What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

b3n

Member
μπεν,εγω εχω μια 600 dual οποτε και ασπρο και μπλε τα εχει.(φενεται καθε φορα που αναβει,ξεκιναει με ενα ασπρομπλε για 5 δευτερα και μετα κιτρινιζει)
την hps εγω την βλεπω για κιτρινη,γιαυτο θελω να κουμποσω κοκκινα και μωβ

:tiphat:
οταν λεω κοκκινο εννοω το φασμα φωτος. τα χρωματα που θελουμε για full spectrum ειναι κοκκινο, βαθυ κοκκινο, μπλε, ασπρο, μωβ (infrared/υπεριωδης), καποιοι προσθετουν και πρασινο. τωρα το θεμα ειναι σε τι αναλογια τα βαζεις αυτα ??

ganja3

Member
το πρώτο mazar έδωσε 40 γραμμάρια
το δεύτερο mazar έδωσε 20
το τρίτο που είναι το ένα από τα δύο υδροπονικά θα πιάσει με το ζόρι τα 15 .
σήμερα κόβω τα 2 ... έλα ντε ? θα σας πω αργότερα .

ganja3

Member
τελικά κόπηκαν εχθές τα 3 jorges diamonds
πολύ δυνατή και όμορφη μυρωδιά . και πιστεύω θα πάνε λίγο καλύτερα από τα προηγούμενα σε βάρος .
και έχουν απομείνει για κόψιμο
1 orient express , για μέσα στην εβδομάδα
3 outlaw και το λεμονάκι , για αρχές τις επόμενης , τέλος αυτής θα δείξει .

ganja3

Member
ναι κόβεις συνέχεια και από λίγο .
18 γραμμάρια το υδροπονικό mazar που είχε πρόβλημα .

ganja3

Member
τα 3 jorges diamonds βγήκαν
23 γραμμ.
32 γραμμ.
35 γραμμ.
σύνολο 90 γραμμάρια .
μάζευε και ας είναι και ρόγες .:)

ganja3

Member
1 orient express ,κόπηκε παρασκευή και το 1 outlaw το υδροπονικό σήμερα . τρελή ρητίνη ακόμα και ο κορμός γεμάτος είναι .

ganja3

Member
έμειναν 2 outlaw και το λεμονάκι που μέσα στην εβδομάδα κόβονται και αυτά . και πάμε για άλλα .

ganja3

Member
τα βατ κατέβηκαν στα 240 .
το υδροπονικό τέθηκε εκτός λειτουργίας , αφού έδειξε την κλάση του . θα δούμε και η ζυγαριά τι θα πει σε 10 μέρες .

ganja3

Member
το orient express 22 γραμμ. πολύ καλό φυτό με ιδιαίτερο άρωμα και δύναμη που σε βρίσκει από την πρώτη τζούρα .
εχθές κόπηκε και το 1 outlaw στην γλάστρα . νομίζω θα είναι και το ποιο βαρύ φυτό .

ganja3

Member
έμειναν 1 outlaw και το λεμονάκι
ίσως σήμερα , ή την Δευτέρα θα κοπούν και αυτά .

ganja3

Member
το λεμόνι ενώ μπήκε πειραματικά για δείξει αν πέτυχε ο άργυλος . και το γύρισα στην δεύτερη εβδομάδα νομίζω ανθοφορία . τελικά μου έδειξε και κάτι άλλο
έχω βάλει μέχρι τώρα σε 6 γκρόου λεμόνια , γιατί τα γουστάρω . όλα έφευγαν στο ύψος , από 1,4 μέχρι 2,5 μ . ανάπτυξη συνήθως τα είχα 4 με 5 εβδομάδας . το βάρος που μου έδιναν ήταν από 40 μέχρι 90 γραμμάρια . φούντες αεροκατικοιμένες επάνω στον κορμό , που δύσκολα τον έφερνες βόλτα ..
με περισσότερα φυτά , σε μικρές γλάστρες και λίγο ανάπτυξη έχουμε το τέλειο γκρόου σε λεμόνι .

ganja3

Member
η γλάστρα με τις 8 κορφές

το outlaw που μοβίζει η φούντα του

και το λεμόνι που ήταν το κερασάκι στο γρόου

ganja3

Member
main-lining είχες κάνει σε αυτό με τις 8 κορυφές?
σχεδόν σε όλα το έκανα . έτσι νομίζω το λένε . 4 κορφολογήματα έκανα και άφησα 8 κεντρικούς