What's new

Το ταπάνι του Ορφέα

G

Guest

Το ΟΕ δεν σε ψήνει πια;Το KC σε κανα διβδόμαδο θα γίνει η παραγγελιά.Περιμένω το Μπουμπα χας και το αουτο μαλαουι να μπουν στον κατάλογο.Μέχρι τότε ΟΕ,Purple Mexi,zmd x KC ,madre διατίθενται ...
:tiphat:
Εντιτ-Θα τον σκουντήξω και για κείνα τα Παναμα χ PCK...

orfeas

Well-known member
Veteran
Μωρέ με ψήνει και με παραψήνει κι αν ενθυμούμαι καλώς δειγματίζεται κιόλας , έ; ;)

Άντε μπρουμ μ' ένα 5G μελάτο :smoker:

:tiphat:Ορφεύς

orfeas

Well-known member
Veteran
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε τον λούκκον ...

Attachments

• P1090621.jpg
    P1090621.jpg
    214.1 KB · Views: 32

bathory

Member
Ορφεα το χωμα το αλλαζεις καθε χρονο η απλα το εμπλουτιζεις με κοπριες κτλ.??

orfeas

Well-known member
Veteran
Ορφεα το χωμα το αλλαζεις καθε χρονο η απλα το εμπλουτιζεις με κοπριες κτλ.??

Ανάλογα, φίλε μου, με τις παρατηρήσεις της προηγούμενης χρονιάς. Αν εντοπίσω ελλείψεις, πράττω αναλόγως...καλού κακού όμως, προσθέτω συνήθως μερικές φκιαργιές κόπρι/στάχτη/ασβέστη...και καμιά χούφτα σκουλίκια... :biggrin:

delicorganic

Well-known member
καλή χρονιά Ορφέα.

καλή χρονιά Ορφέα.

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε τον λούκκον ...

ευχηθώ δεν ευχηθώ, καλά θα πάνε σίγουρα..:tiphat:
απ'το μαντείο του Ορφέα,πατέρα των τραγουδιών,στο ταπάνι του Ορφέα, πατέρα των φυντανιών..:)

Έχουν προταθεί πολλές ετυμολογίες για το όνομα Ορφέας. Μια πιθανή πρόταση είναι πως προέρχεται από την Ελληνική λέξη ορφανός. Ο Ορφέας λοιπόν μπορεί να είναι σημασιολογικά εγγύς του γοάω, δηλαδή θρηνώ, τραγουδώ άγρια, μαγεύω, ενώνοντας τους φαινομενικά ανόμοιους ρόλους του ως απογοητευμένο εραστή, υπερβατικό μουσικό και ιερέα μυστηρίων σε ένα λεξικολογικό σύνολο. Η λέξη ορφικός ορίζεται ως μυστικός, μαγευτικός και εκστασιακός, και πιθανόν, εξαιτίας του μαντείου του Ορφέα, ορφικός μπορεί επίσης να σημαίνει μαντικός. Σύμφωνα με μια άλλη ετυμολογική εκδοχή το όνομά του προέρχεται από το ορφνή (=σκοτάδι)[15].
https://el.wikipedia.org/wiki/Ορφέας

orfeas

Well-known member
Veteran
Ευχαριστώ, ντελ!

Για το ορφανός δε λέω τίποτα μιας και είχε και μάνα και πατέρα...
Η λέξη ορφνή είναι η πιο λογική, αφού απαντάται στα Αργοναυτικά...άσε που κάποτε τα ονόματα ήταν ιερά και περιέγραφαν με απόλυτη ακρίβεια/σαφήνεια το πρόσωπο...

