What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

un inceput de growbox

infernno

Member
aaa am inteles acum ... nu stiu cate picioruse are ... nu o pot indentifica prea bine.... da ce i drept am vazut si mai mari .. care erau lipite mascul cu femela... dar iti spun sincer le am luat pe fiiecare in parte si nu am vazut ceva diferit doar atat cate ti am zis 2/3 hai maxim 4 vad .. si care e baiu ca numai o planta e mancata restu nau nimik... am sa merg maine sa iau o lupa sa vad mai de aproape..

infernno

Member
A intervenit o problema.....a trebuit sa mut grow on alta parte la m facut exact ca celalalt dar faza e ca acum pana iau colere zilele astea nu am cum sa tin ventilatorul.credeti ca le afecteaza ,in schim langa grow am geam si la m lasat un pic intre deschis...pot aparea ceva probleme?

infernno

Member
Totul spre bine:p..si sincer nu stiu daca am procedat corect dar am fost curios si am taiat o frunzulita si am uscato la cuptor..si am fumato;)) si sincer ori ca am facuto o pauza de 3/4 luni ori e bun ce am fumat... si apropo 10 din 10 fete :p

U

Universu

Arata bine man par maricele nu pot preciza bine de pe telefon dar daca toate sunt asa as zice ca le poti baga in flower daca nu le mai cumperi alt bec oricum o sa se dubleze pe perioada flowerului daca totul merge bine,bravo man,ce inaltime au?

Last edited:
U

Universu

Merge chiar si doua bine te-ai gandit nu te grabi,poti pregatii plantele pt perioada de inflorire scurtand lumina la 16 ore si nu sunt sigur mai asteapta informatii de prgegatire dar ai putea sa te opresti din a le da nutrienti de vegetatie pt ca mult N afecteaza negativ potenta materialului finit si le-ar intarzia inflorirea.

Last edited:

infernno

Member
o data am mai bagat nutrienti atat apoi apa si atat si am facut si trasplant in ghivece mai mari si a mers totul ca la carte.. nu au nici o lipsa de nutrienti .. cresc frumos :p dar tot ma gandesc dak nu am facut rau ca am taiat ..o frunza /2/3:))) de le am gustat .sper sa nu dauneze plantei.

U

Universu

Pai nu o mai face...dezastros nu e doar ca frunzele ajuta la dezvoltarea mugurilor
Ai putea sa le mai dai o doza in cazul asta sa nu ai probleme pe viitor

Last edited:

infernno

Member
am taiat din primul set de frunze ..nu din celelalte crengute care au aparut .. nu am observat pana akum nici o problema am sa revin cu o poza sa va dati cu parerea cam cand tre sa le bag in flower...eu zic sa mai astept o saptamana ... poate 2.. dar orcum la toate le au iesit acele firicele albe ...

U

Universu

Nu inteleg ai taiat varful sau primele frunze ce au aparut?daca te referi la toping e bine ca te-ai decis sa il faci ,restul frunzelor nu vad de ce le-ai taia

infernno

Member
ala e normal sa vad temperatura in camer sa stiu cum sa reglez temperatura la centrala era acolo din motive de curatenie prin camera... deci e aiurea ce am facut ... exploziv ce zici in cam cat timp sa le bag in 12/12?? cum ti se par acum si au mai revenit;))

Latest posts

Latest posts