What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

420brother

Member
kai na perasei tha einai mono medical opws germania kai agglia, amsterdam de tha ginoume gia recreational use, apla tha to valoun kai sta nosokomeia kai kapioi eksipnoi tha xwthoun sto kiklwma gia na kaliergoun gia to kratos.

b3n

Member
σαν την αμερικη πρεπει να το κανουμε ή σαν την ισπανια, να γουσταρουμε!

bazz

Member
420brother, το 12/12 είναι το μαξ που μπορείς να δώσεις, θα ανθοφορέσει και σε λιγότερες ώρες, πιστεύω όμως οτι θα χάσεις σε βάρος. Μην βιάζεσαι να τελειώσουν τα φυτά σου, όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο. :watchplant:
Εάν ειναι να βάζουμε ένα σκασμό παραμέτρους για το πως θα γίνει να σκάσει το φυτό απ την ποσότητα.... εεε βαλε υδροπονια!!!
Συζητάμε για εσωτερική καλλιέργεια και με μια λάμπα (600) για το πως θα γίνει να πάρεις το μαξ σε ποσότητα ή εγώ κάνω λάθος???
Είναι το πιο λογικό που έχει καθιερωθεί το 12/12. Βγάζεις αρκετή ποσότητα χόρτου με τα πιο λίγα έξοδα σε ρεύμα .
Είχα ένα πρόγραμμα για την λάμπα και ανάλογα πια εβδομάδα είσαι αυξάνεις και μειώνεις την ώρα που δίνεις φως. Δεν είχα την δυνατότητα να αλλάζω συνεχεία τον χρόνο, ουτε και να παίξω με το χόρτο μου. Είναι μετρημένα τα γκροου και πρέπει να βγει το περισσότερο δυνατό.

b3n, ναι είναι μεγάλο το θεμα,εχεις δίκιο, αλλά η κάνναβη αντέχει μέχρι 12ωρες φως την ήμερα, μετά τις 12ωρες το πάει για ανάπτυξη. κατο απο 12 ώρες πιστεύω πως χάνεις σε ποσότητα. Διαφέρουν οι 10-11 ώρες φως του ήλιου σε εξωτερικό περιβάλλον και οι 12 ώρες λάμπας σε εσωτερικό περιβάλλον, δεν νομίζω πως μπορείς να συγκρίνεις.

ganja3, ειχα πάρει κάτι ταμπλέτες με διοξείδιο, νομίζω πως έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δεν λέω όμως περισσότερα γιατί θα με περάσουν και για πλασιέ!!!!

Βρε παιδιά, στην σελίδα τις αστυνομίας για το νομό για το χόρτο Ο υπάρχον νομός για την κάνναβη (2011) δίνει ενα πολύ κάλο πάτημα για την κοντινή αποποινικοποίηση. Η αυτοκαλλιέργεια ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ή αλλιώς τιμωρείται 3μηνες/1000ευρο.
Νομίζω πως είμαστε στο επόμενο βήμα για την αποποινικοποίηση(κομματικά), τι λέει οι κοινή γνώμη για αυτό όμως?????

420brother

Member
auto me tin posotita kai tis wres fwtos pantws mono edw mesa to xw akousei, allo PAR kai poso fws pernoun ta fyta ekei nai na xaseis varos ennoeite, twra gia to 11/13 oti xaneis varos se sxesi me to 12/12 mono edw akougete, kai eno postarw sinexomena video kai apodiktika stoixeia apo tous kaluterous sto sport pagkosmios akomh yparxei dixasmos.

pios ellinas vgike pote na pei oti ekane lathos omws, oloi edw mesa swstoi eimaste kaneis den einai lathos pouthena

valte ta opou goustarete magkes dika sas fyta einai o kathenas ston khpo oso fws oses wres thelei kai as teliwsei edw auti i anousia kouventa sas parakalw

ganja3

Member
είναι μια κουβέντα σαν αυτήν για τα αυτόματα . άλλοι λένε 20/4 και άλλοι 18/6 ,, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε ότι υπάρχει ρε παιδιά και το 19/5 .
εγώ θα έβαζα μετά την κουβέντα μας προς το τέλος 11,5/12,5 :) για να είναι όλοι εθχαριστιμένοι .
και λάθοι έχω κάνει πολλά και θα κάνω και άλλα , αλιώς θα είμαι εγώ το λάθος . :tiphat:

420brother

Member
nai auto akrivws pou les ennow ganja, oloi gia ta automata exoun mia diki tous gnwmi vasismeni panw se mia theoria oti pio polles wres fws sou dinoun pio poly varos. Eriksa automato mesa se tenta pou anthizan thilikes katw apo 11/13 kopikan konta sta 100g ygro varos.

mia xara ta paei to automato me ola ta programmata, ola auta eina fimes pou siga siga eksaplonontai kai meta apo fimes ginontai theories kai paramenoun theories giati sxedon oloi otan mathoun kati den einai dektikoi se kati allo

simfwnw me ta lathi, mathima kathe lathos pou to kratas san filakto, sigoura tha kaneis megalwnontas tetia fyta, sigoura tha matheis ap auta.

kapioi erminevoun alliws ti leksi lathos, gia mena lathos den einai aparetita mono kati pou pige strava alla kai kati pou egine swsta alla tha mporouse na ginei kalutera

:tiphat:

Latest posts

Latest posts