What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

atma

Member
την καλυτερη στουρα θα κανεις στην 3η φοτο απο εκεινο το μικρο κακαδακι...ευγε!!!:groupwave:

ganja3

Member
από εχθές ακόμα στην πολυθρόνα είμαι , πότε πέρασε το βράδυ ?:biggrin:

makedon

Member
Veteran
καλοπιοτα μαστορα!:smoke out:
δεν εσκασες αλλα,να γεμισεις τον χωρο?τωρα που φευγουν αυτα.
εσεις οι λενδακιδες προλαβενεται αλλο ενα μεσα :biggrin:

:tiphat:

makedon

Member
Veteran
τι εχει ο μπαξες,η ειναι νωρις ακομα για ανακοινωσεις? :biggrin:
και κατι αλλο καρνταση επειδη βλεπω οτι κατεχεις τα αστηρ,υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξω εγω το φασμα απο τα λαμπακια?

ganja3

Member
υπάρχει νομίζω , αλλά δεν στο συνιστώ , είναι πολλοί ενημερωμένοι σε σχέσει με το φάσμα .
ο μπαξές θα είναι καλός μπαξές .:)

κόπηκε και το δεύτερο mazar ίδια χαρακτηριστικά με το πρώτο , ίσος λίγο ποιο βαρύ .

το τρίτο υποφέρει και πεθαίνει στο υδροπονικό , το ιγκουάνα μάλλον έγινε σαν σαπούνι και κάλυψε τα πάντα . αλλαγές νερού και έξτρα αέρα θα τελειώσουν σωστά το αουτλό .

τα υπόλοιπα παίρνουν γραμμή προς το ψαλίδι . την Δευτέρα μάλλον δύο χόρχες .

ganja3

Member
λίγο ζορίστηκα είναι η αλήθεια με το μαζαρ , ένα ζόρι τράβηξα για να διαβάσω το μήνυμα στα γκρίκλις και ένα ζόρι τραβάω που δεν μπορώ να το στρίψω γιατί κολλάνε και τα χέρια μου και το χαρτάκι και ο καπνός , μετά από κάθε τσιγάρο πρέπει να καθαρίζω και τα χέρια μου με οινόπνευμα γιατί κολλάνε μετά ακόμα και τα μολύβια . ένα άλλο είναι ότι πρέπει να αρωματίζομαι με ότι βρω ( από πατσουλί μέχρι βενζίνη ) για να μην με λιμπίζονται όλα τα χαρμάνια που συναντάω στον δρόμο . πολύ καλή μαστούρα και με χαρακτηριστικά καναπέ αλλά και πολυλογίας . από το πρωί και ακόμα τώρα θα ξεκινήσω το τρίτο .
λίγο ψηλώνει σαν φυτό και θέλει να κοντρολάρεις . κατά τα άλλα αν και όχι τρελές αποδόσεις ( σε εμένα ) πολύ καλή ποιότητα ,

makedon

Member
Veteran
υπάρχει νομίζω , αλλά δεν στο συνιστώ , είναι πολλοί ενημερωμένοι σε σχέσει με το φάσμα .

καρντασι σιγουρα οι γνωσεις των παιδιων δεν εχoυν καμια σχεση με τη δικια μου τρελα :biggrin:
εγω απλα θα ηθελα να κουμποσω μεσα στην 600αρα 4 πανελ με μωβ και κοκκινα λαμπακια.τα κοκκινα τα ηθελα στα 660 και 630,τα μωβ δεν ξερω σε τη φασμα παιζουν.ο λογος που θελω αυτα τα χρωματα ειναι για να παιξω μπαλα εκει που δεν παιζει η HPS(ασε που τα χρωματα θα γαμουν για φωτο :laughing:)και παλι σου λεω οτι δεν αμφισβητο την δουλεια των παιδιων,απλα το θελω καθαρα για συμπληρομα)
μαλλον θα περασω απο το μαγαζι να μιλησω με τα παιδια!
θενξ μαστορα.

