ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
salutare din nou.
daca nu am facut trimmingul cum trebuie inainte de floare si vreau sa mai curat putin in a 3-a sapt de floare e ok ? din ce stiu se face doar in veg dar am vazut ca altii fac si in flower dar mai spre sfarsit....voi ce ziceti ? sunt multe locuri in care lumina nu a ajuns si aproape s-au ofilit..s-au uscat de tot,trebuie doar sa ii dau jos.
Sunt batran si cei 2 neuroni care-i mai am, in loc sa gandeasca, se bat pe suprematie. Glumeam la faza cu cine esti. Nu-mi trebuie sa stiu cine ai fost ca nu stiu cata importanta are. Scrii prea corect sa fii rastafari, restu' nu mai conteaza lol. Bine ca suntem liberi
Prea tare semnatura ta
Trebuie sa ai flash instalat si updatat. Trebuie sa ai activat javascript in browser. Trebuie sa dai accept la ce te intreaba acolo pe ecran, sau daca nu, cauta un scut sau un semn de avertizare si activeaza de acolo scripturi nesecurizate sau ce te intreaba.
Daca nu, incearca un clear cookies sau foloseste alt browser.
sal. daca comand niste seminte din anglia cam cat mar costa transportu?
si inca ceva, am gasit pe un site din uk niste seminte ieftine...3x auto amnesia 1x LSD si 1 x jack herer la 25 euro + inca 2 seminte bonus, mie m i se par cam ieftine, voi ce ziceti? iau teapa sau nu? cum pot verifica daca e pe bune?
costul transportului este trecut pe site-ul respectiv. difera de la site la site.
ai putea sa cauti pe internet pareri despre shop-ul respectiv.
cel mai important este ca semintele sa vina sigilate in ambalajul original.
din uk poti comanda de la seedboutique.com, e cam 5 euro transportul pentru primele 4 pachete. despre alte magazine nu stiu nimic, ca nu le-am folosit, dar astia sunt ok.
o sa caut si alte site uri dar ce am gasit acolo este exact ce am nevoie, deasta incerc sa aflu cat mai multe.........si chiar nu imi permit sa iau o teapa de cativa zeci de euro + sezonu de outdor pierdut
Nu prea cred sa iei. Doar simuleaza o comanda, si vezi cat iti cer transportul, ca sa nu mai presupui. Insa 45 de euro nici prin DHL nu cred ca ti se cere. Sau poate asa, ca sa ajunga in doua zile.
pe acel site aveau seminte si de la mandala si din gresala am gasit pe google mandala resellers dar nu am vazut acel site trecut acolo. mi-a recomandat baranga un site din spania, iau deacolo