What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Mightyka

Well-known member
Veteran
Hned mě napadá otázka. Pěstil si někdy nějakej OG Kush kříženec?
To co popisuješ přesně sedí, vytáhlý (já tomu řikím chobotnice) jak svina a ty větve se stěží udržej i bez palic. A malej výnos. To je to co sis koupil, prostě OG. To je ten správnej znak, kterej by to mělo mít. Všechyn OG, a to bez vyjímky vypadaj takhle. To proč někdo (třeba já) uzpůsobí výběr genů do budoucna jen na vytáhlý koštata je proto, jen aby k tomu mohli dát OG Kush. Já osobně si prostě už nekoupim žádnou indiku (nejedu monocrop), protože to nejde mít v jednom stanu a OG prostě musí bejt v každym kole :D. Pokud budeš mít kliku na pheno, tak pochopíš až si to zakouříš. Co se týče klíčivosti, tak hned první věc co bych udělal, tak bych nasranej sednul ke kompu a hned jim to vpálil do xichtu, at s tim koukaj něco dělat. Pokud každej bude mlčet, tak si tohle budou dovolovat pořád.

Naopak, žadná chobotnice to není, je to vytáhlej šunt skoro bez nějakych bočních větví na kterym toho moc nebude, kvalitu podle pohledu nepoznám, na to zase tak dlouho nepěstuju a ještě co chce nějakej čas do konce. Podle threadů tady vypadá ten biker kush úplně jinak než ty co mám. Objednával jsem dvě balení, ve finale vyklíčilo 8ks, z toho 4 holky. Klíčivost pokud si to balení objednám přímo a neleží to někde roky v obchodě je podle mě problém výrobce. Klíčil jsem stovky semen a u některych sedbanek byla skoro 100%. Naprosto chápu, že ne každymu jde o výnos, taky bych ho v případě nečeho fakt zajimavyho oželel. Ale taky to nesmí být tak, že tu sklizeň zhulím dřív než seknu další kolo. Třeba takovej chernobyl od TGA to vypadalo na první pohled naprosto luxusně, osypany jako prase, zajímavá vůně, ale přišlo mi to extremně slaby co se účinků týká. Většina phen výnosově naprosto hrozná a k tomu ještě slabota, to pak může vypadat sebelíp na pohled, ale je to gen nahovno. Stejně tak "málo fungující" mi přišla sour bluberry od humboldtu...viz foto.

View Image

Machoman

Active member
hej machoman, ty si myslíš že tady lidi kolem mě nepestí ty stejné šunty jako ty? a sem to hulil, takže mluvim z osobní zkušenosti.. záleží na srovnání, s čím to máš srovnat. k biker kush bych jen dodal, že je to jedna z nej og genetik na trhu, potvrzeno mnoha growerema ke kterým mám respect a kteří naprosto přesahují tvoje možnosti a nedělá jim problém hodit fotky na net.. i když fotka nic neznamená, sou tu jisté elitní klony a ty určují standard. ty tvoje dutch kush šunty ten standard nesplnují, bez ohledu jak to vypadá. rozhoducíjí je konečný produkt. vy hoši z groweru cz ste zaspali dobu LOL já na ic nehodlám tu číst nějaké nepodložené kecy o tom jak sou ty duč seedbanky skvělý, nebo sweet seeds a jiné srágory a neozvat se. og kush nese docela dobře pokud se zvládne...... og kush semena sem samozřejmě pestil a dokonce pustil nějaké klony ven... jasně jakc herrer i great white shark se vyrovnají v kvalitě og kush, ale jack i shark z roku 2002, ne z roku 2018 LOL jak řikám pozadu 20 let a přesně tady ty seedbakny jako sensi seeds z toho žijí 20 let, ale za tu dobu nepřišli s ničím novým a staré věci prostě neudrželi, ptze to byly hybridy. ale původní rodiče ztratili. sensi seeds šlo do kopru hned jak to Neville prodal Dronkersovi. jenomže když někdo nerozumí šlechtění tak uvěří reklamě, jak malé děcko, kdyby ti bylo 20 let nebyla by to taková ostuda. vše je jen o selekci, proč ti holandani dělají sráčskou selekci protože jim stačí marketing, hlavně excelentní marketing a pak genetika stačí když je to průměr. vypadá to good :D ale že efekt netrvá ani hodinu, a chutná to jak násládlé hovno, to neva :D šak to vyhrálo 10 cannabis cupů LOL

