What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

metracek

Well-known member
Veteran
Menstruační krev obsahuje endometria (děložní sliznice) a tam se dělaj výživné látky pro embryo do toho obsahuje minimálně jeden enzym a nesrážející látky. Neni stejná jako krev v žilách.
Rozhodně nebude tak kyselá, jako moč, která kytky prostě spálí :) snad plazmolýza

a tady pár odkazů , kde se o tom mluví :)

http://www.objevtesvujpotencial.cz/clanky/39-zajimavosti/127-vzacny-dar-menstruani-krve

http://karolinaloskotova.blog.cz/1311/3-muj-menstruacni-kalisek-aneb-otevrene-o-menstruaci

http://jantarovysvet.cz/2012/11/06/chvala-menstruacni-krve/#.VSLFoo6trAg

jako jasný, je to, jak z deníčku Ozzyho :D ale to, že se to zdá nepravděpodobný neznamená, že to neni možný :)

No fungovat to třeba muze, ale ja osobne bych si to fakt nezahulil. Asi sem holt nejaka haklivka....ale nekde musí byt prece nejaky hranice, kde jsou vase? Krev novorozencu? :D

pMiii

Active member
Já osobně bych šel do mateřského mléka, prej je moc dobré a to balení je top ... z toho musí i samci kvést :D

spachal

Well-known member
Veteran
Zdar, ma nekdo zkusenosti s regular Chronic od Serious Seeds? Mam ted pristup k rizkum, z 9 semen koupenych na podzim vyrostly ctyri slecny (vyklicilo vse, zbytek chalani). Podle popisu to nevypada na nejakou velkou lahudku, ale solidni strain s dobrym vynosem a spise kratkou dobou kvetu a relativne 'blbuvzdorny' na pest :]
Zajima me, jak moc je pri pestu 'citit kome sebe' pri kvetu (vypada to, ze nastesti ani moc ne) a obecne, jak je zrovna s timhle strainem kdo spokojeny.
Pokud by nekdo chtel pro sebe zamatkovat rizek, dejte vedet (zdarma, je jich dost).
Dik za info, krasny den! :]

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdar, ma nekdo zkusenosti s regular Chronic od Serious Seeds? Mam ted pristup k rizkum, z 9 semen koupenych na podzim vyrostly ctyri slecny (vyklicilo vse, zbytek chalani). Podle popisu to nevypada na nejakou velkou lahudku, ale solidni strain s dobrym vynosem a spise kratkou dobou kvetu a relativne 'blbuvzdorny' na pest :]
Zajima me, jak moc je pri pestu 'citit kome sebe' pri kvetu (vypada to, ze nastesti ani moc ne) a obecne, jak je zrovna s timhle strainem kdo spokojeny.
Pokud by nekdo chtel pro sebe zamatkovat rizek, dejte vedet (zdarma, je jich dost).
Dik za info, krasny den! :]
Tě pic, nikdy sem to nejel in da room, ale x krat se ke mě dostal ve finální podobě a jen dvakrat lze říct, že šlo vcelku o gurmánskej zážitek. Oba dva modely měly chuť nasládlou a něčím podbarvenou jak kdyby chlorem ale jen tak decentně, že ve výsledku to chutnalo poněkud atypicky, ale dobře a ten šmak vcelku dlouho přetrvával na patře. Zbytek stál za hovno, netřeba dál rozvádět. Možná dodám, že oba povedený, chutný vzorky rostly v kokosu:), tak třeba výsledná chut má co dočinění s tim..

pMiii

Active member
Savana, má někdo zkušenost s nakvýtáním a následným přepnutím na rust ? Jde o to, že mám už nějakej týden sazeničky a momentálně je nejsu schopný nařezat atd. , takže bych pohlaví zjištoval tímto zpusobem.. díky za názor

hyena

Member
Veteran
Savana, má někdo zkušenost s nakvýtáním a následným přepnutím na rust ? Jde o to, že mám už nějakej týden sazeničky a momentálně je nejsu schopný nařezat atd. , takže bych pohlaví zjištoval tímto zpusobem.. díky za názor

dá se, akorát to pak zabere víc času, než se vrátěj zpět, u těch, který k tomu maj predispozice to může vyvolat hermení

benjichaouat1

Active member
Veteran
zkoušel někdo někdy odvlhčovač ve skleníku? díky :tiphat:

To bude problem, vlhkost bude tahat hlavne z hliny, to bys musel zakryt pudu nejakym igelitem. Podle me by stacil kalfas, dva i vic(podle velikosti skleniku) nasypat sůl(pakatel), mrdnes to tam v kvetu, vyschnout nechas vzdycky na slunku v parnu a porad dokola, stahlo by to vlhkost rapidne dolu, ale taky bys musel zem prikryt igelitem jinak bude vlhkost porad tahat z hliny. Do toho natahnout nejakej ventilator na ofuk a plisen nema sanci. Uvazuju o tom dlouho....jeste zatmivat :). Na realizaci snadny, jen mit flek na sklenik :).

spachal

Well-known member
Veteran
Tě pic, nikdy sem to nejel in da room, ale x krat se ke mě dostal ve finální podobě a jen dvakrat lze říct, že šlo vcelku o gurmánskej zážitek. Oba dva modely měly chuť nasládlou a něčím podbarvenou jak kdyby chlorem ale jen tak decentně, že ve výsledku to chutnalo poněkud atypicky, ale dobře a ten šmak vcelku dlouho přetrvával na patře. Zbytek stál za hovno, netřeba dál rozvádět. Možná dodám, že oba povedený, chutný vzorky rostly v kokosu:), tak třeba výsledná chut má co dočinění s tim..
Mě pic, já jedno kolo už nějaký chronic jel, ale netuším historii a seedbanku, ale vcelku to šlo. Po téměř ročním 'zrání' je vůně slabší, taková směska dřevité pryskyřice líznutá citrusem, bohužel na moje pokuřování příliš silná nálož.
Uvidím, jak se venku bude genetika od Serious chovat, doufám, že nebude svými vůněmi obtěžovat okolí :].

always_bust0

New member
chronic jsem v minulosti jel indoor a nemuzu si stezovat, super vynos, kvalita a celkove j je vhodnej pro zacatecniky jelikoz je chronic pomerne nenarocny na pest a odolny vuci plisni

Rakosnicek

Member
Veteran
čus, máte tu někdo pyl případně řízek toho samce chemdoga ibl od mightyky? klíčí mi tu herijuana ibl a docela bych to zkusil prcnout až přijde ten správnej čas :D mohl by tam bejt heterozní efekt a třeba to bude zajímavý :D

Mightyka

Well-known member
Veteran
čus, máte tu někdo pyl případně řízek toho samce chemdoga ibl od mightyky? klíčí mi tu herijuana ibl a docela bych to zkusil prcnout až přijde ten správnej čas :D mohl by tam bejt heterozní efekt a třeba to bude zajímavý :D

Škoda, že ty "ibl" jsou jen vícenásobnej bx a ne ibl... Co si tak pamatuju tak jako inbreední linie se to bere od 20. bx vejš. Dělá se to např. u kukuřice. Vezmou se dva jedinci různejch (už značně zparchantělejch) ibl linií, skříží se to a výsledek bejvá dost často mazec, výnosem to často mnohonásobně předčí ty ibl rodiče. To bude taky určitej druh heterozního efektu. Bohůžel tady bych to nečekal, ale samce má Dogon myslim :).
Kéž by to bylo legal, hned bych se do nějakýho takovýho projektu pustil!

Rakosnicek

Member
Veteran
Škoda, že ty "ibl" jsou jen vícenásobnej bx a ne ibl... Co si tak pamatuju tak jako inbreední linie se to bere od 20. bx vejš. Dělá se to např. u kukuřice. Vezmou se dva jedinci různejch (už značně zparchantělejch) ibl linií, skříží se to a výsledek bejvá dost často mazec, výnosem to často mnohonásobně předčí ty ibl rodiče. To bude taky určitej druh heterozního efektu. Bohůžel tady bych to nečekal, ale samce má Dogon myslim :).
Kéž by to bylo legal, hned bych se do nějakýho takovýho projektu pustil!

jono taky jsem přemejšlel od jaký fáze to ty seedbanky začínaj nazývat ibl.. navíc si to asi každá dělá jak chce :D

každopádně tu herijuanu ibl už jedu, tak až budu mít víc času zkusim se zeptat sa**ieho co mi k tomu poví, o tom chemdogovi ibl by se asi taky dalo lecos zjistit, třeba to zas tak marná snaha nebude.... asi z toho nedostanu 4x větší kukuřice než u rodičů, ale něco třeba jo :D tu herijuana mam hlavně na křížení s venkovníma věcma tak proč nepřidat i vnitří

M

miris

Heri je nezajímala ničím nechutna efekt nudnější. A venku je celkem pozde.heribei? Ale s chemdog to bude určíte super. když si u ibl a Sán.iho..tak eskobar tam pracuje s prý oaxaca ibl což je divný taxe ho jdu taky zeptat mam tam ještě body na jeden pakl seeds jestli budeš něco objednávat dej vedet