What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

oldboat

Member
Stiu ca e putin 100 dar rabdare is my little name. Plus ca sunt "grijuliu cu banii" :D Merci de sfaturi exploziv si BT. Am pus acum 2 zile deoparte niste resturi vegetale la compostat, ca head start :) Am spalat bine cocosul, totul e pus la punct. E misto ca azi e Sambata. Sper ca azi are chef de munca curierul, ca altfel imi mor tigri...

Stii ca avand mai multe specii in aceeasi ferma scade natalitatea, nu? Adica ele copuleaza fericite intre ele, dar coconii rezultati din specii diferite nu sunt viabili. Daca vrei diversitate, e bine sa ai ferma separat cu fiecare specie, si la final amestecat doar humusul. Inca nu s-a demonstrat biodiversitatea humusului de la 2 specii diferite hranite identic, dar s-a demonstrat in ferme cu aceeasi specie, dar hranite diferit. Deci hrana cat mai variata e cheia succesului. Stiu ca stiati asta, dar am scris pentru cine mai citeste p'aci.

baranga

Member
ma , eu am ramele de doi ani deja... s au inmultit considerabil ..... puiet observ tot timpul , in conditiile in care in 4-5 saptamani sunt aproape mature.... .. Deci nu-i chiar atat de neagra treaba cu amestecatul speciilor.. Dar sunt constient ca o singura specie este mai buna decat un miix de specii. Totusi , la inceput le am adus si pe cele din Romania , si vad ca le a priit noua casa :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cred ca nici rezultatul final nu e neaparat acelasi daca folosessti altceva decay red wrigglers.

Hebii

Member
sal.dati va si voi cu parerea, planta asta arata a sativa?
CAM00358.jpg
CAM00357.jpg

din cate stiu sativele sunt mai saracacioase si au frunzele mai inguste ,soiul cica ar fi Y Griega 80 % sativa.am si 2 og kush (seminte gasite in muguri) dar nu sunt asa bogate ca si asta

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e chiar foarte indica..

frunzele de sativa au ratia de lungime / latime cam 5/1, ce ai tu acolo e cam 2/1, tipic pentru majoritar indica.

baranga

Member
probabil este sativa dominanta dupa ecuatia genetica de la baza .. dar gagica pare ca a mostenit ceva mai multe gene dominante de la cei 20% indica....

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa fim seriosi acum, ca procentele astea se dau dupa ureche de cele mai multe ori. Faptul ca poti scoate asa ceva din un pachet de seminte care trebuia sa fie 80% sativa inseamna totusi ca acela nu este un strain stabilizat, ci un hibrid. Pollen chuckers FTW lol.

baranga

Member
normal ca se dau dupa ureche , vorbim despre hibrizi in 99% dintre cazuri , din linie genetica pierduta in timp... stramosi misteriosi si tot cacatul asta de marketing...
ideea e ca planta exprima ce a mostenit ...

baranga

Member
merge bine ;) .. ii am de anul trecut .. au cam 90 cm ..
sezonul asta ii bag in solar :)))) am si niste rosii speciale ... ;) o sa fiu ocupat la vara :p
am si bhut jolokia acum.... inca nu l am lasat sa infloreasca .. e in faza de dirijare ..;)

Erba Shoe

Member
Warrap biiiitches??? Glumesc ba'n pula mea!

Fra da' ce cicat? Nu mai avem casa &shit?

Am fo absent.. sa zicem un an de zile si surpriza, dupa ce am citit TOT thread-ul azi am trecut prin TOATE starile de spirit.

Mi-am facut o laba si m-am calmat. Care's sansele sa o luam in bot?

Mai ales astia cu jurnale stufoase, concursuri castigate si posturi lungi si profunde pe fostul site??

Io tot ce am pus acolo erau informatii media preluate de pe internet, recunosc ca's un cocalar si cautam acceptare si atentie din partea unui grup. Fie el si de drogati. trolololo:laughing::laughing::laughing:

:tiphat:

Erba Shoe

Member
Da, plm frate, ce cicat? Nu, serios, ce pulamea se'ntampla? A ramas tara asta fara infractori de se sare pe noi sau avem niste oameni platiti din banii statului care stau capra la pula companiilor farma??

Latest posts

Latest posts