Τα νέα γεννητούρια Panama Goddess x Malawi New Killer και Purple PCK x Erdpurt

:tiphat:Oρφεας

Attachments

• P1090623.jpg
    P1090623.jpg
    136.8 KB · Views: 32

orfeas

Well-known member
Veteran
Έχω μεγάλες προσδοκίες γι'αυτήν τη Ρanama Goddess χ New Μalawi killer ... :)

Attachments

• P1090625.jpg
    P1090625.jpg
    53.9 KB · Views: 30
  • P1090626.jpg
    P1090626.jpg
    59.1 KB · Views: 30
Last edited:
G

Guest

Τι ωραίο όταν δείχνουν τον NLD χαρακτήρα από νωρίς...Φτου-φτου σκόρδα μπρε!

Ksaderfo

Active member
Όταν μεγαλώσω θα φτιάξω μία μεμβράνη για θερμοκήπιο η οποία θα μπορεί να κλείνει και το φως όποτε θεμε... Θα καταστρέψω τη βιομηχανία του indoor και όλα τα αυτόματα 2μηνα... :D

Θα δούνε αυτοί, θα δούνε τι θα πάθουνε!! :D

Συγχαρητήρια !! :)

Τις διασταυρώσεις τις έκανες εσύ να υποθέσω;;;

Χορός! :D :dance013:

[YOUTUBEIF]c5_R-lOWlQ4[/YOUTUBEIF]

makedon

Member
Veteran
λουρκαρω κ γουσταρω αφθονια κ ποικιλια...

καλες αρχες κ μαζεματα μαστορα

:smoke:

orfeas

Well-known member
Veteran
Τι ωραίο όταν δείχνουν τον NLD χαρακτήρα από νωρίς...Φτου-φτου σκόρδα μπρε!

NLD + κόκκινο κοτσάνι = φωτιά :biggrin:

Όταν μεγαλώσω θα φτιάξω μία μεμβράνη για θερμοκήπιο η οποία θα μπορεί να κλείνει και το φως όποτε θεμε... Θα καταστρέψω τη βιομηχανία του indoor και όλα τα αυτόματα 2μηνα...

Θα δούνε αυτοί, θα δούνε τι θα πάθουνε!!

Συγχαρητήρια !!

Τις διασταυρώσεις τις έκανες εσύ να υποθέσω;;;

Χορός!

[YOUTUBEIF]c5_R-lOWlQ4[/YOUTUBEIF]

Έχω ήδη παραγγείλει χάι-τεκ πολαριζέ πάνελ για αυτόματο light dep, οπότε θα δούνε αφνοί... :laughing:
Το ΡχΜ είναι του ντούμπι, το ΚaliΜist χ Ζamaldelica δικό μου(αμφότεροι οι γονείς)...

λουρκαρω κ γουσταρω αφθονια κ ποικιλια...

καλες αρχες κ μαζεματα μαστορα
Γουστάρω το "Λακωνίζειν"! :biggrin:

Καλησπέρα Ορφέα !
Καλή τύχη να έχει η φετινή σου προσπάθεια !

Γεια σου και σένα, Αρκά!

orfeas

Well-known member
Veteran
Η γκαζιάρα και τα χτικιάρικα ...
Και το φαρμακείο της μητέρας Φύσης, πολυκόμπι για μυκητιάσεις, τσουκνίδα για αφίδες και συναφή και φούλ οργανικό λίπασμα της ΑΝ με 10 ευρώ το κυβικό :biggrin:

Attachments

• P1090636.JPG
    P1090636.JPG
    101.8 KB · Views: 31
  • P1090635.JPG
    P1090635.JPG
    82.9 KB · Views: 36
  • P1090634.JPG
    P1090634.JPG
    90.2 KB · Views: 26
  • P1090637.jpg
    P1090637.jpg
    72 KB · Views: 40
G

Guest

Supercalifragilisticexpialidocious :tiphat:
H γκαζιάρα η παναμάλα;
Πολυκόμπι-τσουκνίδα FTW!E,ρε σόου που ετοιμάζεται!
Μπρουμ!:)

Ksaderfo

Active member
Την παλεύουν στο παράθυρο;;
Εγώ πρέπει να τα βγάλω νομίζω αλλά ο spacelord με γαμαει... Παραποτισα και ένα και παπαλα... πειθαρχικο θα με περάσουν.. Άγχος.. πολύ άγχος..

