What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Rakosnicek

Member
Veteran
Heri je nezajímala ničím nechutna efekt nudnější. A venku je celkem pozde.heribei? Ale s chemdog to bude určíte super. když si u ibl a Sán.iho..tak eskobar tam pracuje s prý oaxaca ibl což je divný taxe ho jdu taky zeptat mam tam ještě body na jeden pakl seeds jestli budeš něco objednávat dej vedet

já mam právě od jednoho člena z g hromadu kříženců se samcem herijuany ibl a hodně z toho jsou venku náderný dobře dozrávající kytky, tak jsem si řekl, že za těch 30e jí hecnu a uvidí se :D

heribei jsem venku jel 3 kytky a byly krásný a brzo, ale plesnivělo to fakt dost, na nějakym lepším místě by to třeba bylo lepší, ale u mě mizerný

jinak já teď nějakou dobu nic objednávat nebudu, za letošek už jsem limit překonal hrozně :D

Last edited:

metracek

Well-known member
Veteran
Zdravim ve spolek, reaguju hlavne na to co se ted pise v zdejsim threadu o sour dieselu, hodne tam chvalite larry og. Muzete mi trosku popsat chut a vuni? Ja sem na nem něco posral, ikdyz nevim co-mel naprosto stejnou peci jako ecsd(hnojeni,flushing atd.). Ostatní kytky super chuťovka (uk cheese,ecsd,amnesia haze), a larry nejak extra nevoni ani nechutna i chvilku ulezeny. Vynosove byl však nejspis nejlepší, tak nevim, ze bych ho hnojil moc? Jooo a Gth8 mi zpusobuje takove hodne zvlastni, nekdy i dost neprijemne stavy. Ma to někdo s gth8 podobne? :D

Rakosnicek

Member
Veteran
Zdravim ve spolek, reaguju hlavne na to co se ted pise v zdejsim threadu o sour dieselu, hodne tam chvalite larry og. Muzete mi trosku popsat chut a vuni? Ja sem na nem něco posral, ikdyz nevim co-mel naprosto stejnou peci jako ecsd(hnojeni,flushing atd.). Ostatní kytky super chuťovka (uk cheese,ecsd,amnesia haze), a larry nejak extra nevoni ani nechutna i chvilku ulezeny. Vynosove byl však nejspis nejlepší, tak nevim, ze bych ho hnojil moc? Jooo a Gth8 mi zpusobuje takove hodne zvlastni, nekdy i dost neprijemne stavy. Ma to někdo s gth8 podobne? :D

já mám teď larryho, ecsd i riri na 66. dnu nebo tak nějak a můžu potvrdit, že něco je špatně :D larry vypadá hrozně dobře, ale skoro nevoní, tu jeho typickou vůni cejtim, ale vůbec to neni taková síla jako minule... dieselové ho teď překonávaj na celý čáře
podmínky měl dobrý a stejný jako ostatní tak nevim co to

M

miris

someone tried?
AB-FUBINACA
Oproti trávě a haši je stav delší a čistší s výraznějším headspacem, zřetelnější euforií a ostřejším smyslovým vnímáním. Působí harmonicky a zdá se mít větší sílu než THC. Směr úvah a mysli může celkem snadno nabýt určitých tripovitých charakteristik.
http://sciencesuppliesdirect.com/10g-ab-fubinaca.html

sensi23

Active member
Veteran
Jojo gth #8 ma az neprijemne stavy..jsem ji proto vyradil..naopak gth 1-3 nejlepsi instantni zlepsovac nalady je jedina kterou jsem si nechal u me top snicl co mam ...Bavi me mnohem vic nez vsechny og a diesely

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
na mě je silná i 1/3 i když po ní nemám takový dojezd jako po gth8.. tedka sem to hulil brní mně celý ksicht a je to jedno z nejsilnějších co sem kdy koštoval.. ale vubec to neni uspavaci jak ogk nebo trainwreck.. je pořád nahoru a nahoru.. :biggrin: nevim proč ale mně vykvetla strašně řídká..

zdar

johnnsson

Member
Dotaz na fotoperiodicke strainy FAST a EARLY

Dotaz na fotoperiodicke strainy FAST a EARLY

Zdravim!:tiphat:

