N
not real geroi
na ty tablety bych nespolíhal
<br />?? Já jednou zkusil kokos a naopak jsem měl pocit že po zalití mi z toho teče hodně kyselá věc. Tj. mělo to pH kolem 4.7, což se mi nelíbilo. Proto jsem kokos dál nezkoušel.<br />
Kde jsem dělal chybu? Jak často mám kokos prolévat?
Používali ste někdo CO2 tablety? Po styku s vodou se uvolňuje CO2 do vzduchu nebo do roztoku? Ted mi nejde o pěstování kytek, ale potřebuju nějaký substance, který by po smíchání uvolnovaly po dobu alespon 6 hod. plyn bez zápachu.
Jedlá soda s octem uvolnuje CO2, ale ocet je extremně aromatickej, potřebuju něco s neutrálnim pachem, tak mě právě napadly tyhle tablety, ale někde píšou, že se CO2 uvolnuje do vody, někde zase něco jinýho...
Jediné co mě napadlo jako slušné řešení proti umirajícím a hnivajícím kořenům co jedou z odtokých děr je netkaná textilie.... bohužel, neznám nikoho, kdo by to dával na dno. A také neznám vlastnosti té textilie. Jen vím, že to tímhle stylem funguje v jiných systémech.
Používali ste někdo CO2 tablety? Po styku s vodou se uvolňuje CO2 do vzduchu nebo do roztoku? Ted mi nejde o pěstování kytek, ale potřebuju nějaký substance, který by po smíchání uvolnovaly po dobu alespon 6 hod. plyn bez zápachu.
Jedlá soda s octem uvolnuje CO2, ale ocet je extremně aromatickej, potřebuju něco s neutrálnim pachem, tak mě právě napadly tyhle tablety, ale někde píšou, že se CO2 uvolnuje do vody, někde zase něco jinýho...
Díky za rady, ale soda + H2O2 funguje jen chvíli, potřeboval bych aby to uvolnovalo tak 10 hodin...
Další problém
Nevíte někdo co je tohle? Předpokládám nějaká listová plísen, ale nevim jaká - nevim co na to použít za fungicid. Vlhkost se mi pohybuje okolo 50%, takže žádnej prales. Ani výživou to neni, mám ted 2 způsoby hnojení a vyskytuje se to u obou dvou...
Už jsme to jednou měl, ale ted ještě nekvetu, tak mám šanci se toho zbavit.
View Image
View Image
Zdar prdla mi usporka v matkarne..premyslim o koupi univerzalni (rust+kvet) misto rustove..pry to pod tim roste lip...co si o tom myslite?nejake zkusenosti nekdo?
měl sem takovou tu purple 15000K a nic moc...proč ne ledku? do matkárny bych nic jinýho nedal. např. levnější vero18 / 29 dva COB čipy 3500K (universal nebo pak 6000K na růst), s driverem a vyjde to sice dráž než úsporka, ale taky to dvakrát líp poroste ,-)
odpoved se tykala ledky vseobecne...vero chip jsem ani nestudoval...ja uz do ledky zatim rozhodne investovat nebudu...uz mam doma usporku rust+kvet 200W a myslim ze jsem udelal dobre..sam jsem prekvapen jak modre to svetlo jeTo me docela zajima, ta odpoved se tykala svetla s VERO chipy?