What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

Balinor

Member
2 τετραγωνικά , είναι πολύς χώρος .ιδικά αν θέλεις να καλύψεις όλην την επιφάνεια με τα τέσσερα φυτά .. θα χρειαστείς 2 μήνες ανάπτυξη και πλέξιμο . ξεκινάς με 150 βατ και μπορείς να φτάσεις μέχρι και 500 βατ . εγώ τα 1,7 περίπου τετραγωνικά τα φωτίζω με 330 βατ και σε υδροπονία μου έχουν αποδώσει 500 g , κάπου εκεί ελπίζω να φτάσω και σε αυτό το γκρόου .
η αερόπετρα και η αντλία που έχεις είναι μια χαρά . για νετ ποτ θα πρότεινα 12άρι ή 15άρι

Ωραία τότε προχωράω και με αυτές τις αγορές να ολοκληρώνω σιγά σιγά τον εξοπλισμό μου είναι εύκολο να με βοηθήσεις και με τα nytrients αν υπάρχει κάτι εύκολο και αποδοτικό και επίσης μια μεγάλη βοήθεια θα ήταν αν μου έλεγες και εσυ την γνώμη σου σε ενα thread που εχω στην συζήτηση καλλιέργειας περί seed και εξαερισμού-φίλτρου τον χώρο εχω την δυνατότητα να τον μικρύνω σε περίπτωση που ειναι απαραίτητο.. Πόσες γλάστρες εχεις εσυ στο 1,7?

ganja3

Member
7 φυτά σε γλάστρες και δύο σε ένα υδροπονικό .
για εξαερισμό δεν μπορώ να σε διαφωτίσω , δεν ασχολήθηκα γιατί είμαι σε εξοχή και δεν έχω θέμα .

φουσκόνουμε σιγά σιγά ,

Balinor

Member
Πολύ ωραίες φωτογραφίες! ανυπομονώ να αρχίσω :biggrin:
Αν μπορείς να μου πείς και για nytrients θα είχα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και πως τα δουλέυεις και πότε!

Balinor

Member
Κάτι ακόμα ανεμιστηράκια να βάλω μέσα στο room και αν ναι πόσα για το χώρο που έχω? Να ανοίξω μια τρύπα κάτω χαμηλά για να μπαίνει και καθαρό οξυγόνο?

Balinor

Member
Υγραντήρα αφυγραντήρα θα χρειαστώ αν ναι πόσα L να είναι γιατί κάπου διάβασα είναι καλύτερα να πάρεις ένα μεγάλο παρά μικρό..

Balinor

Member
12-16 liters per day

θα χρειαστώ και [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]υγραντήρα και αφυγραντήρα[/FONT]? τόσα L θα βάζω κάθε μέρα ή τόσα L να είναι δεν σε έπιασα τώρα ετσι όπως το είπες..

ganja3

Member
λιπάσματα έχω δουλέψει παλαιότερα τα flora τις CHE . καλά ήταν .
τώρα δουλεύω τις ατβανς και είναι καλύτερα .
δεν έχω χρήμα για τα πρόσθετα και εκτός από τα βασικά δουλεύω το big bud ( που το δούλευα και με τα flora ) , voodoo juice και overdrive .
υγραντήρα θέλεις να εξατμίζει στο χώρα 10λίτρα νερό την ημέρα . συνήθως με 5 είσαι κομπλέ . εξαρτάτε από την εξωτερική υγρασία που βάζεις μέσα και από το πόσο βγάζεις έξω ,.

Balinor

Member
λιπάσματα έχω δουλέψει παλαιότερα τα flora τις CHE . καλά ήταν .
τώρα δουλεύω τις ατβανς και είναι καλύτερα .
δεν έχω χρήμα για τα πρόσθετα και εκτός από τα βασικά δουλεύω το big bud ( που το δούλευα και με τα flora ) , voodoo juice και overdrive .
υγραντήρα θέλεις να εξατμίζει στο χώρα 10λίτρα νερό την ημέρα . συνήθως με 5 είσαι κομπλέ . εξαρτάτε από την εξωτερική υγρασία που βάζεις μέσα και από το πόσο βγάζεις έξω ,.

Είναι εύκολο να μου δώσεις μια λίστα με τι ακριβώς χρειάζομαι ακόμα και απο πρόσθετα και αν γίνεται ενα pm απο το site που τα παίρνεις το μόνο site που βρήκα είναι το @ll3gr3 αλλά έχει τόσα πολλά που δεν βγάζω καμία απολύτος άκρη... Αν πάω σε κανένα pet shop λες να βρω καμία πλαστική αεραντλία πιο δυνατή απο αυτες που έχει στα site η να πάρω καλύτερα μεταλική που φυσάει περισσότερο αέρα?

Balinor

Member
Βρήκα και κουβά 25L και net pot 20cm είναι καλύτερα απο κουβα 20L και net pot 15cm?

ganja3

Member
όσο ποιο πολλά λίτρα , τόσο το καλύτερο .
από λιπάσματα grow micro bloom ή τα sensi grow bloom ,,
b52 , big bud , voodoo juice , overdrive , bud candy .
αυτά νομίζω είναι μια πολύ καλή σειρά . από εκεί και πέρα ανεβαίνεις επίπεδα .
το από που τα παίρνω εγώ δεν έχει σχέσει , με το από που θα τα πάρεις εσύ . εγώ που παίρνω ένα ένα λίτρο δεν με συμφέρει λόγο μεταφορικών και τα παίρνω από @ll3gr3 .
ρίξε μια ματιά στα σάιτ , δες από που σε συμφέρει για το σύνολο τις παραγγελίας σου και αποφάσισε .

Balinor

Member
όσο ποιο πολλά λίτρα , τόσο το καλύτερο .
από λιπάσματα grow micro bloom ή τα sensi grow bloom ,,
b52 , big bud , voodoo juice , overdrive , bud candy .
αυτά νομίζω είναι μια πολύ καλή σειρά . από εκεί και πέρα ανεβαίνεις επίπεδα .
το από που τα παίρνω εγώ δεν έχει σχέσει , με το από που θα τα πάρεις εσύ . εγώ που παίρνω ένα ένα λίτρο δεν με συμφέρει λόγο μεταφορικών και τα παίρνω από @ll3gr3 .
ρίξε μια ματιά στα σάιτ , δες από που σε συμφέρει για το σύνολο τις παραγγελίας σου και αποφάσισε .

Φίλε ganja σε ευχαριστώ πολύ με έχεις βοηθήσει αρκετά για να ξεκινήσω ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να ανταποδώσω την βοήθεια σου! Σίγουρα θα ξανα χρειαστώ την βοήθεια σου μόλις ξεκινήσω! :biggrin:

ganja3

Member
δεν χρειάζεται να ευχαριστείς , και εγώ από φόρουμ έμαθα πολλά , και εσύ σε λίγο θα δίνεις συμβουλές σε άλλους . έτσι πάει , και επειδή το φυτό αν και αγριάδα κρύβει πολλά μυστικά , πάντα κάποιος θα με μαθαίνει και κάποιον θα μαθαίνεις .

ganja3

Member
σε δέκα μέρες ακονίζω τα ψαλίδια και ξεκινάει το κόψιμο . θα τελειώσει σε κανένα μήνα το πολύ .
στον πρώτο χώρο , το πάουρ πλάντ θα είναι το πρώτο που θα κοπεί .

ganja3

Member
και τα υπόλοιπα δεν πάνε και άσχημα
γενικά έχουμε μπόλικο κρίσταλο και δυνατά αρώματα .