What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

metracek

Well-known member
Veteran
Neni to jen zajimava myslenka, takhle to funguje miliony let :D Az posledních 100 let se vyrabi ty vase pesticidy a delaji jen paseku. Nebudu tady zminovat vsechny ty zname kauzy, ale v roce 85 bylo v jahodach vitaminu C prumerne 60 mg/100g, v 96. roce uz jen 8 mg/100g a v roce 2002 6 mg/100g. a stejne to je s dalsima vitamina a mineralnima latkama v dalsi zelenine kterou ve svajcu sledovali. Vyrabime hmotu, ale ne zdravou. Vy nejste nuceni vyrabet hmotu aby jste uzivili civilizaci, ktera uz nema dostatek pudy aby se uzivila tradicne. Cannabis pesticidy nepotrebuje pokud ma clovek dost informaci jak funguje priroda. Jenze bohuzel cannabis je nelegalni a tak ho pestuji hlavne lide kteri dostatek informaci, natoz tak vzdelani, nemaji a tak si musi hledat ruzne berlicky pomoci chemickych pripravku a delat ruzne hlouposti. V momente kdy by to melo byt legalni a podlehal by ten vas produkt testovani (tak jako se treba testuje zeleny caj, ve kterem nasli nadlimitni mnozstvi acetamipridu, ucinne latky pripravku ktery doporucuje hodinar) tak jste skoncili, protoze zdravi nezavadne to pestovat neumite. Ja se o to aspon snazim, pestuju to pro sebe a sve blizni a chci pro nas to nejlepsi. A je zvlastni ze si tu vasi filosofii jste schopni obhajovat i v momente kdy to u vas celkem hori, zatimco muj pseudosymbiotickej system se s tim sensiho roztocem vyporadal.

A ten acetamiprid zpusobuje erektivni poruchy a neplodnost u muzu. Dalsi situace kdy jsem moc rad ze si pestuju sam svoje hulenicko a nemusim kourit neco kontaminovaneho podobnyma srajdama :) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2305050015000305

EDIT:
Ja lezu do mistnosti kde mam box po sprse a nahej, tak, aby kdyz vylezu si mohl rict, ze sem tam nic nedotahl. Moje filozofie je zas takova, ze je lepsi mit cistej box a kytky a nemuset strikat chemku a nemuset resit nasledny problemy,

Jenze takovy prostredi je skoro nemozne udrzet, zvlast v nasich hobby podminkach, jelikoz v takovem prostredi se uchyti kdejakej chcipak a bude se mu tam naramne darit! Teoreticky by to bylo mozne, ale to by si musel jet nejaky hydro/aero a ne organickej substrat plnej zivota Jajdo!!! Tahle filosofie se absolutne neslucuje s organickym pestovanim o ktere se zaroven snazis pokud vim. Organicke hnojeni je totiz zavisle na tom pudnim zivote, o tom to cele je! Substrat/hlina v organice neni sterilni, protoze tam potrebujes spoustu prospenych bakterii, hub, prvoku atd. a s nema jdou ruku v ruce i "skudci". Pokud chces cistotu dej se na hydro. Ale budes muset ozelet ty organolepticke vlastnosti (chut,vune), ktere jsou u spravne organicky pestovanych plodin prokazatelne lepsi.

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
tady je ještě něco zajímavýho k těm broad mites:

https://www.tnstate.edu/extension/documents/Broad Mites - TSUNRC Fact Sheet-1.pdf

akorát hodně uváděnejch přípravků neni u nás k dostání, ale je fajn, že je tam uvedenej neem oil, takže azadirachtin (akceptovanej v organický produkci)

otázka účinnosti je na dalším hledání, protože tenhle roztoč má extra krátkou generační dobu - asi týden, takže se umí přizpůsobovat sakra rychle a taky se rychle přemnoží