Cas od casu abych si povzbudil zavist tak prohlizim seedbanky a koukam na nova seminka. Driv jsem vidal EARLY strainy a mel jsem pocit ze EARLY strain je krizenec F1 generace po zkrizeni autoflower strainu s normalnim fotoperiodickym strainem. S ohledem na to ze gen ruderalis je recesivni, tak v F1 generaci je 25% seminek autoflower, 50% EARLY typ a 25% puvodní fotoperiodicky strain s dodatecnymi geny z krizeni. EARLY typ chapu jako typ, ktery nepotrebuje fotoperiodu 12/12 na vykveteni ale ze mu staci treba 14/10.
Dotaz 1: chapu ten fytotyp EARLY dobre?
Dotaz 2: co znamena ze u nekterych strainu je nyni privlastek FAST? Je to totez jako EARLY nebo ne?:tumbleweed:

johnnsson

Member
Feminizace Thiosiranem Sodnym a Dusicnanem Stribrnym

Feminizace Thiosiranem Sodnym a Dusicnanem Stribrnym

Protoze jsem nenasel vhodny thread, tak si dovoluji polozit dotaz zde. Vsude ctu o feminizaci pomocí koloidního stribra. Ale podle zprav ze seedbank mam pocit ze oni provadeji feminizaci roztokem Thiosiranu Sodneho a Dusicnanu Stribrneho. Ma nekdo otestovan tento postup pro sva domaci seminka?

Ka-rel

Member

Cas od casu abych si povzbudil zavist tak prohlizim seedbanky a koukam na nova seminka. Driv jsem vidal EARLY strainy a mel jsem pocit ze EARLY strain je krizenec F1 generace po zkrizeni autoflower strainu s normalnim fotoperiodickym strainem. S ohledem na to ze gen ruderalis je recesivni, tak v F1 generaci je 25% seminek autoflower, 50% EARLY typ a 25% puvodní fotoperiodicky strain s dodatecnymi geny z krizeni. EARLY typ chapu jako typ, ktery nepotrebuje fotoperiodu 12/12 na vykveteni ale ze mu staci treba 14/10.
Dotaz 2: co znamena ze u nekterych strainu je nyni privlastek FAST? Je to totez jako EARLY nebo ne?:tumbleweed:

Early je myšleno že dokvete outdoor, to znamena že spouštěcí impulz je prodlužujicí se noc 10-11 hod . Taky hraje důležitou roli kde se šlechtí (holadskej early nemusi být totéž jak z cali či kanady) do našich podmínek.

MNS
Early Pearl Skunk x Haze
Early Pearl Skunk x Haze (origins are made up of Afghan/Mexican/Colombia/Thai)

Early Pearl Skunk davá časné kvetení a Haze grady....

Ano pujde o hybrid F1 a výš. polyhybrid má přiliž širokou paletu fenotypu.

automatum bych se vyhnul pokud máš možnost tak je lepši dat na žebřiňák 3 květináče a na 12 hodin parkovat v kulne :))

Většina indik začíná kvést 14/10 +- ale venku musíš připočítat impulz od prodlužující noci.
http://sunrisesunset.info/vychod-zapad-slunce

Fast nemam paru

sensi23

Active member
Veteran
fasty jsou auto zpatky skrizeny s norml odrudama ktery predtim krizili s ruderalis loni jsem to mel v kukurici a musim konstatovat ze kombajn byl rychlejsi...koncem zari to slo teprve do nakvetu proste mrdky bych rekl ze mnohem vic fast je moje tahoe OG :D

johnnsson

Member
fasty jsou auto zpatky skrizeny s norml odrudama ktery predtim krizili s ruderalis loni jsem to mel v kukurici a musim konstatovat ze kombajn byl rychlejsi...koncem zari to slo teprve do nakvetu proste mrdky bych rekl ze mnohem vic fast je moje tahoe OG :D

To snad neni mozny, vzdyt ty seedbanky basnej o tom ze to zacina kvest drive a kvete o tyden-dva kratsi dobu nez normalni strain. :-(
Jsem z toho volajako zmateny Kefalin! :headbange:

Rakosnicek

Member
Veteran

hlavně taky early vůbec nemusí bejt early, jen se to líp prodává :D dva roky zpět jsem měl early skunk od sensi seeds.... venku všechny samice začaly nakvejtat koncem září a kdyby to celý neuhnilo tak by byly hotový odhadem nejdřív koncem lisopadu :D early jak svině... a ještě všech asi 6 holek, ani jedno feno normální

johnnsson

Member
hlavně taky early vůbec nemusí bejt early, jen se to líp prodává :D dva roky zpět jsem měl early skunk od sensi seeds.... venku všechny samice začaly nakvejtat koncem září a kdyby to celý neuhnilo tak by byly hotový odhadem nejdřív koncem lisopadu :D early jak svině... a ještě všech asi 6 holek, ani jedno feno normální

No já minulý rok navenek koupil 20 prý feminizovaných semínek AK47 a nakonec z toho bylo 8 samců a 11 samic a vůbec jsem to nejspíš asi nemusel skrývat před policií, protože to bylo seno absolutně bez THC. Mládenec nejspíš prodával z kilovky ptačího zobu. Mi hned bylo divný že si za semínko počítá jen 8 Kč :laughing: Ale bylo to celkem levné poučení! :woohoo: