Ale smrdi tak .No nevím o tom ze by měl něco fish mix společného se shnilou rybou.
Menstruační krev obsahuje endometria (děložní sliznice) a tam se dělaj výživné látky pro embryo do toho obsahuje minimálně jeden enzym a nesrážející látky. Neni stejná jako krev v žilách.
Rozhodně nebude tak kyselá, jako moč, která kytky prostě spálí snad plazmolýza
a tady pár odkazů , kde se o tom mluví
http://www.objevtesvujpotencial.cz/clanky/39-zajimavosti/127-vzacny-dar-menstruani-krve
http://karolinaloskotova.blog.cz/1311/3-muj-menstruacni-kalisek-aneb-otevrene-o-menstruaci
http://jantarovysvet.cz/2012/11/06/chvala-menstruacni-krve/#.VSLFoo6trAg
jako jasný, je to, jak z deníčku Ozzyho ale to, že se to zdá nepravděpodobný neznamená, že to neni možný
Já osobně bych šel do mateřského mléka, prej je moc dobré a to balení je top ... z toho musí i samci kvést
Tě pic, nikdy sem to nejel in da room, ale x krat se ke mě dostal ve finální podobě a jen dvakrat lze říct, že šlo vcelku o gurmánskej zážitek. Oba dva modely měly chuť nasládlou a něčím podbarvenou jak kdyby chlorem ale jen tak decentně, že ve výsledku to chutnalo poněkud atypicky, ale dobře a ten šmak vcelku dlouho přetrvával na patře. Zbytek stál za hovno, netřeba dál rozvádět. Možná dodám, že oba povedený, chutný vzorky rostly v kokosu, tak třeba výsledná chut má co dočinění s tim..Zdar, ma nekdo zkusenosti s regular Chronic od Serious Seeds? Mam ted pristup k rizkum, z 9 semen koupenych na podzim vyrostly ctyri slecny (vyklicilo vse, zbytek chalani). Podle popisu to nevypada na nejakou velkou lahudku, ale solidni strain s dobrym vynosem a spise kratkou dobou kvetu a relativne 'blbuvzdorny' na pest :]
Zajima me, jak moc je pri pestu 'citit kome sebe' pri kvetu (vypada to, ze nastesti ani moc ne) a obecne, jak je zrovna s timhle strainem kdo spokojeny.
Pokud by nekdo chtel pro sebe zamatkovat rizek, dejte vedet (zdarma, je jich dost).
Dik za info, krasny den! :]
Savana, má někdo zkušenost s nakvýtáním a následným přepnutím na rust ? Jde o to, že mám už nějakej týden sazeničky a momentálně je nejsu schopný nařezat atd. , takže bych pohlaví zjištoval tímto zpusobem.. díky za názor
zkoušel někdo někdy odvlhčovač ve skleníku? díky
Mě pic, já jedno kolo už nějaký chronic jel, ale netuším historii a seedbanku, ale vcelku to šlo. Po téměř ročním 'zrání' je vůně slabší, taková směska dřevité pryskyřice líznutá citrusem, bohužel na moje pokuřování příliš silná nálož.Tě pic, nikdy sem to nejel in da room, ale x krat se ke mě dostal ve finální podobě a jen dvakrat lze říct, že šlo vcelku o gurmánskej zážitek. Oba dva modely měly chuť nasládlou a něčím podbarvenou jak kdyby chlorem ale jen tak decentně, že ve výsledku to chutnalo poněkud atypicky, ale dobře a ten šmak vcelku dlouho přetrvával na patře. Zbytek stál za hovno, netřeba dál rozvádět. Možná dodám, že oba povedený, chutný vzorky rostly v kokosu, tak třeba výsledná chut má co dočinění s tim..
čus, máte tu někdo pyl případně řízek toho samce chemdoga ibl od mightyky? klíčí mi tu herijuana ibl a docela bych to zkusil prcnout až přijde ten správnej čas mohl by tam bejt heterozní efekt a třeba to bude zajímavý
Škoda, že ty "ibl" jsou jen vícenásobnej bx a ne ibl... Co si tak pamatuju tak jako inbreední linie se to bere od 20. bx vejš. Dělá se to např. u kukuřice. Vezmou se dva jedinci různejch (už značně zparchantělejch) ibl linií, skříží se to a výsledek bejvá dost často mazec, výnosem to často mnohonásobně předčí ty ibl rodiče. To bude taky určitej druh heterozního efektu. Bohůžel tady bych to nečekal, ale samce má Dogon myslim .
Kéž by to bylo legal, hned bych se do nějakýho takovýho projektu pustil!