jinak metráček má pravdu v tom nutnym významu ostatních prospěšnějch organismů v organický podukci, ta příroda prostě funguje
každopádně už nesouhlasim s tim, že je vhodný si tam udržovat i nějaký populace škůdců (minimálně jsou použitelný přípravky pro organickou produkci - azadirachtin, spinosad, ale třeba i pyrethrin)
kromě neúmyslný selekce odolnějších škůdců můžu zmínit třeba přenos fytopatogenních virů, protože savý škůdci jsou jejich přenašeči, no a taky vlastně neustále balancuješ na hraně přemnožení jednoho z nich... to bych radši klidně těchma organic věcma v rychlym sledu vymlátil co tam nepatří a nějakou dobu měl klid

metracek

Well-known member
Veteran
tady je ještě něco zajímavýho k těm broad mites:

https://www.tnstate.edu/extension/documents/Broad Mites - TSUNRC Fact Sheet-1.pdf

akorát hodně uváděnejch přípravků neni u nás k dostání, ale je fajn, že je tam uvedenej neem oil, takže azadirachtin (akceptovanej v organický produkci)

otázka účinnosti je na dalším hledání, protože tenhle roztoč má extra krátkou generační dobu - asi týden, takže se umí přizpůsobovat sakra rychle a taky se rychle přemnoží

jinak metráček má pravdu v tom nutnym významu ostatních prospěšnějch organismů v organický podukci, ta příroda prostě funguje
každopádně už nesouhlasim s tim, že je vhodný si tam udržovat i nějaký populace škůdců (minimálně jsou použitelný přípravky pro organickou produkci - azadirachtin, spinosad, ale třeba i pyrethrin)
kromě neúmyslný selekce odolnějších škůdců můžu zmínit třeba přenos fytopatogenních virů, protože savý škůdci jsou jejich přenašeči, no a taky vlastně neustále balancuješ na hraně přemnožení jednoho z nich... to bych radši klidně těchma organic věcma v rychlym sledu vymlátil co tam nepatří a nějakou dobu měl klid

Jenze ja netvrdim ze si tam vylozene udrzuju nejaky kolonie. Ja jen rikam ze tam jsou casto pritomni, jelikoz nepouzivam ty overkill postriky. Pokud se staram a mam rostliny v perfektni kondici tak tam "skudce" nenajdete. Nedari se jim a tak se schovaji a cekaji na privetivejsi podminky. A ty prijdou v momente kdyz zacnu tu peci zanedbavat a kytky jsou oslabeny. A to se mi bohuzel stava, jelikoz jsem opravdu hodne linej clovek :D A taky si tam neustale nosim nove navstevniky na klonech, tak jako vsichni :)

Jinak za sebe doporucuju jako prevenci pripravky s kremikem, nejlepe foliarne. At si ty rostliny trochu zpevni brneni. Ja si delam v lete jichu z preslicky a rostliny jsou pak daleko odolnejsi a vitalnejsi.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Neni to jen zajimava myslenka, takhle to funguje miliony let :D Az posledních 100 let se vyrabi ty vase pesticidy a delaji jen paseku. Nebudu tady zminovat vsechny ty zname kauzy, ale v roce 85 bylo v jahodach vitaminu C prumerne 60 mg/100g, v 96. roce uz jen 8 mg/100g a v roce 2002 6 mg/100g. a stejne to je s dalsima vitamina a mineralnima latkama v dalsi zelenine kterou ve svajcu sledovali. Vyrabime hmotu, ale ne zdravou. Vy nejste nuceni vyrabet hmotu aby jste uzivili civilizaci, ktera uz nema dostatek pudy aby se uzivila tradicne. Cannabis pesticidy nepotrebuje pokud ma clovek dost informaci jak funguje priroda. Jenze bohuzel cannabis je nelegalni a tak ho pestuji hlavne lide kteri dostatek informaci, natoz tak vzdelani, nemaji a tak si musi hledat ruzne berlicky pomoci chemickych pripravku a delat ruzne hlouposti. V momente kdy by to melo byt legalni a podlehal by ten vas produkt testovani (tak jako se treba testuje zeleny caj, ve kterem nasli nadlimitni mnozstvi acetamipridu, ucinne latky pripravku ktery doporucuje hodinar) tak jste skoncili, protoze zdravi nezavadne to pestovat neumite. Ja se o to aspon snazim, pestuju to pro sebe a sve blizni a chci pro nas to nejlepsi. A je zvlastni ze si tu vasi filosofii jste schopni obhajovat i v momente kdy to u vas celkem hori, zatimco muj pseudosymbiotickej system se s tim sensiho roztocem vyporadal.