thandee

Active member
Καλησπερα Ορφευς και απο μενα...καλη σεζον ναχεις...:biggrin:...και καλο τελος...:watchplant:
τα καχεκτικα που λες επιτηδες σου το
κανουν...για να τα φροντισεις παραπανω;)
Και οπως λες το φαρμακειο της φυσης κανει τα θαυματα του...η τσουκνιδα ειναι φυσικο λιπαντικο πολυ θρεπτικο γιαυτο και φυτρωνει παντου σε ασπαρτα χωραφια...τα λυπαινει...στο κωριο εισαι κανε και κανα κομποστ με ολα τα βοτανια εκει να γλυτωσεις και τα φραγκα...και σε συνδιασμο με αρωματικα θεραπευτικα βοτανα κανει καλο εντομοκτονο...οπως τσουσκα πιπερια με αιθεριο ελαιο γνησιο λεβαντας...σαπουνι πρασινο τριμμα με οινοπνευμα...και εναν στρατο απο lady bugs...ποιος θα σε πλησιασει?ο spacelord ?...περσινη σεζον μαυτα σε μενα δεν αντεξε τιποτα...μονο τα φυτα:dance013:
για τις μυκητιασεις βοηθα η ενσωματωση ασβεστη για την γεωργια και σταχτη και περιμετρικα θειαφι για απροσμενες επισκεψεις!
Α και ksaderfe ολες οι μολυνσεις απτα αρρωστα χωματα και απτον αερα τον μολυσμενο προερχονται...αλλιως δεν θα υπηρχε λογος για χημικα λιπασματα και εντομοκτονα...γιαυτο φροντιστε καλλιεργεια σε οσο το δυνατον πιο παρθενα μερη η αλλιως φροντιστε εσεις να παρθενεψουν οπως μπορειται...
Καλες σοδειες και αντε βιβα μενα afghani kush:smokey:

orfeas

Well-known member
Veteran
Supercalifragilisticexpialidocious *
H γκαζιάρα η παναμάλα;
Πολυκόμπι-τσουκνίδα FTW!E,ρε σόου που ετοιμάζεται!

Τα δυο χτικιάρικα Παναμάλα και μωβ PCK x Erd...γι'αυτό έβαλα δυο, είναι ρίσκο να βάζεις ΕΝΑ σπόρι...θα μου πεις, βέβαια , η εξέλιξη πολλές φορές είναι αλλιώτικη... είδες όμως τι πάθανε μέχρι να συνέλθουν τα περσινά... απ'την άλλη πάλι άμα βάζεις πολλά, μπλέκεσαι :biggrin: αν και η πρωταγωνιστής θα είναι η ψωμωμένη Παναμάλα, μόνη της στη μεγάλη γούρνα μπας και καταφέρει να φτιάξει το κορμί της προπερσινής Ζαμάλως... έχω σχέδια τρομάρα μου :laughing:

* και γαμώ το τραίνο κι ας τσάκωσα μόνο τα μισά βαγόνια :laughing:

Την παλεύουν στο παράθυρο;;
Εγώ πρέπει να τα βγάλω νομίζω αλλά ο spacelord με γαμαει... Παραποτισα και ένα και παπαλα... πειθαρχικο θα με περάσουν.. Άγχος.. πολύ άγχος..

Όχι ρε! Τόσες μέρες λιάζονταν κανονικά, απλά σήμερα έπεσε περισσότερο η ήδη χαμηλή βραδινή και φοβάμαι μη μου κάνουν κάνα στολάρισμα...το μέγεθος τους δεν μου πολυαρέσει για τέτοιο καιρό...όχι ότι είναι αργά, αλλά από δω και πέρα μειώνονται οι προοπτικές για μεγάλα μεγέθη...

