What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

bazz

Member
Τι ποικιλίες έχεις γκαντζα??? πολύ ωραία τα άνθη...ονομασιες??

bazz

Member
κάνε μια καλή βρε γκαντζα αν δεν βαριέσαι...γράφε διπλά απ τις φοτο τα ονόματα να βλέπουμε λίγο πολύ τι είναι το κάθε ενα φυτο....και φυσικά περιμένουμε smoke report

ganja3

Member
η μπλε Ρωσίδα :)
έχω ακόμα αρκετούς σπόρους , φύτεψαν και πολλοί φίλοι .
αλλά ακόμα είμαι στην αναζήτηση .
ψάχνω την δύναμη και ενεργητικότητα του λεμονιού με τον όγκο και το βάρος του Αλβανού .
στα επόμενα μου γρόου μάλλον θα ξαναπάω σε διασταυρώσεις και πειραματισμούς .
Έλληνας με λεμόνι :)

bazz

Member
εκείνη εκείνη η μπλε !!! :biggrin::biggrin:

Τα σποριά βγήκαν ρεγκουλαρ τελικά??? τι είπαν οι φιλοι??

Όταν λες ακομα στην αναζητηση?? Ποσά χρονια αναζητας??

Βρε γκαντζα το πρώτο φυτο που εβγαλα ηταν ενας αλβανος, ενα απίστευτο φυτο πανέμορφο... τοτε δεν ηξερα τι μεγάλωνα...τελικά ηταν σατιβα σε μεγαλο ποσοστό, σίγουρα δεν ηταν καθαρή όμως, έκανε πανο απο 2.5 μηνες να τελειωσει..δεν μύριζε καθολου..χωρις κανένα πρόβλημα ειχα βγαλει 180γρ μονο του στο τεντ σε 24γλαστρα. Τι ποικιλίες αραγε να εχει ο αλβανος μεσα??

Εχω ενα lemon og kush αν σε ενδιαφέρει αργότερα ενα smoke report....

ganja3

Member
η μπλε Ρωσίδα έβγαλε ρέγκιουλαρ σπόρια , μια που η γονιμοποίηση έγινε με φυσικούς τρόπους με μπαμπά λευκορωσίδα και μαμά μπλούμπερι ,. καλά και εύρωστα δέντρα τα παιδιά τους με καλό άκουσμα , αλλά ,,,,, κανένα δεν μου βγήκε μπλε και μου την έσπασε .
πόσα χρόνια αναζητάω ??? για στρέιν περίπου 6 χρόνια εσωτερικής καλλιέργειας , γύρο στα 12 με 15 γκρόου . και περίπου 20 -30 ποικιλίες .
οι αλβανοί και γενικά όλα τα φθηνά εμπορεύσιμα προϊόντα δεν μπορεί να είναι άλλο από ίντιγκα . θέλουν όγκο όσοι πουλάνε φθηνά και μιά σατίβα δεν θα ήταν στις προτιμήσεις τους .
το σμόκ ραπόρτ το δικό σου μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μου , ακόμα και από τον ίδιο παπά . ακόμα και από το πόσο χαρμάνης είμαι , ακόμα και από το ποια ώρα τις ημέρας το καπνίζεις .
νομίζω είχα καταλήξει περίπου τι ήθελα , αλλά μου τα χάλασε ο τζο με το μαλάουι που έβγαλε , και τώρα θέλω να βάλω και αυτό μια φορά και ένα χαβαιαν σνόου , να δοκιμάσω .
.
έχω και αυτά που περιμένω να δοκιμάσω . και νομίζω το outlaw θα έχει μία θέση σαν μαμά μελλοντικά ..

ganja3

Member
το power plant με τις 12 κορφές του κόπηκε σήμερα . στομώσαμε τα ψαλίδια από τον κρύσταλλο . χωρίς κανένα εντυπωσιακό παπά , αλλά πολλά μικρά φουντάκια . εξαιρετικό άρωμα .

ganja3

Member
καλόπιοτα θα είναι όλα , με καλή παρέα ή με μοναξιά .
ξεκίνησε το κόψιμο και θα ολοκληρωθεί νομίζω σε 20 μέρες περίπου .
την επόμενη εβδομάδα το επόμενο :canabis:

ganja3

Member
άρχισα να την αδειάζω από σήμερα :biggrin:. αλλά έχω ακόμα να κόψω αρκετά θα την γεμίσω καλά και ελπίζω να φτάσει μέχρι το τέλος τις άνοιξης .

ganja3

Member
το power plant έδωσε 45 γραμμάρια . λίγα για το όνομά του , αλλά εξαιρετικό σε άρωμα γεύση και μαστούρα .

το επόμενο για κόψιμο , μέσα στην εβδομάδα , το 1 mazar μάλλον και το δεύτερο στο τέλος τις εβδομάδος .

εδώ ένα λεμόνι θηλυκοποιημένο με ασημόζουμο

και ένα μικρότερο για να δω ότι βγήκε και αυτό θηλυκό .:dance013:

ganja3

Member
τα υπόλοιπα πάνε μια χαρά και μπήκαν μερικά σε οβερντραιβ μερικά σε νεράκι .
κόπηκαν όλοι οι ανεμιστήρες και αρκετά φύλλα για να μπει και λίγο φως στα χαμηλά , στηρίχτηκε και το outlaw στο υδροπονικό οι δύο παπάδες που λύγισαν από το βάρος . και ξεκινάνε και αυτά να παρακολουθούνται στο μικροσκόπιο για το πότε θα έρθει η μέρα του καθενός .

ganja3

Member
στο υδροπονικό η αντλία νερού μάλλον φράκαρε και τα έφτυσε . αλλά υπάρχουν και 3 ποντίκια που στέλνουν αέρα .

ganja3

Member
επίσης τις τελευταίες 3 εβδομάδες τα ταΐζω όλα με ιγκουάνα , πολύ ψαρίλα βρομάει αυτό . δεν θα το ξανακάνω

ganja3

Member
το 1 mazar κόπηκε εχθές , πολύ κρύσταλλος στα φύλλα , προβλέπετε καλό λάδι . μου έκανε εντύπωση που τα χέρια πασαλείφτηκαν με πολύ αραιό λάδι , όπου ακουμπούσε άφηνε , και δεν μπορούσες να το μαζέψεις μετά . τόσο κολλώδες και ρευστό δεν το έχω ξανασυναντήσει ,

οι ημερομηνία είναι μια μέρα μπροστά , όπως και στο προηγούμενο πόστ

Latest posts

Latest posts