What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Witko69

Member
Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Stará, známá pravda. Určitě nějaký hochstapler z growbazaru, hádám.

johnnsson

Member
Není nad to dobře zhodnotit semenec ze zverimexu :)

Chuť dobrá, né příliš ostrá - neštípe na jazyku, táhlej libovej ocas, vůně Vesničky mé střediskové. Hodnotím 7/10 :)
Pocity: vyvolává velký vztek a podrážděnost! 10/10 Nejlepší model co jsem jel :)

benjichaouat1

Active member
Veteran
Napada nekoho, co by se dalo pouzit na zakryvani skleniku při zatmivani? Nejaka plachta , která je 100% svetlovzdorna(neprusvitna)? 6x6m, ale radsi vetsi. Cena by nemela byt omračující.

Darius5

Member
Napada nekoho, co by se dalo pouzit na zakryvani skleniku při zatmivani? Nejaka plachta , která je 100% svetlovzdorna(neprusvitna)? 6x6m, ale radsi vetsi. Cena by nemela byt omračující.

Jestli chceš 100% světlovzdornou tak jedině bych doporučil plachtu z pvc co se dávají na kamiony. Cena je každopádně dost vysoko, ale zase se to vyrovná kvalitou, nebál bych se říct, že 10 let vydrží bez jakékoliv újmy na zdraví :).

Zkus to tady projít:
http://www.plachty-folie.cz/kryci-p...-pvc-plachta-550gm2-rozmer-na-prani-[BAZZ004]

Mightyka

Well-known member
Veteran
Zdárec,
na konkurenčnim farmářskym servru maj zajmavou akci 2 za cenu jednoho. Kdyby někdo chtěl vzít objednávku na půl, byl bych dost nadšen :). Já chci Mendocino Purple Urkle (The Purps x Purple Urkle) od CSI: Humboldt.
Další zajmavý věci co jsme tam našel jsou třeba: Bubba kush S1, Chemdog SKVA x Purple Urkle, Bubba kush x Purple Urkle - vše od tý samý banky. Pak třeba SFV OG x Super Silver Haze od Pisces atd. Ten výčet jen pro představu/lakádlo :D. Další věc Purple Urkle x Girl Scout Cookies, ale to už je za 200S, ale taky to dost lahodí mejm uším.
Problem je v tom, že platit se musí v Bitcoinech. Já osobně vůbec netušim co to je a ani nemám ted možnost a čas to zkoumat, taže pokud někdo ví, nebo je ochoten vyzjistit jak na to, tak hodně rád pujdu napůl.

hyena

Member
Veteran
přátelé, neválí se někomu 120tka box doma? stačí nějakej obyč, ale zas at to neprosvítá atd

Rakosnicek

Member
Veteran
čus, myslíte, že má ještě smysl postřik bcuzz bio defense ve 28.dnu 12/12? dřív nebyl čas vůbec na nic a teď se docela nafukujou a bojim se případný plísně... je to křoví jak svině :D

sensi23

Active member
Veteran
čus, myslíte, že má ještě smysl postřik bcuzz bio defense ve 28.dnu 12/12? dřív nebyl čas vůbec na nic a teď se docela nafukujou a bojim se případný plísně... je to křoví jak svině :D
to uz bych si nic na palice nestrikal v tyhle dobe..

G

grizly

Zdravím:tiphat:
Jaký máte názor na tahání čerstvého vzduchu krz komín, který už se řadu let nepoužívá?
Nenatáhne si to sebou i nějaké škodlivé látky, co by rostlinám moc neprospěly?
Šlo o komín na tuhá paliva(dřevo,uhlí)

sensi23

Active member
Veteran
Zdravím:tiphat:
Jaký máte názor na tahání čerstvého vzduchu krz komín, který už se řadu let nepoužívá?
Nenatáhne si to sebou i nějaké škodlivé látky, co by rostlinám moc neprospěly?
Šlo o komín na tuhá paliva(dřevo,uhlí)
cus ja myslim ze zadnej velkej problem by to byt nemel ne?i kdyz odbornik nejsem

simor

Member
Veteran
Zdar. Mam kámoša co to taky resil. Nakonec protáhl az nahoru tu pevnou Sono trubku. Akorát musel koupit potrubní ventilátor ať to pomáhá tlačit. Ty saze nejsou nic moc. Na odtah to jasne vadit nebude.

Phuuu Ad

Active member
zdravim vespolek,
chtel jsem se optat zdali ma nekdo u sebe nebo pobliz gen Kill Bill, IP200, ERSB.
Taktez nahanim jiz delsi dobu kvalitniho Bilou Rusacku.

Diky moc.

Toto je moj prvy prispevok tak by som chcel pozdravit sk a cz growerov. Obrovsky respekt zato co robite a vdaka za mnoho informacii ktore od vas cerpam. Mam zopar otazok ohladne bezpecnosti...
-postujete fotky z vlastneho pc alebo smartphone-u?
-pokial ano...pouzivate proxy alebo nieco podobne?
-poculi ste uz o niekom kto mal koli zurnalu problemi so zakonom?

Za odpoved vopred dakujem...s pozdravom Lippa

johnnsson

Member
Toto je moj prvy prispevok tak by som chcel pozdravit sk a cz growerov. Obrovsky respekt zato co robite a vdaka za mnoho informacii ktore od vas cerpam. Mam zopar otazok ohladne bezpecnosti...
-postujete fotky z vlastneho pc alebo smartphone-u?
-pokial ano...pouzivate proxy alebo nieco podobne?
-poculi ste uz o niekom kto mal koli zurnalu problemi so zakonom?

Za odpoved vopred dakujem...s pozdravom Lippa

To uz te spis uda konopny silenec Dvorak nez abys mel problem s fotkama. Neslysel jsem ze by k tomu nekdy doslo. Hlavne nemej GPS souradnice prikladany do EXIF k fotkam :)

Preluskal som co to o exif a pridavani foto sem na forum+pol hodinka googlu a nenasiel som nikoho z nasich koncin koho obtazovaly pandle na zaklade prispevkov z fora...peknych par rokov prisne dodrzujem co tu volate pravidlo #1... ani raz som sa pred nikym nezmienil o trave...dokonca aj to ze ju fajcim vie len uzky kruh rodiny a priatelov... stalo ma to vela usilia a mnohokrat som si musel zahryznut do jazyka...asi som moc paranoidny ale co robime je bohuzial nezakonne a ja proste rad kludne spim...asi preto som tu a nie na ceskej stranke kde sme vsetci zacali...tu ma snad ani pan Dvorak nenajde :) mimochodom podla mna je prefikanejsi ako vyzera :) kazdemu prajem vela bezpecnych kw/h... s pozdravom a uctou Lippa