What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

Balinor

Member
Και να σου πω φίλε ganja η πάστα που βάζεις είναι μια συγκεκριμένη ή όποια και να πάρω από γεωπόνο κάνει δουλειά?

Crowmax

Well-known member
Veteran
Aν και άργησα καλόπιοτο ganja! ωραία χρώματα το outlaw όπως και η κοντινές του φώτο

ganja3

Member
καλόπιωτα είναι και τα γουστάρανε πολλοί , όλοι εμένα περιμένανε .......
σήμερα ζυγίζω και το τελευταίο και βγάζω την σούμα ,
το outlow το υδροπονικό έπιασε τα 50 , στην γλάστρα το δεύτερο 44 , το λεμόνι 22 .
και το μικρό το λεμόνι 0,4 g . κάποια στιγμή που θα είμαι μόνος θα το στρίψω όλο το δέντρο σε ένα τσιγάρο:biggrin:

ganja3

Member
και το τελευταίο 22 γραμμ.
σύνολο 465 γραμμάρια με 440 βατ 1g/w
δεν με ενθουσίασε το βάρος που έπιασα , αλλά και με δεύτερη οικτρή απόπειρα σε σόιλες ,χωρίς φροντίδα , με λιπάσματα ότι υπήρχε, πάλι καλά .
από εδώ και πέρα μόνο υδροπονία .
έχω και 200 γραμμάρια εξαιρετικό τρήμα , μαζεμένο από 19 φυτά . θα δούμε τι θα γίνει και αυτό .

καλές σοδειές να έχετε .

orfeas

Well-known member
Veteran
Άντε μπαγάσα, την έκανες μια χαρά τη κομπάνια...Και τώρα ξεκούραση ή γίνεσαι κανονικός αγρότης;:biggrin:

:tiphat:

Booker

Member
Καλόπιωτα Ganja, να σε ρωτήσω ρε φίλε, πιο πολύ σε γεύση τι γουστάρεις υδροπονικό η από χώμα φου?

ganja3

Member
Καλόπιωτα Ganja, να σε ρωτήσω ρε φίλε, πιο πολύ σε γεύση τι γουστάρεις υδροπονικό η από χώμα φου?
να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα διαφορά μέχρι τώρα , όχι μόνο εγώ και όχι μόνο από τα δικά μου . έχω δύο βάζα του ίδιου φυτού , το ένα υδροπονικό το άλλο χώμα , ίδια μυρωδιά , ίδια γεύση , ίδια μαστούρα . .

ganja3

Member
Άντε μπαγάσα, την έκανες μια χαρά τη κομπάνια...Και τώρα ξεκούραση ή γίνεσαι κανονικός αγρότης;:biggrin:

:tiphat:
τίποτα δεν έκανα . απλά χόρτασαν οι φίλοι , ούτε το πάσχα δεν με βλέπω να βγάζω . αλλά έχω φίλους για μετά :) . ξεκούραση μάλλον δεν βλέπω να έχω , . και αγρότης ξανά , μέσα ή έξω . :tiphat:

b3n

Member
να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα διαφορά μέχρι τώρα , όχι μόνο εγώ και όχι μόνο από τα δικά μου . έχω δύο βάζα του ίδιου φυτού , το ένα υδροπονικό το άλλο χώμα , ίδια μυρωδιά , ίδια γεύση , ίδια μαστούρα . .

στο υδροπονικο κ στο χωμα βαζεις τα ιδια λιπασματα? υδροπονικο οταν λες ειναι dwc ή κατι αλλο? κ οταν λες χωμα?