O tom, že je sensi seeds nahovno seedbanka jsem tady několikrát psal, tak nevím proč mi to vůbec píšeš. Já tady píšu osobní zkušenost s konkretníma modelama, ne nějaky info co jsem si vycucal z prstu. Už na moje příspěvky prosím nereaguj, nemá to smysl. Já mám hold zkušenosti takovy a ty takovy, nevím co v tom hledáš za problém. Ty zkušenosti se tady mají sdílej a ne řeči ve stylu: ty máš něco od holandanů, to bude automaticky nahovno aniž by jsi to někdy vůbec viděl. Kolik co vyhrálo canabis cupů mě vůbec nezajímá. Měj se fajn a trochu klidu do života přeju :) A ad. grower, tam mám asi 3 roky BAN + většina lidí co je tady začínala právě tam.

-GD-

Active member
1000 lidí, 1000 chutí co jsem od nich jel ty "přeprci" byl jsem spokojený, nikomu to nenutím.
Nebál bych se Sensi star, Dutch kush, Wappa,c2 veci co bezproblemu dojedou venku bez nějakých problémů.. a pak Ten remochemo a zombie kush....
Ty už si někde jinde než já, možná za pár let to budu to budu tvrdit stejně.
u mě poměr cena/kvalita/kvantita/výkon/dostupnost super.
Tvá reakce byla jak kdybych tě předtím štípl do řiti.
Přeju hezký den♥

jo? no pokud máš rád white widow přeprcy tak jo.. ja bych zas řekl, že to je chyba kupovat semena od jakékoliv holandské(vyjma karma) a jakékoliv španělské(vyjma cbg, ace, delicatessen), ptze ta genetika je prostě unavená, nic novýho nemají. pokud pestíš z femek, tak asi ok. ale pokud chceš kvalitu a keepera co háže kvalitu.. a ne jen průměrný smoke. tak e to docela ostuda :D nakonec dyž se podíváš na icmagu, tak pořádný keepery mají od rare dankness, karma a top dawg. ale od výše zminovaných nevidim, nic. dyž tak prosím na odkaz, eno nuno, high quality keeper od zminovaných "seedbanks" ???? vidím keepery stardawgu, jako iluminati nebo corey, od karmy headbangery. ale dinafem? jo byli schopni okopírovat guava stardawg nějak, asi přeprcli white widow... sráčská seedbanka to je..

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
budu regovat na co chci, zkušenosti bez srovnání sou k ničemu :D to platí pro oba :D nebudu tady kolem vás chodit po špičkách holky. sensi star je výborná třeba, ale zase ta nová verze je vyblbedlá té staré... fake. jo eště k tomu tga - to je info pro všechny - borcovi letos v létě v těch kalifornských požárech shořel veškerý majetek včetně parental stock. málem uhořel i on. :D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Hned mě napadá otázka. Pěstil si někdy nějakej OG Kush kříženec?
To co popisuješ přesně sedí, vytáhlý (já tomu řikím chobotnice) jak svina a ty větve se stěží udržej i bez palic. A malej výnos. To je to co sis koupil, prostě OG. To je ten správnej znak, kterej by to mělo mít. Všechyn OG, a to bez vyjímky vypadaj takhle. To proč někdo (třeba já) uzpůsobí výběr genů do budoucna jen na vytáhlý koštata je proto, jen aby k tomu mohli dát OG Kush. Já osobně si prostě už nekoupim žádnou indiku (nejedu monocrop), protože to nejde mít v jednom stanu a OG prostě musí bejt v každym kole :D. Pokud budeš mít kliku na pheno, tak pochopíš až si to zakouříš. Co se týče klíčivosti, tak hned první věc co bych udělal, tak bych nasranej sednul ke kompu a hned jim to vpálil do xichtu, at s tim koukaj něco dělat. Pokud každej bude mlčet, tak si tohle budou dovolovat pořád.

og kush je naprosto geniální hybrid, který má všechno. mezi 70 denními hybridy má jen malou konkurenci. kdo ví, užívá, kdo neví, rozšiřuje bludy o dučkuš.