A ten acetamiprid zpusobuje erektivni poruchy a neplodnost u muzu. Dalsi situace kdy jsem moc rad ze si pestuju sam svoje hulenicko a nemusim kourit neco kontaminovaneho podobnyma srajdama :) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2305050015000305

EDIT:

Jenze takovy prostredi je skoro nemozne udrzet, zvlast v nasich hobby podminkach, jelikoz v takovem prostredi se uchyti kdejakej chcipak a bude se mu tam naramne darit! Teoreticky by to bylo mozne, ale to by si musel jet nejaky hydro/aero a ne organickej substrat plnej zivota Jajdo!!! Tahle filosofie se absolutne neslucuje s organickym pestovanim o ktere se zaroven snazis pokud vim. Organicke hnojeni je totiz zavisle na tom pudnim zivote, o tom to cele je! Substrat/hlina v organice neni sterilni, protoze tam potrebujes spoustu prospenych bakterii, hub, prvoku atd. a s nema jdou ruku v ruce i "skudci". Pokud chces cistotu dej se na hydro. Ale budes muset ozelet ty organolepticke vlastnosti (chut,vune), ktere jsou u spravne organicky pestovanych plodin prokazatelne lepsi.
K te neplodnosti, Metr hulis travu, tak koukni na google, s nim ti to jde, mozna zjisti, ze to pro tvuj vercajk neni topovka, teda jestli se chces jednou pustit s panimamou do ,, populacni exploze,,. Za dalsi, kdyz nejsme vzdelani v oboru jako Rakosnicek, tak mame prodat box, sednout si na sedacku a tocit palcema? Nebo pred tim projizdet MCgoogle a studovat mnozstvi vitaminu C v jahodach? Pokracuju dal k tomu ze to u nas hori... Ja mel roztocema zasazeny dve nebo tri rostliny asi ze 40ks. Takze u me to zas tak nehorelo, ale chci to mit jednoduse cisty, tzn. bez zadnejch skudcu. Co se sensiho tyce, tak vim v jakem stavu ma matkarnu. Matecnice jsou nadherne zelene, vitalni, bez jakekoliv znamky problemu... Ten problem s roztocem se projevuje az v kvetu mezi 3.-5. tydnem.... Dal k tomu testovani cajovniku na pesticid, asi ano, je to tak jak si napsal, hledat to nebudu a radsi se pujdu osprchovat a podivat do boxu. Na druhou stranu by me zajimalo, kdyz to testujou co rikaj na to, kdyz ta rostlina je zasazena sukdcem nebo plisni. S tim rovnou souvisi to proc kazdej z nas vubec zacal pestovat, z fotek co sem sdilime, je zrejme, ze tu nikdo nejede 10 *1000w lamp na komerci, ale delame to pro vlastni uziti, tak, aby vysledny produkt byl co mozna nejlepsi, nejcistsi. Nejsem si vsak jist zda li, je lepsi hulit spory padli nebo ve tretim tejdnu kvetu striknout talenetem....A k tomu, ze se organika musi hemzit trasnenkama a dalsima beruskama.. No zajimal by me nazor Rakosnicka, je to clovek kompetentni, aby dal jasnou odpoved. S tim, ze musi fungovat pudni zivot souhlasim, ale ne s tim, ze budu mit na kazdy kytce 5 druhu breberek a je to Ok. To je jak kdyz reknes, ze pes s blechama, klistatama, zakozkama a dalsima parazitama a jeste s plisni je zdravejsi a spokojenejsi nez ten bez nich... V tuhle chvili si pojedu novej styl nazyvam ho myrganix a s organikou koncim. :dance013::tiphat:

