Mam kamose v Humboldtu, maka tam v odvetví a resim, jestli by sem nemoh poslat par rezanu ze zeme zaslibene . . . . . ciste jentak, neceho zajimaciho, neobvyklyho atd. Ale je posranej - jelikoz se v tomhle County nedela skoro nic jinyho, nez pestuje a soucasne by mi pri odesilani musel vyplnit papir k procleni, kterej nesmi lhat a musi uvezt co posila, pac maj scannery a jeho by pak mohli z kamer na poste identifikovat . . . . jak by to moh poslat? Bohuzel nejede rovnou do cz, takze mi to v ponozce nedoveze . . . . . ale nejaky rady, typy, triky? A co cesky procleni, aby se tam nehrabali ??? Samozrejme bych si to nechal posilat na bileho koně . . . . tak dík za vhled.
Neboj nejsem Madi pamatuju si cos mi radil za semena, ale to co jsi mi doporučoval za strainy, bylo teď trochu mimo muj rozpočet. Zrovna SS jsem myslel, že je solidní banka. Chtěl jsem něco rychlejšího a rozhodoval jsem se mezi skunkama od nice, ale nakonec jsem vybral toto, protože jsem měl orange bud a celkove se mě líbil. Třeba to nebude úplná katastrofa.
Hele pustil sem se do escd x og a nevs blueberry x lucy od mahy, ten kros lucy je puvodne tusim od dog stara a do ecsd x gg x chem od mightyky. Tak sem zvedav jestli tam najdu nejakej klenutek. Pristi kolo kdyz budu mit jistotu, ze sem se zbavil tech roztocenejch berusek, tak se chci pustit do selekce scotts og a jenny kush. Jinak diky za zrno, kamaradi
mextáze neni thh x mextiza.. samci mají tuto linii oaxacan79 x oaxacan79xnepjam f2, ja tomu řikám mextiza, ale vlastně to není pravda, srry.Na co si se nakonec vrhnul Jajdo? Jak se ted chystam na Tom Hill Haze x Mextiza od mahakali a femky Orange n Mango od connoisseur genetics, doufam ze konecne potkam neco opravdu poradne pomerancoveho
Mam kamose v Humboldtu, maka tam v odvetví a resim, jestli by sem nemoh poslat par rezanu ze zeme zaslibene . . . . . ciste jentak, neceho zajimaciho, neobvyklyho atd. Ale je posranej - jelikoz se v tomhle County nedela skoro nic jinyho, nez pestuje a soucasne by mi pri odesilani musel vyplnit papir k procleni, kterej nesmi lhat a musi uvezt co posila, pac maj scannery a jeho by pak mohli z kamer na poste identifikovat . . . . jak by to moh poslat? Bohuzel nejede rovnou do cz, takze mi to v ponozce nedoveze . . . . . ale nejaky rady, typy, triky? A co cesky procleni, aby se tam nehrabali ??? Samozrejme bych si to nechal posilat na bileho koně . . . . tak dík za vhled.
a k těm seedbankám, mslím že u parad*se,dinaf*m nebo rip*er seeds neuděláš žádnou ostudu.....
I Remo mě překvapil s tou spoluprací....
jo? no pokud máš rád white widow přeprcy tak jo.. ja bych zas řekl, že to je chyba kupovat semena od jakékoliv holandské(vyjma karma) a jakékoliv španělské(vyjma cbg, ace, delicatessen), ptze ta genetika je prostě unavená, nic novýho nemají. pokud pestíš z femek, tak asi ok. ale pokud chceš kvalitu a keepera co háže kvalitu.. a ne jen průměrný smoke. tak e to docela ostuda nakonec dyž se podíváš na icmagu, tak pořádný keepery mají od rare dankness, karma a top dawg. ale od výše zminovaných nevidim, nic. dyž tak prosím na odkaz, eno nuno, high quality keeper od zminovaných "seedbanks" ???? vidím keepery stardawgu, jako iluminati nebo corey, od karmy headbangery. ale dinafem? jo byli schopni okopírovat guava stardawg nějak, asi přeprcli white widow... sráčská seedbanka to je..