metracek

Well-known member
Veteran
Ja jsem dutch kush taky pestoval, dostal jsem kdysi darem 5 semen. Chapu ze to nekomu staci - melo to slusnej vynos a bylo to celkem odolne. Rekl bych ze to umi hodne odpustit, narozdil od elitnejsich veci, takze to zvladne odpestovat opravdu kdekdo. Chut byla celkem nevyrazna a zemita, efekt neurazil, ale byl na muj vkus sedativne nudnej. Do matkarny by se u me dutch kush rozhodne neprosadil. Fotit sem ho taky nefotil, asi ze stejneho duvodu jak machoman, nebylo se nijak zvlast cim chlubit - byl to takovej prumer, takze opravdu nemelo smysl litat kolem toho s fotakem a davat to na internety :)

Osobne jsem neskonale stastnej ze jsou tady lidi jako je maha-kala, nebo sensi23, kteri siri pravdu o tom jak uboha je vetsina dnesni holandske sceny (potazmo evropske). Nebyt jich tak bych se z toho taky nedokazal jen tak vymanit. Takze diky chlapi! Nechat se tim marketingem ovlivnovat uz celych 10 let a nikam se nedokazat posunout mi prijde neuveritelne smutne....

Rakosnicek

Member
Veteran
Ja jsem dutch kush taky pestoval, dostal jsem kdysi darem 5 semen. Chapu ze to nekomu staci - melo to slusnej vynos a bylo to celkem odolne. Rekl bych ze to umi hodne odpustit, narozdil od elitnejsich veci, takze to zvladne odpestovat opravdu kdekdo. Chut byla celkem nevyrazna a zemita, efekt neurazil, ale byl na muj vkus sedativne nudnej. Do matkarny by se u me dutch kush rozhodne neprosadil. Fotit sem ho taky nefotil, asi ze stejneho duvodu jak machoman, nebylo se nijak zvlast cim chlubit - byl to takovej prumer, takze opravdu nemelo smysl litat kolem toho s fotakem a davat to na internety :)

no to je právě ono, všichni by nejradši postovali jen to nejlepší co se jim povede :D ale tim se připravujem o dost informací, to že je něco skvělý je dobrý uveřejnit, ale dle mě to samý platí o průměrech nebo propadácích

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no fotky nic moc kytky se špatně rodí, a pravda o dutch kush je už zveřejněná, ta cmh by mě taky zajímala :D

metracek

Well-known member
Veteran
no to je právě ono, všichni by nejradši postovali jen to nejlepší co se jim povede :D ale tim se připravujem o dost informací, to že je něco skvělý je dobrý uveřejnit, ale dle mě to samý platí o průměrech nebo propadácích

Asi mas pravdu, ale me to foceni taky moc nebavi a bere to cas. Ja fotim aspon ty veci co mi pripadaji ze za to stoji :D Myslim ze kdyz clovek potrebuje vedet jak vypadaji ty prumery, staci navstivit grower. Tam se tim porad zabyva dost lidi :D

Rakosnicek

Member
Veteran
Asi mas pravdu, ale me to foceni taky moc nebavi a bere to cas. Ja fotim aspon ty veci co mi pripadaji ze za to stoji :D Myslim ze kdyz clovek potrebuje vedet jak vypadaji ty prumery, staci navstivit grower. Tam se tim porad zabyva dost lidi :D

no dřív jsem fotil div ne každej tejden žejo :D teď tak dvakrát za kolo, spíš jednou... ale tak pořád si stojim za tim, že neni tak těžký a časově náročný před kosou vyfotit jaký fena z toho a toho máš, se pak rád k těm fotkám i vracim a navíc už docela hodněkrát pomohly a ledacos připomněly :D

a navíc nikdo netvrdí, že to musej bejt dokonalý fotky jak do nějaký soutěže.. ono když to neni uplně mázlý tak bohatě stačí to cvaknout mobilem, teda pokud to neni uplná brambora :D

Pemek

Active member

I na groweru se obcas priplete neco zajimavyho.
Viz timmy a jeho 3 geny.
Ale jinak panove vam musim dat za pravdu.
Mam doma 6 genu seeds a sadit to nehodlam ani ven.

Phuuu Ad

Active member
ale dinafem? jo byli schopni okopírovat guava stardawg nějak, asi přeprcli white widow... sráčská seedbanka to je..