metracek

Well-known member
Veteran
K te neplodnosti, Metr hulis travu, tak koukni na google, s nim ti to jde, mozna zjisti, ze to pro tvuj vercajk neni topovka, teda jestli se chces jednou pustit s panimamou do ,, populacni exploze,,. Za dalsi, kdyz nejsme vzdelani v oboru jako Rakosnicek, tak mame prodat box, sednout si na sedacku a tocit palcema? Nebo pred tim projizdet MCgoogle a studovat mnozstvi vitaminu C v jahodach? Pokracuju dal k tomu ze to u nas hori... Ja mel roztocema zasazeny dve nebo tri rostliny asi ze 40ks. Takze u me to zas tak nehorelo, ale chci to mit jednoduse cisty, tzn. bez zadnejch skudcu. Co se sensiho tyce, tak vim v jakem stavu ma matkarnu. Matecnice jsou nadherne zelene, vitalni, bez jakekoliv znamky problemu... Ten problem s roztocem se projevuje az v kvetu mezi 3.-5. tydnem.... Dal k tomu testovani cajovniku na pesticid, asi ano, je to tak jak si napsal, hledat to nebudu a radsi se pujdu osprchovat a podivat do boxu. Na druhou stranu by me zajimalo, kdyz to testujou co rikaj na to, kdyz ta rostlina je zasazena sukdcem nebo plisni. S tim rovnou souvisi to proc kazdej z nas vubec zacal pestovat, z fotek co sem sdilime, je zrejme, ze tu nikdo nejede 10 *1000w lamp na komerci, ale delame to pro vlastni uziti, tak, aby vysledny produkt byl co mozna nejlepsi, nejcistsi. Nejsem si vsak jist zda li, je lepsi hulit spory padli nebo ve tretim tejdnu kvetu striknout talenetem....A k tomu, ze se organika musi hemzit trasnenkama a dalsima beruskama.. No zajimal by me nazor Rakosnicka, je to clovek kompetentni, aby dal jasnou odpoved. S tim, ze musi fungovat pudni zivot souhlasim, ale ne s tim, ze budu mit na kazdy kytce 5 druhu breberek a je to Ok. To je jak kdyz reknes, ze pes s blechama, klistatama, zakozkama a dalsima parazitama a jeste s plisni je zdravejsi a spokojenejsi nez ten bez nich... V tuhle chvili si pojedu novej styl nazyvam ho myrganix a s organikou koncim. :dance013::tiphat:

To ze hulim travu, ktera ma urcite sve negativa, jeste snad neznamena ze se na tu erekci uz muzu vysrat uplne a cpat se chemkama co mi ji dorazi Jajdo. To je podle me dost hloupej postoj.
Ja nikomu nekazu jestli se ma vysrat na pestovani, jen jsem konstatoval jaka tu je IMO situace. A pokud v necem nemam pravdu tak mi to v klidu vyvrat :)
Jelikoz jsem cetl neco o tom ze se na to vyserete a pojedete uz jen ze semen, tak jsem to spatne vyhodnotil jako ze to u vas hori. To se omlouvam.
Kourit spory plisni urcite neni dobre, ale to u mych rostlin nehrozi nijak vic nez u tvojich. Pokud vsechen privodni vzduch do mistnosti neprochazi filtrama tak tvuj ritualek se sprchou nema moc velky vyznam. V outdooru taky nikdy nedosahnes sterility a presto je to nejzdravejsi a nejchutnejsi. Tobe snad pripada vsechno z venku zakonite plny skudcu a plisni? Snad ne...
Moje rostliny nejsou neustale zasazene, to sis ty spatne domyslel. Jsou zdrave a bez skudcu dokud je ja nezanedbam a neoslabim. Jak psal mightyka tak predator se zameruje na slabe kusy, tohle plati i ve vztahu skudce-rostlina.
Ja nenecham nic skodit, jak mi tady podsouvas, ale zasahnu zbranema ktere vyuziva sama priroda. Rostliny sice nemaji imunitni system jak lidi, ale take maji obranyschopnost jinak uz by tady nebyly. Priroda jim dala mechanismy jak se ubranit a ja v radej posiluju tyhle mechanismy nez abych se spolehal na pesticidy. I za cenu ze tahle filosofie stoji delsi dobu u knizek i rostlin. Jsem linej clovek, takze kdyz uz neco delam tak se to snazim delat poradne.

