafix

Member

high.
dawno mnie nie bylo, wiec wypada sie przywitac ponownie :D, tak wiec witam wszystkich :)

Wklejam pare fotek z mojego out
odmiana to DSS, wiadomo od kogo :) - jeszcze raz thx man :}

pozdro R

no a teraz do pes3fana :) czy to w ogole mozliwe zeby uzyskac cos naprawde ciekawego trzymajac na parapecie ? :D do tej pory to mialem na parapecie sieje i wyrosla z tego 50 cm palma :p hahahaha pozdro

Rafix

Member
uprawiam jeszcze roxane..
w tym roku mialem dosc nieprzyjemna wpadke, posadzilem swoje krzaczki pomiedzy trawa, byly widocznie troszke za male... przyjezdzam po paru tyg trawa jest do wysokosci mojej szyji, a roslin niemoglem znallesc :( za rok uprawiam tylko w workach, duzo mnie roboty, a rasna bardzo przyzwoicie...

nawoz to oczywiscie biohomus,wciaz podlewam tym do rosl. ziel zeby maxymalnie przedluzyc wega, bo nie sa za wielkie, 14 lipca (tj 2 dni wstecz :) ) DSS miala ok. 75cm.

Mam bardzo wazne pytanie do osob uprawiajych DurbanSilverStar - czy wasze rosliny pokazaly juz plec?? moje na razie nie, a david pisal ze jemu kwitla juz podkoniec czerwca

o kurcze no to lipa.Powiem ci ze wysadzilismy chyba z 11 roslin. Po kilku dniach ( 2-3 ) idziemy na miejsce a tasm po prostu czysty teren ( pod kazda bylo z 20 l jesli nie wiecej sklepowej ziemi ) , roslinek nie ma, ostaly sie 2 ktore i tak byly zmarnowane dlatego za rok trzeba zamontowac im butelki na poczatku odwiedzac codziennie. heh 75 cm niezle :D nawet nie wiem ile Papaye maja ( ale chyba tez jakos tak ) A co do plci to moze zalezec ( pewnie ) od tego kiedy je wykielkowales itp. zreszta te same odmiany nie zawsze w jednym czasie pokazuja plec ( tak sobie tylko teoretyzuje bo jakos nudzi mi sie :) Pod koniec czerwca ? to ostro ale powiem ci ze ktos z tego forum ma rosliny na dworze od polowy kwietnia i ma juz calkiem duzego potwora a chyba jeszcze nie kwitnie. ach ta pamiec ... hehe

Rafix

Member
no widzisz nieszczescia chodza po ludziach :(

ale czekaj bo nie lapie ktos ci je wyjebal, cos je zjadlo czy tak poprostu wyparowaly ??

Czytalem gdzies ze zenskie rosliny puzniej pokazuja plec, tak wiec to dobry omen

pozdr

po prostu pewnie zrobil sie wior i polecialy albo cos je zjadlo ( teraz to juz nie wazne ) :D No tak to prawda ze zenskie pokazuja pozniej plec :) znaczy sie kwitna. W sumie to u ciebie juz powinny byc widoczne male biale kielki przy lodydze ( musisz sie dobrze przyjrzec )zreszta po co ja to pisze pewnie sam to skminiles zanim zaczalem myslec w ogole o pestkach.
pozdro acha zapomnialem sa jeszcze takie odmiany jak np LR ktore maja inny zwyczaj kwitnienia.

Latest posts

Latest posts