Od karma seeds teď kvetu biker kush a větší šunt jsem dlouho neměl ( i klíčovost byla otřesná ). Zato třeba dutch kush od těch blbych holandanů vypadá kurevsky dobře. S dinafemem souhlasím. Možná to chce spíš osobní zkušenost než čumět tady na thready
Od karma seeds teď kvetu biker kush a větší šunt jsem dlouho neměl ( i klíčovost byla otřesná ). Zato třeba dutch kush od těch blbych holandanů vypadá kurevsky dobře. S dinafemem souhlasím. Možná to chce spíš osobní zkušenost než čumět tady na thready
Ona je otázka kdo co považuje za šunt.
Třeba ten Biker kush, jen když se člověk podívá jaký geny to obsahuje, tak je hned jasný, že to bude chobotnice s průměrnym/slabšim výnosem. O klíčivosti bych se vůbec nebavil, na to může mít vliv producent semen, ale taky vůbec nemusí.
Naopak ten Douch kush je klasická keřovitá indika.
Ani jedno jsem nepěsti a ani se na to nechystám, ale vždy bych dal přednost OG palici před asi všim ostatnim .
Podotýkám, že mi ani maličko nejde o výnos. I když on když se člověk s těma OG geny naučí pracovat, tak to taková bída neni.
přihoď nějaký fotky, to je kvetu tohle kvetu tamto, ale nic k videni
jsi tu někde zmiňoval v tu novou c99 od grimmů, to by mě třeba dost zajímalo, já teď odkvetl dva pakly f2 od joey weeda a má to všechno kromě terpenů co jsem chtěl :/
Už mi není 20 let abych lítal s fotákem kolem kytek a dával to na ty internety Možná se k tomu na konci dokopu a něco sem hodím.
tak jasný to už taky nedělám, sám jsem s těma fotkama ve skluzu
ale tak alespoň nějaký letmý zhodnocení a jedna nebo dvě fotky před kosou, to zas tak hrozný neni prostě tak pro info co z jakýho modelu leze za kytky
vidiš a teď zas zmiňuješ chernobyl, to jsem taky chtěl... ale žádná chvála teda i když u mě třeba lehčí efekt neni na škodu, pokud to dobře chutná a tak, rád si vychutnám dobrýho špeka i když mě úplně nerozbije naopak u nějakejch věcí mě štve, že to je až moc silný, chutná to skvěle, ale když to dohulim celý tak mi nemusí bejt úplně jak jsem si představoval
hej machoman, ty si myslíš že tady lidi kolem mě nepestí ty stejné šunty jako ty? a sem to hulil, takže mluvim z osobní zkušenosti.. záleží na srovnání, s čím to máš srovnat. k biker kush bych jen dodal, že je to jedna z nej og genetik na trhu, potvrzeno mnoha growerema ke kterým mám respect a kteří naprosto přesahují tvoje možnosti a nedělá jim problém hodit fotky na net.. i když fotka nic neznamená, sou tu jisté elitní klony a ty určují standard. ty tvoje dutch kush šunty ten standard nesplnují, bez ohledu jak to vypadá. rozhoducíjí je konečný produkt. vy hoši z groweru cz ste zaspali dobu LOL já na ic nehodlám tu číst nějaké nepodložené kecy o tom jak sou ty duč seedbanky skvělý, nebo sweet seeds a jiné srágory a neozvat se. og kush nese docela dobře pokud se zvládne...... og kush semena sem samozřejmě pestil a dokonce pustil nějaké klony ven... jasně jakc herrer i great white shark se vyrovnají v kvalitě og kush, ale jack i shark z roku 2002, ne z roku 2018 LOL jak řikám pozadu 20 let a přesně tady ty seedbakny jako sensi seeds z toho žijí 20 let, ale za tu dobu nepřišli s ničím novým a staré věci prostě neudrželi, ptze to byly hybridy. ale původní rodiče ztratili. sensi seeds šlo do kopru hned jak to Neville prodal Dronkersovi. jenomže když někdo nerozumí šlechtění tak uvěří reklamě, jak malé děcko, kdyby ti bylo 20 let nebyla by to taková ostuda. vše je jen o selekci, proč ti holandani dělají sráčskou selekci protože jim stačí marketing, hlavně excelentní marketing a pak genetika stačí když je to průměr. vypadá to good ale že efekt netrvá ani hodinu, a chutná to jak násládlé hovno, to neva šak to vyhrálo 10 cannabis cupů LOL