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Ze se hadate :D :D
Metracek muze bejt rad,ze ho jeste nepotkala mrdka neznicitelneho charakteru..Myslim ze muze byt happy ze doposud nemusel sahnout po zadne brut kill chemce..Ja jsem zoufalej a sahl bych po cemkoli co ty svine jednou provzdy zabije..podle me ten klon si pak z te matky vytvori vlastni koren a na konci kvetu uz o zadne chemce ani nevi.Nejhorsi je ta bezmoc,kdyz to zacne ve 3-5 tydnu kvetu a jen clovek kouka jak mu to ty mrdky zerou
Kamo hulit travu ma spis pozitiva nez negativa..vaporizaci se zbavis i posledniho negativa a pak uz jen same plus :D :D

metracek

Well-known member
Veteran
To my jen tak aby tady nebyla porad takova nuda :D Ja jsem se na podzim uspesne zbavil padli bioeko-friendly cestou. Pro nektere je uz i to mrdka neznicitelneho charakteru. Ted jsem si prinesl padli do matkarny znovu, tak uvidime co predvede.
Problem je ze ten acetamiprid je systemovej. Takze je rozvadenej uvnitr rostliny a zustava to v ni ikdyz hodi koren. Nektere ty systemove sracky zustavaji v rostlinach i roky. U amiku je to ted po legalizaci celkem velky tema, steep hill lab tvrdi ze nachazi pesticidy v 85% vzorku co testuji. Ty ochranne lhuty a povolene mnozstvi rezidui pocitaji ze se to dostane do zaludku, nikdo netestuje a nevi jak presne se to chova kdyz to zapalis a posles do plic.

L1st3r

Member
S tím, ze zdravá a vitální kytka se dokáže vypořádat s nekteryma problemama je pravda a musím souhlasit s metrackem. Ovšem pokud nastane problém většího rozsahu nemám zábrany sáhnout po chemce, na škůdce používám vermitec a na padli zato 50wg, obě fungují na 100pro a rychle. Je to jako u nás, jsou lidi co na nemoc budou užívat balík homeopatik a budou se léčit 3 týdny a jsme tu my co zajdem k doktorce necháme si napsat nějakou chemku a jsme ready do týdne. Sam jsem mel predminule kolo problém prvně se sviluskama a pote padli (v te době snad celorepublikovej problem) , chtěl jsem to řešit bioprodukty, ale marně. Asi 14 dni holky chradly a proto jsem cele bio vzdal a polil jsem to chemii a od te doby zadnej problém a to jsem box ani nijak nedezinfikoval pouze jarovou vodou omyl orcu. Na kyti nyní nestrikam vůbec nic, ani jako prevenci a je fakt, ze sem tam něco leze v kvetniku nebo okolo me proletí, ale na kyti to nemá žádnej vliv. Díky tomu biopristupu jsem přišel o par kytek a proto se chemie nestitim, ale musí k tomu byt padnej důvod.

metracek

Well-known member
Veteran
S tím, ze zdravá a vitální kytka se dokáže vypořádat s nekteryma problemama je pravda a musím souhlasit s metrackem. Ovšem pokud nastane problém většího rozsahu nemám zábrany sáhnout po chemce, na škůdce používám vermitec a na padli zato 50wg, obě fungují na 100pro a rychle. Je to jako u nás, jsou lidi co na nemoc budou užívat balík homeopatik a budou se léčit 3 týdny a jsme tu my co zajdem k doktorce necháme si napsat nějakou chemku a jsme ready do týdne. Sam jsem mel predminule kolo problém prvně se sviluskama a pote padli (v te době snad celorepublikovej problem) , chtěl jsem to řešit bioprodukty, ale marně. Asi 14 dni holky chradly a proto jsem cele bio vzdal a polil jsem to chemii a od te doby zadnej problém a to jsem box ani nijak nedezinfikoval pouze jarovou vodou omyl orcu. Na kyti nyní nestrikam vůbec nic, ani jako prevenci a je fakt, ze sem tam něco leze v kvetniku nebo okolo me proletí, ale na kyti to nemá žádnej vliv. Díky tomu biopristupu jsem přišel o par kytek a proto se chemie nestitim, ale musí k tomu byt padnej důvod.

