από εχθές ακόμα στην πολυθρόνα είμαι , πότε πέρασε το βράδυ ?
το χόρτο φταίει , τα άλλα ακόμα δεν ήρθαν νομίζωΤο χόρτο φταίει ή τα γεροντάματα?
υπάρχει νομίζω , αλλά δεν στο συνιστώ , είναι πολλοί ενημερωμένοι σε σχέσει με το φάσμα .
καρντασι σιγουρα οι γνωσεις των παιδιων δεν εχoυν καμια σχεση με τη δικια μου τρελα
εγω απλα θα ηθελα να κουμποσω μεσα στην 600αρα 4 πανελ με μωβ και κοκκινα λαμπακια.τα κοκκινα τα ηθελα στα 660 και 630,τα μωβ δεν ξερω σε τη φασμα παιζουν.ο λογος που θελω αυτα τα χρωματα ειναι για να παιξω μπαλα εκει που δεν παιζει η HPS(ασε που τα χρωματα θα γαμουν για φωτο )και παλι σου λεω οτι δεν αμφισβητο την δουλεια των παιδιων,απλα το θελω καθαρα για συμπληρομα)
μαλλον θα περασω απο το μαγαζι να μιλησω με τα παιδια!
θενξ μαστορα.
συμφωνω με το σκεπτικο σου, σκεφτομαι να κανω το ιδιο, μονο που σκεφτομαι οτι δε χρειαζονται τα κοκκινα τοσο πολυ αφου η hps ειναι βασικα κοκκινη. αλλα χρειαζεται μπλε, ασπρο ισως λιγο μωβ κ κοκκινο. απο οτι εχω καταλαβει full spectrum αντι flower spectrum. αν καποιος ξερει καλυτερα ασ μας διαφωτησει παρακαλω.?αδερφε αστειακη ηταν οτι το μωβ το θελω για της φοτο.
εχω δει τρομερα γκρου με μωβ λιαμπιονια και του μρ.χ και αλλα
αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τα λεδ βγαζουν περισσοτερα τερπινια,μαυτο το σκεπτικο ελεγα να πιασω αυτα που δεν μου δινει η HPS (η λογικη του παραλογου μου)
από τότε , άλλαξαν τα πράγματαείχα ένα έγγραφο από τον ναύτη που έλεγε τι φάσμα χρειάζεσαι για κάθε περίπτωση ακόμη και όταν θέλεις να δουλέψουν hps και led μαζί..το απόγευμα θα το βρω και θα σου πω..ωστόσο τα μωβ δεν θυμάμαι να ήταν στο σχέδιο..είχε κόκκινα μπλε και άσπρα..θα το βρω και θα σου πω στα σίγουρα..