ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hej Hot bardzo ladnie ci planciki rosna. U mnie na out jeszcze nie widac co bedzie z tych twoich, ale juz sie zbieraja do pokazania preflowerow, moze jeszcze tydzien dwa. Poza tym liscie maja piekne, baardzo jestem ciekaw co bedzie z nich.
Super Kov widze, ze i na out idzie Ci nieźle. Jak mozesz i masz mozliwosc to podeslij jakies foty. Chętnie się obejrzy Twoje ziele w akcji hehe. Hot: C99 tak to naprawde masz racje dobry stuff. Paliles jeszcze Hot cos takiego w Twoim zyciu ze zwaliło Cie z nóg. Jesli tak to badź uprzejmy sobie przypomniec co to bylo za zioło. Lubie hodowac ale ja lubie tez jak cos co wyhoduje zwali mnie i całą kompanie wojska z nog.
Anubis&cooopa a jak tam wasz grow. Ja wtej chwili nie odwiedzam bo nie moge ale ostatnio bylem i podlalem nawozem na faze Veg. Juz niedlugo chyba zaczne Terra Flores bo juz dwie rosliny zaczynaja formowac male kwiatostany i juz chyba czas. Ale to moze za pare dni.
In wszystko swietnie od porady Hota&Kova. Pok kush to jednak bardzo vigorowa panna. Ztopowana i juz pokazuje piekne dwa szczytyi robi sie naraeszcie krzaczasta jak przystalo na indice.
Rzeczywiscie Smee hehe ma nieźle urządzony ogród )). Mysle ze bedzie mial duuuzo zabawy i przyjemnosci na jesien. Uprzątanie lisci, zbieranie materialu na kompost, grabienie nawozenie, tu i gdzieniegdzie scinanie dorodnej ociekającej resinem marihuany. Takie tam zwyczajne prace zwyczajnego polskiego ogrodnika hobbysty. Powodzenia zyczen Mr. Smee.
A gdzie inni growerzy out?? Widze ze tylko tutaj brylują Hot, Kov, Ikser, Mr. Smee, Anubis'n'cooopa i to wlasciwie wszyscy. Jak to kiedys nasz forumowicz mentor rzekl, "gdzie jestescie polskie jaracze?" Ponawiam to i dodaje gdzie są OUT hodowcy milosnicy gandzi i wielkiej metal halide 900W/m2. Pokazcie na forum wasze grow. Mamy lipiec cuuudowny miesiac blogiego lenistwa i wylegiwania sie przy naszych krzakch patrzac jak rosną
:smile: Pozdro growers Pes3fan )
Siema Siema.. . Elegancko!!! Mr.smee gratulacje|!! W jakim ty zyjesz klimacie??? Pieknie ci rosna roslinki... Hot tez niezle... U mnie tez duzo dzdzownic i kompostu... Kilkuletnie nawozeine zywych zwierzątek
.. Pozdrawiam.. Ide z kobieta na imprezke w stolicy... Pozdrawiam!!
Hey, kiedys powiedzialem ze jak mi sie uda dorwac do aparatu cyfr. to podrzuce jakies foty mojego out grow. Tak tez sie stalo dorwalem sie i juz nie dlugo dostane na email swieze fotki mojego out z dnia 10 lipiec 2005. Zamieszcze takze dla zainteresowanych projekt in, czyli 3xPOK KUSH x P19 pod HPS70W. Bedzie takze prezentacja meszczakow i mojej "wariackiej sativy".
Zobaczymy co wy na to. No nic pora spadac po z uploadowaniu zdjec bedziemy gadac. Pozdro pes3fan :smile:
To moja hodowla na parapecie. Co roku wyciagam niezle plony z tego swietnie oswietlonego miejsca. I widac ze kazdy moze nawet bez lamp i super sprzetu. Nawoz za 2,50 i do boju. Polecam hodowanie gandzi. To daje tyle przyjemnosci. A kazdy kto wpada do pokoju jest zielony z zazdrosci hehe.
no a teraz do pes3fana czy to w ogole mozliwe zeby uzyskac cos naprawde ciekawego trzymajac na parapecie ? do tej pory to mialem na parapecie sieje i wyrosla z tego 50 cm palma hahahaha pozdro
uprawiam jeszcze roxane..
w tym roku mialem dosc nieprzyjemna wpadke, posadzilem swoje krzaczki pomiedzy trawa, byly widocznie troszke za male... przyjezdzam po paru tyg trawa jest do wysokosci mojej szyji, a roslin niemoglem znallesc za rok uprawiam tylko w workach, duzo mnie roboty, a rasna bardzo przyzwoicie...
nawoz to oczywiscie biohomus,wciaz podlewam tym do rosl. ziel zeby maxymalnie przedluzyc wega, bo nie sa za wielkie, 14 lipca (tj 2 dni wstecz ) DSS miala ok. 75cm.
Mam bardzo wazne pytanie do osob uprawiajych DurbanSilverStar - czy wasze rosliny pokazaly juz plec?? moje na razie nie, a david pisal ze jemu kwitla juz podkoniec czerwca
o kurcze no to lipa.Powiem ci ze wysadzilismy chyba z 11 roslin. Po kilku dniach ( 2-3 ) idziemy na miejsce a tasm po prostu czysty teren ( pod kazda bylo z 20 l jesli nie wiecej sklepowej ziemi ) , roslinek nie ma, ostaly sie 2 ktore i tak byly zmarnowane dlatego za rok trzeba zamontowac im butelki na poczatku odwiedzac codziennie. heh 75 cm niezle nawet nie wiem ile Papaye maja ( ale chyba tez jakos tak ) A co do plci to moze zalezec ( pewnie ) od tego kiedy je wykielkowales itp. zreszta te same odmiany nie zawsze w jednym czasie pokazuja plec ( tak sobie tylko teoretyzuje bo jakos nudzi mi sie Pod koniec czerwca ? to ostro ale powiem ci ze ktos z tego forum ma rosliny na dworze od polowy kwietnia i ma juz calkiem duzego potwora a chyba jeszcze nie kwitnie. ach ta pamiec ... hehe
po prostu pewnie zrobil sie wior i polecialy albo cos je zjadlo ( teraz to juz nie wazne ) No tak to prawda ze zenskie pokazuja pozniej plec znaczy sie kwitna. W sumie to u ciebie juz powinny byc widoczne male biale kielki przy lodydze ( musisz sie dobrze przyjrzec )zreszta po co ja to pisze pewnie sam to skminiles zanim zaczalem myslec w ogole o pestkach.
pozdro acha zapomnialem sa jeszcze takie odmiany jak np LR ktore maja inny zwyczaj kwitnienia.