Bez urazky, ale nemyslim si ze by si ty Listere mel mit ambice nejak hodnotit bio postupy. Jestli te neco pripravilo o rostliny tak to byla tvoje neznalost. Jsme tady na foru o pestovani prirodni lecive byliny, kterou casto uzivame misto spousty tech "chemek od doktora" a v mnoha pripadech s daleko vetsim uspechem! Prijde mi to spis jako dalsi dukaz, ze to ma priroda porad vychytane lip nez lidi za zkumavkama.

Ja to praktikuju tak jak to popsal Rakosnicek. Pouzivam neem oil(azadirachtin) pouzival sem i stepku z tech lisovanych semen jako pridavek do substratu. Objednaval jsem si pytel z indie, takze to byl celkem ulet a znovu to delat nebudu. Nekdy pouzivam v matkarne i ten spruzit, na stridacku s tim neem azalem, kdyz je potreba. Indoor je sice sam o sobe uz urcity ustupek od organickeho pestovani, ale vetsina principu tam funguje uplne stejne jak venku. Navic mame moznost ovladat vlhkost, teplotu a tim mame dalsi obrovskou zbran jak skudcum zneprijemnovat zivot. Ja si uvedomuju riziko tech viru ktere rakos zminuje, videl jsem co umi erwinia a podobne svinstva. Kdyz neco skodiciho identifikuju tak samozrejme zasahnu, ale po svojem :)

L1st3r

Member
Já se urážet nehodlám, na tvůj přístup jsem zvyklej z groweru, tvé názory uznávám, tvoji prezentaci už méně. Je asi 90% lidí co pěstují a nemají takový přehled o organice jako ty a při pokusu jít tvoji přírodní cestou o svůj pěst přijdou, protože si naivně myslí , že když to funguje u tebe bude to fungovat i jim. Bohužel stačí nějaká chyba ve výživě, špatná kondice rostlin a kytky se biologickou cestou zachránit nepodaří. Patřím mezi toto procento a proto, když je průser je mě milejší no řešit chemii. Upřímně kolik z nás kupuje veškeré potraviny v biokvalite, když mě nezabije toto, tak jeden nutnej postřik na kytkach asi taky ne. Jsou tací co kytky machaj v chemii jako prevenci, to není můj případ, já řeším chemii pouze akutní problém. Jinak co se těch doktorů týče, byl to pouze příklad, od doby co užívám konopí, jsem byl pouze u neurologa a to z důvodu nesnesitelných bolesti páteře co mám po úrazu a na co byla i marihuana krátká. Co se chřipek a angín týče s tím problémy nemám a přisuzuju to konopí, protože před tím jsem byl tak třikrát do roka na paralenu a nyní už dlouho cajk.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Ulevme tomuto tematu, zalozil sem vlakno ,, kdyz me kytky chrandou,, nebo neco podobneho se zamerem vytvorit podobnou encyklopedii jako uz jiz vzniklejch temat typu czech da haze ci postni svoje gthacka, jen s tou odlisnosti, ze tato encyklopedie bude slouzit predevsim ke vcasnemu odhaleni skodne a nasladne lecbe. ZZkuste dodrzovat to, co sem tam v opojeni vystrik at to ma hlavu a patu a je to aspon trosku prehledne a neni to gulas. Dal bych tam jeste pravidlo at se tam nemrska jedno pres druhy, tak otevrene tema bude aktualni po nejakou dobu treba dva- tri dny at se k nemu muze vyjadrit vice clenu at to ma nejakou vypovedni hodnotu.