Όσο για τα δικά σου, έ, είσαι λίγο πεοκρούστης άμα λαθεύεις στο πότισμα...δεδομένο θεωρώντας ότι κατέεις...πάντως με θέληση σε βλέπω κι όρεξη...κηπ απ που λένε...:)

orfeas

Well-known member
Veteran
Καλησπερα Ορφευς και απο μενα...καλη σεζον ναχεις... ..και καλο τελος...
τα καχεκτικα που λες επιτηδες σου το
κανουν...για να τα φροντισεις παραπανω;)
Και οπως λες το φαρμακειο της φυσης κανει τα θαυματα του...η τσουκνιδα ειναι φυσικο λιπαντικο πολυ θρεπτικο γιαυτο και φυτρωνει παντου σε ασπαρτα χωραφια...τα λυπαινει...στο κωριο εισαι κανε και κανα κομποστ με ολα τα βοτανια εκει να γλυτωσεις και τα φραγκα...και σε συνδιασμο με αρωματικα θεραπευτικα βοτανα κανει καλο εντομοκτονο...οπως τσουσκα πιπερια με αιθεριο ελαιο γνησιο λεβαντας...σαπουνι πρασινο τριμμα με οινοπνευμα...και εναν στρατο απο lady bugs...ποιος θα σε πλησιασει?ο spacelord ?...περσινη σεζον μαυτα σε μενα δεν αντεξε τιποτα...μονο τα φυτα
για τις μυκητιασεις βοηθα η ενσωματωση ασβεστη για την γεωργια και σταχτη και περιμετρικα θειαφι για απροσμενες επισκεψεις!
Α και ksaderfe ολες οι μολυνσεις απτα αρρωστα χωματα και απτον αερα τον μολυσμενο προερχονται...αλλιως δεν θα υπηρχε λογος για χημικα λιπασματα και εντομοκτονα...γιαυτο φροντιστε καλλιεργεια σε οσο το δυνατον πιο παρθενα μερη η αλλιως φροντιστε εσεις να παρθενεψουν οπως μπορειται...
Καλες σοδειες και αντε βιβα μενα afghani kush:smokey:

Ευχαριστώ!

Ωραία αυτά που λες κι είναι στη πρακτική μου χρόνια τώρα...
Ωστόσο, τα χωράφια μας δεν είναι απομονωμένα ξέρεις, συνορεύουν πάντα με άλλα ... :) κι επειδή (σύμφωνα με τον σφύριζα) σύνορα δεν υπάρχουν, όλο και κάποιος παράνομος μετανάστης (όχι πρόσφυγας! )
θα σου τη πέσει...κι οι βιολογικές άμυνες δεν είναι ανίκητες, ιδιαίτερα στους μύκητες :biggrin:

thandee

Active member
Ευχαριστώ!

Ωραία αυτά που λες κι είναι στη πρακτική μου χρόνια τώρα...
Ωστόσο, τα χωράφια μας δεν είναι απομονωμένα ξέρεις, συνορεύουν πάντα με άλλα ... :) κι επειδή (σύμφωνα με τον σφύριζα) σύνορα δεν υπάρχουν, όλο και κάποιος παράνομος μετανάστης (όχι πρόσφυγας! )
θα σου τη πέσει...κι οι βιολογικές άμυνες δεν είναι ανίκητες, ιδιαίτερα στους μύκητες :biggrin:

Ετσι ειναι δεν ειναι ανικητες,τα φυτα να μην εχουν θεμα...εκτενεστερα το θεμα στην πραξη αναλογα μαυτα που βλεπουμε εδω...και η sativa η λιβανεζα...περιπου 2/3 sativa το φυτο...εχω παθος με γηγενης ποικιλιες...ταλλα δεν θελανε να βγουνε στην καμερα Ορφεα...ακομα...

Attachments

• 2017-03-28 14.44.58.jpg
    2017-03-28 14.44.58.jpg
    26 KB · Views: 27
  • 2017-03-28 14.45.15.jpg
    2017-03-28 14.45.15.jpg
    44.4 KB · Views: 25