What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In organic previi la fel ca si la neorganic. Prin bune practici. Intake filtrat, airlock, schimb de haine, dush inainte de a merge la plante (daca vii de afara). Mulch-ul va ajuta si el, si niste benzi colorate te vor ajuta sa identifici insectele care ajung in growroom, in caz ca ajung.
Inca n-am patit asa ceva de cand am trecut pe organic. De fapt majoritatea infestatiilor pe care le-am avut vreodata m-au invatat cum sa le evit pe viitor chiar cu ocazia primei infestatii. Din ce imi amintesc chiar toate, dar poate uit ceva.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Interesant studiu. Banuiam ca am scapat de toleranta deja. Insa inca experimentez high-uri sesizabile cand fac efort, mai ales ca sunt pe o dieta fara grasimi.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bai, va zic eu de ce e explo in pauza: ca sa scape de toleranta, si sa ii ajunga iarba, ca deja nu mai are loc sa creasca atata cat are nevoie!

P

prelungitor

Cazurile de trafic de droguri sunt tratate destul de rapid la Tribunalul Vâlcea, iar în ultima perioadă traficanţii scapă doar cu pedepse cu suspendare. Este şi cazul a patru tineri din judeţul Vâlcea, care în toamna anului trecut au fost prinşi de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea cu cantităţi însemnate de droguri, dar şi cu culturi de cannabis la locuinţele rudelor lor din localităţile Pietrari şi Păuşeşti – Măglaşi. De altfel, vâlcenii îşi vindeau drogurile pe Internet, ei creând şi în site special pentru astfel de tranzacţii. Ca urmare, cei patru traficanţi au fost condamnaţi în cursul săptămânii trecute, ei scăpând doar cu o pedeapsă cu suspendare.
....
Investigaţiile au relevat faptul că în mediul online a fost creat site-ul www.cpc...com, ce avea ca scop vânzarea de seminţe de cannabis de diferite tipuri, în urma comenzilor efectuate cantităţile solicitate fiind livrate prin intermediul societăţilor de curierat. Un astfel de destinatar a fost și inculpatul Predună Florin, care a procedat la achiziționarea unor produse de natura celor menționate anterior în vederea înfiinţării unei culturi indoor și implicit a obținerii de substanţe interzise. Supravegherea creșterii plantelor a fost realizată atât de către susnumit, cât și de inculpatul Anescu Florian Bogdan, comercializarea ulterioară a lor urmând să fie realizată de către inculpatul Năsui Adrian Florin. Cum cel din urmă participa activ la vânzarea drogurilor de risc pe raza mun. Rm. Vâlcea, până la creșterea culturii amintită anterior a apelat la o altă persoană deținătoare de droguri similare ce era dispusă să îi vândă, respectiv inculpatul Uscatu Alin Cristian” – se arăta în comunicatul de atunci al DIICOT Vâlcea.
http://www.voceavalcii.ro/201602143...u-droguri-pe-internet-au-fost-condamnati.html

practic cpc au fost acuzati de complicitate la trafic de droguri din cauza astora :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Practic si foarte corect, conform legii. Oricum e vina lor ca s-a ajuns la aceasta problema. Altfel nu afla garda ca ala cumpara seminte. Deci el a picat din cauza lor, nu invers.
Asta nu face decat sa demostreze ca sa cumperi seminte din ro e un mare risc. Mai ales ca poti intra si la grup criminal daca esti prins impreuna cu mai multi clienti sau administratori ai site-ului.

baranga

Member
mai bine faci 1-2 ferme de rame si nu ti mai trebuie nici un fertilizator de pe online ..
Of topic: cum incarc poze ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Le pui in album foto, si apoi in timpul postarii, in modul avansat vei putea adauga orice poza din album.
Sau cu add attachment, dar e mai practic din albume.

oldboat

Member
mai bine faci 1-2 ferme de rame si nu ti mai trebuie nici un fertilizator de pe online ..
Of topic: cum incarc poze ?

BT, stiu ca ai ferma de rame. Ce soiuri ai? Mi-am luat inima-n dinti si mi-am luat si eu 100 de tiger worms. Tre' sa ajunga maine si mi-ar place o parere. Deci vin fara nimic, dar am eu niste cocos, ma gandesc sa pun si o mana sau doua de compost. Cartoane si resturi vegetale sunt... Uit ceva? Astia comerciali vad ca baga o hrana gen praf. As avea si eu Complete Organics, si as putea sa le dau o lingurita pana sunt gata resturile vegetale. E idioata ideea?

Am facut o ramarie din 5 "galeti" + capac, din alea pe care le folosesc si la ghivecele actuale cu udare pe jos. Vezi la mine in album. M-a ajuns 10% din 150 de lire cat cerea wormcity. Noroc ca nu livreaza in Romania, iar celelalte modele de ferme de rame din comert au greseli mari de design. A trebuit sa improvizez, dar eu sunt mai mult decat multumit de cum a iesit. Pot sa mai adaug galeti daca vreau sa maresc ferma (10 RON galeata), numai ca tre' sa dau enșpe mii de gauri pe fund, si cateva laterale pentru aerisire. A doua galeata de jos are tot enșpe mii de gauri, dar cu burghiu mai mic, (de 2) , sa treaca doar zeama, fara rame :D Am sa incerc sa-l optimizez, adaugand galeti daca trebuie, cand incep sa adaug mancare in ultima galeata de sus, sa pot deja recolta humus din prima galeata de jos. S-ar putea 5 sa fie indeajuns.

Last edited:

baranga

Member
incepi sa le dai malai , cam 2 lingurite , si doua felii de paine ... 100 de rame nu o sa manance prea mult ... si oricum nu o sa manance o perioada pana cand se adapteaza la noua casa....
foarte important este bedingul , umiditatea si calitatea bedingului ....
am avut un topic pe tema asta .. pas cu pas.. pe celalalt site... acum nu am timp sa o iau de la capat..
cartoanele sa fie umezite dar sa nu curga apa din ele ... , compostul la fel ..... intuneric ... Sa ai gauri date in container , pe unde sa se dreneze excesul de lichid ( asta cand se inmultesc ramele) .... gaurile sa fie de diametrul unei mine de pix normala .... si multe la numar ...
Despre treaba asta gasesti informatii destule pe internet...
Asa.. eu am cumparat niste red wiglers cam 1000 de bucati , dar am adus si din romania cam 1000-1500 , adunate de mine dintr un loc unde arunca tata gunoiul de grajd de la pasari .... deci am un mix de specii de rame. plus ce am maia dunat eu de aici de prin pamant cand sapam ....
cu 100 de rame trebuie sa ai rabdare , dar in 4-5 luni , daca au conditiii bune , o sa depasesti 3000 de rame , cu tot cu pui ...

Latest posts

Latest posts