Lister: prosim te obohat nas o tvou zkusenost s fazolema mistra hlavy. Co si mel za genetiku, atd. Docela sem ziral na ty jeho nazvy, hlavne na pridomek medical :). Kdyz se ti to podari vychvalit do nebes, tak mas velkou sanci se stat jeho testergrowerem a pojimat na groweru sposty karmy v pozici poloboha, syna pozemske zeny a boha Dia.:peacock:

Last edited:

L1st3r

Member
Tak nějak nechapu tvuj příspěvek, prosím vysvetli mi cos tím myslel, asi jsem příliš zhulenej na to, abych to chápal. Koupil jsem seeds, pac je vyprodaval, ale pokud s tím vláknem a myma prispevkama mas problém, stačí napsat at se zbytečně nenamaham.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Tak nějak nechapu tvuj příspěvek, prosím vysvetli mi cos tím myslel, asi jsem příliš zhulenej na to, abych to chápal. Koupil jsem seeds, pac je vyprodaval, ale pokud s tím vláknem a myma prispevkama mas problém, stačí napsat at se zbytečně nenamaham.
Rozhodne nemam, ba naopak, skutecne me zajima uroven bohemia seeds banky. Tak me zajima co si mel za genetiku, jak si s tim byl spokojenej, jaka byla chut, jak moc to bylo oroseny atd... Treba i to jestli to matkujes nebo ne... Proste nejakej popis a osobni postreh. Rozhodne sem to nemyslel blbe vuci tobe a jestli tu mas nejakej report tohodle grow, tak posli treba i link, zatim sem si ho nepovsiml.

L1st3r

Member
Jsem tady novej a thread jsi asi postřehl, vzhledem k tomu, ze vis o tom ze jedu semena od hlavy. Koupil jsem tři strainy po 10, mad head kush 10 z 10 vylezlo a pět holek( nynější selekce), og widow přežily 4 z 10 a už jsem vyřadil dva samce, ultimate kush 0 z 10. Vše stejný podmínky, tak nevím kde byla chyba. Pokud se tam objeví něco zajimavyho tak si to zamatkuju.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Jsem tady novej a thread jsi asi postřehl, vzhledem k tomu, ze vis o tom ze jedu semena od hlavy. Koupil jsem tři strainy po 10, mad head kush 10 z 10 vylezlo a pět holek( nynější selekce), og widow přežily 4 z 10 a už jsem vyřadil dva samce, ultimate kush 0 z 10. Vše stejný podmínky, tak nevím kde byla chyba. Pokud se tam objeví něco zajimavyho tak si to zamatkuju.
Ne, nepostrehl, ale cumel sem ti do galerie. Uprimne sem ani nevedel jak se hlavy seedsbanka jmenuje.
:)

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Jinak hodne zdaru, kdyztak nahod odkaz, budu sledovat co z toho vyleze... Ja mam tedka rozjetou taky selekci. Ale sem uplne v pocatku. Dal sem 33ks semen abych optimalne mel kolem 25-30 ks rostlin, ze 33 semen se mi rozjelo vsechno. A vyklicilo krom tusim dvou rostlin vsexhno. Tak sem zvesav co z toho nakonec vyleze, ale zatim to jesu punk.

metracek

Well-known member
Veteran
Na co si se nakonec vrhnul Jajdo? Jak se ted chystam na Tom Hill Haze x Mextiza od mahakali a femky Orange n Mango od connoisseur genetics, doufam ze konecne potkam neco opravdu poradne pomerancoveho :)

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Na co si se nakonec vrhnul Jajdo? Jak se ted chystam na Tom Hill Haze x Mextiza od mahakali a femky Orange n Mango od connoisseur genetics, doufam ze konecne potkam neco opravdu poradne pomerancoveho :)

Hele pustil sem se do escd x og a nevs blueberry x lucy od mahy, ten kros lucy je puvodne tusim od dog stara a do ecsd x gg x chem od mightyky. Tak sem zvedav jestli tam najdu nejakej klenutek. Pristi kolo kdyz budu mit jistotu, ze sem se zbavil tech roztocenejch berusek, tak se chci pustit do selekce scotts og a jenny kush. Jinak diky za zrno, kamaradi:huggg::woohoo:

L1st3r

Member
Toz zde je ten odkaz, je me jasné ze výběr z pěti kousku je slabota, ale je to dáno omezeným prostorem https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=349552 . Ted jsem dodělal novou skříňku na řízkování, takže přibyl prostor. Objednal jsem 10 ks California indica , po tom co to odjedu bych chtěl něco lepšího a aspoň z 20 kousku, ale to je ještě daleko.

Latest posts

Latest posts