Ma pravdu ten hoch .... dinachem sem ted jel a ano. ...je to prumerne
Palice tvrde a vynos tam urco tez nejaky je ale za me je to jen prumer.
Nijak to neoslovilo a uz je fuc.
k Stardawg Iluminaty cut se to ani trochu neblizi...

ps: ty cmh me tez zajimaji

metracek

Well-known member
Veteran
no dřív jsem fotil div ne každej tejden žejo
biggrin.gif
teď tak dvakrát za kolo, spíš jednou... ale tak pořád si stojim za tim, že neni tak těžký a časově náročný před kosou vyfotit jaký fena z toho a toho máš, se pak rád k těm fotkám i vracim a navíc už docela hodněkrát pomohly a ledacos připomněly
biggrin.gif

a navíc nikdo netvrdí, že to musej bejt dokonalý fotky jak do nějaký soutěže.. ono když to neni uplně mázlý tak bohatě stačí to cvaknout mobilem, teda pokud to neni uplná brambora
biggrin.gif

No rikam si ze na to jak je to casove nenarocny teda moc nefotis! :D Ja fotim skoro vsechno mobilem, jen outdoor veci byly fotakem, ale i tak si musim aspon vyladit pozadi coz znamena vytahnout ty tezky kvetniky ven z boxu. Ale nejvetsi problem je pro me zmensovani fotek v pc (bez toho mi sem nejdou vubec nahrat), tak aby to pak zustalo aspon trochu ostre...to me teda nebavi...

Rakosnicek

Member
Veteran
No rikam si ze na to jak je to casove nenarocny teda moc nefotis! :D Ja fotim skoro vsechno mobilem, jen outdoor veci byly fotakem, ale i tak si musim aspon vyladit pozadi coz znamena vytahnout ty tezky kvetniky ven z boxu. Ale nejvetsi problem je pro me zmensovani fotek v pc (bez toho mi sem nejdou vubec nahrat), tak aby to pak zustalo aspon trochu ostre...to me teda nebavi...

no já mam fotek milion, ale nestíhám je sem dávat spíš :D ale jo, nejsem zrovna idealní příklad :D

teď je teda u mě problém spíš s limitem galerie, další fotky se mi sem moc nevejdou, nechci to mazat, dokonce jsem si k nějakejm semenům na seedboutiqe přihodil roční předplatný aby mi zvedli limit, ale zrovna to vypadá, že se dopis s eurama někde ztratil :D už to budou 3 tejdny a prej pořád čekaj na platbu

jinak ty to musíš zmenšovat? mě se to tu děje samo

edit. každopádně cmh tu už zajímá dost lidí, takže nikdo nic? :D

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
no já mam fotek milion, ale nestíhám je sem dávat spíš :D ale jo, nejsem zrovna idealní příklad :D

teď je teda u mě problém spíš s limitem galerie, další fotky se mi sem moc nevejdou, nechci to mazat, dokonce jsem si k nějakejm semenům na seedboutiqe přihodil roční předplatný aby mi zvedli limit, ale zrovna to vypadá, že se dopis s eurama někde ztratil :D už to budou 3 tejdny a prej pořád čekaj na platbu

edit. každopádně cmh tu už zajímá dost lidí, takže nikdo nic? :D

Rakos, neco preci... Me to taky zajima.:biggrin:

metracek

Well-known member
Veteran

U staryho telefonu se mi to tady taky zmensilo samo, ale co mam novej samsung tak jsou ty fotky kvalitnejsi a kdyz je zkusim nahrat v plne velikosti tak vyskoci bila obrazovka a nic. Takze musim rucne zmensit v pc, az pak to nahrat jde normalne.

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
k Stardawg Iluminaty cut se to ani trochu neblizi...

jj ani se neblíží, ptze nejde o to jen přeprcnout klon. top dawg s tím pracoval , hrozně moc selekcí testování atd. důležití sou samci, které umí vybrat a má na to nos. sice 200 doláčů za 10 semen je moc i na mě, ale je to fakt výborná práce. pravda je taková, že každý druhý matkař v USA má lepší mateční rosltiny než ty zminované seedbanky. nedávno tady jeden člen, amatér.. selektoval original haze samce z 50 semen. vsadil bych se, že výše zminované seedbanky to posledních pár let neudělali ani jednou... všechno to testování trvá roky. ale proč by to dělali, že jo? dyž dostanou prachy za ten průměr...

Mightyka

Well-known member
Veteran
Já fotim normálně zrcadlovkou a nejvyšší kvalitu a nahrávání uplně bez problémů... Divný!
CMH ted zkusim 150W na matky a uvidim. Jinak ted jeden z mejch amíků o tom básnil, že prej 30 let jede HPS a ted vše vyměnil za CMH 315W a prej pecka, nemůže si to vynachválit.

Latest posts

Latest posts