γιατι με organic χωμα η γευση κ το αρωμα ειναι πολυ πιο εντονα οπως δε καιει κ στο λαιμο, ακομα κ η μαστουρα ειναι πιο καθαρη

Vassilis3

Member
ακόμα ένα γκρόου μέχρι να πιάσουν οι αρκετές ζέστες το προλαβαίνουμε.αρχές μάη με βλέπω να φυτεύω αυτοματάκια..

ganja3

Member
υδροπονικά δοκίμασα νομίζω όλα τα συστήματα . δεν βγάζουν διαφορετικό αποτέλεσμα τα υδροπονικά , απλά τι βολεύει τον καθένα είναι και η διαφορά τους .
χώμα εννοώ περλίτι τίτφη . και λιπάσματα τα ίδια . αλλά ξέρω πώς είναι και το χώμα . έχω πολλούς φίλους και οι περισσότεροι έχουν τα δικά τους γκρόου , η γνώμη είναι σφαιρική και από αρκετούς , ούτε ποτέ κάηκε ο λαιμός κανενός .

420brother

Member
pisteuw kapote to hydro htan to kalutero alla me ola ta high brix soils twra teleutaia to xwma ksana pige top.

otan to refractometer sou girnaei pisw readings apo 15 mexri 20 brix kai to fyto grafei kati 30%+ thc les xwma kai pali xwma

b3n

Member
συμφωνω, super soil για high brix content!

ganja αδερφε εννοειται πως αν χρησημοποιεις τα ιδια λιπασματα σε hydro k σε χωμα το ιδιο αποτλεσμα θα εχεις.

αν ομως φτιαχνεις μονο σου super soil, χωρις καθολου υγρα λιπασματα, θα δεις οτι ειναι διαφορετικο το αποτελεσμα

ganja3

Member
το υδροπονικό πιστεύω ότι εύκολα σε έναν αρχάριο ή τεμπέλη , θα δώσει το 80% τις απόδοσης πολύ εύκολα . το υπόλοιπο 10% (γιατί το 100% το θεωρώ ουτοπικό ), ένας έμπειρος στην υδροπονία που δεν βαριέται να αλλάζει τα νερά και να το περιποιείται σωστά μπορεί να το πιάσει . στο χώμα πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να πάρει ακόμα ένα 5% αλλά θα πρέπει να είναι κορυφή σε γνώσεις και εμπειρία και να είναι κάθε μέρα από πάνω τους .
δεν κρίνω μόνο από τα δικά μου αλλά και από το τι βγάζουν και τα φιλαράκια μου που είναι καλοί γεωργοί οι περισσότεροι και με μεγάλη προϊστορία στην εσωτερική καλλιέργεια .
τώρα θα μου πείς γιατί οι περισσότεροι συνεχίζουν σε γλάστρες ? έχουν άλλα θετικά , καλλίτερη διαχείριση στον χώρο ( μετακινείς εύκολα τα φυτά ) , δεν έχεις διαρροές να πλημμυρίσει το σπίτι (παλιά όλοι είχαν ). και έχεις πολλές ποικιλίες και μπορείς να λιπάνεις διαφορετικά το καθένα . , αυτά είναι σοβαρά προτερήματά σε σχέσει με την υδροπονία και όχι νομίζω η ποιότητα και η ποσότητα .

420brother

Member
an evaza tampeles tha elega hydro gia posotita kai fast, xwma gia poiotita.

kai to hydro vgazei diastimodentra alla an valeis top me top ston kosmo tote to xwma einai pio panw

ganja3

Member
έτσι λένε όλοι .
αλλά τώρα νομίζω , εάν φουλάρεις σε πρόσθετα που υπάρχουν , δεν μένει και τίποτα στο χώμα που να μην το έχω στην υδροπονία , και μάλλον έχω και περισσότερα , . δεν υπάρχει κάτι , που να στηρίζει στην θεωρεία ότι στο χώμα είναι καλύτερα . και στην πράξη δεν το είδα .

bazz

Member
Πιςτευω πως το χόρτο που βγάζει η υδροπονια ειναι καλύτερο. Εχω παρατηρήσει οτι το χώμα εχει πιο πολυ ολοκληρωμένη γεύση, σαν να αισθάνομαι την γεύση του χώματος. Ενώ στην υδροπονια η γεύση ειναι καθαρά απ το φυτό. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.

Επίσης στο χώμα μου κάθεται πιο βάρη το χόρτο στο λαιμό .