antartist

Member
Καλημέρα, καλό ΣΚ να έχουμε.
Αδερφέ αν θες να πληρώσεις μωβ φως για να βγάζεις φώτο πάρε ένα σποτάκι και βάλε μωβ ζελατίνα...
Στα ετοιμαζει, θα στα πει... :biggrin:

makedon

Member
Veteran
αδερφε αστειακη ηταν οτι το μωβ το θελω για της φοτο.
εχω δει τρομερα γκρου με μωβ λιαμπιονια και του μρ.χ και αλλα
αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τα λεδ βγαζουν περισσοτερα τερπινια,μαυτο το σκεπτικο ελεγα να πιασω αυτα που δεν μου δινει η HPS (η λογικη του παραλογου μου) :biggrin:

antartist

Member
Καλά, εδώ που τα λέμε κι εγώ άσχετος είμαι, έχω εμπιστοσύνη κι εγώ στα παιδιά και μου φαίνεται πιο λογικό το σκεπτικό με τα λευκά. Δεν ξέρω με πιο τρόπο και αν μπορούνε να συνεργαστούνε με την hps.
Για σε λίγο καιρό το σκέφτομαι κι εγώ να ξεκινάω με 2-4 πάνελς για ανθοφορία...

b3n

Member
αδερφε αστειακη ηταν οτι το μωβ το θελω για της φοτο.
εχω δει τρομερα γκρου με μωβ λιαμπιονια και του μρ.χ και αλλα
αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τα λεδ βγαζουν περισσοτερα τερπινια,μαυτο το σκεπτικο ελεγα να πιασω αυτα που δεν μου δινει η HPS (η λογικη του παραλογου μου) :biggrin:

συμφωνω με το σκεπτικο σου, σκεφτομαι να κανω το ιδιο, μονο που σκεφτομαι οτι δε χρειαζονται τα κοκκινα τοσο πολυ αφου η hps ειναι βασικα κοκκινη. αλλα χρειαζεται μπλε, ασπρο ισως λιγο μωβ κ κοκκινο. απο οτι εχω καταλαβει full spectrum αντι flower spectrum. αν καποιος ξερει καλυτερα ασ μας διαφωτησει παρακαλω.?

ο μρ.χ ποιος ειναι ??

makedon

Member
Veteran
μπεν,εγω εχω μια 600 dual οποτε και ασπρο και μπλε τα εχει.(φενεται καθε φορα που αναβει,ξεκιναει με ενα ασπρομπλε για 5 δευτερα και μετα κιτρινιζει)
την hps εγω την βλεπω για κιτρινη,γιαυτο θελω να κουμποσω κοκκινα και μωβ

ο μρ.χ εγραψε ιστορια,ριξε μια ματια στης αποδοσεις του και μετα κανε και μια βολτα στον κηπο του,αν θες
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=211911

weedolada

Member
είχα ένα έγγραφο από τον ναύτη που έλεγε τι φάσμα χρειάζεσαι για κάθε περίπτωση ακόμη και όταν θέλεις να δουλέψουν hps και led μαζί..το απόγευμα θα το βρω και θα σου πω..ωστόσο τα μωβ δεν θυμάμαι να ήταν στο σχέδιο..είχε κόκκινα μπλε και άσπρα..θα το βρω και θα σου πω στα σίγουρα..

ganja3

Member
είχα ένα έγγραφο από τον ναύτη που έλεγε τι φάσμα χρειάζεσαι για κάθε περίπτωση ακόμη και όταν θέλεις να δουλέψουν hps και led μαζί..το απόγευμα θα το βρω και θα σου πω..ωστόσο τα μωβ δεν θυμάμαι να ήταν στο σχέδιο..είχε κόκκινα μπλε και άσπρα..θα το βρω και θα σου πω στα σίγουρα..
από τότε , άλλαξαν τα πράγματα :)

Latest posts

Latest posts