What's new

Το ταπάνι του Ορφέα

orfeas

Well-known member
Veteran
Φαιά σήψη κι Άγιος ο Θεός

Αλλά πολύ λάδι ρε παιδί μου

:tiphat:Ορφεύς

Attachments

• P1090464.JPG
    P1090464.JPG
    99.5 KB · Views: 29
  • P1090465.JPG
    P1090465.JPG
    103 KB · Views: 32
  • P1090466.JPG
    P1090466.JPG
    63.8 KB · Views: 30

orfeas

Well-known member
Veteran
Η μούχλα το 'χει ψειρίσει κάμποσο αλλά ακόμα το τρενάρω μπας κι ωριμάσει κομματάκι παραπάνω... οι ύπεροι κατσαριάζουν και καφετιάζουν με γοργό ρυθμό που πάει να πει ήγγικεν γαρ η ώρα :)
Το δε πρήξιμο έπαψε κι οι μυρωδιές αψιές και βαριές...

:tiphat:Ορφέας

Attachments

• P1090477.JPG
    P1090477.JPG
    144.8 KB · Views: 32

Papastroumf

Member
Πανέμορφη η κούκλα σου Ορφέα και αρκετά ψωμωμένη,εσύ είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση?

Ksaderfo

Active member
Μία χαρά είσαι... Λέω και γω να κόψω το τελευταίο.. δε θα γίνουν χρυσαφί τα τριχομς... Ποτέ.. περλε έγιναν.. και τα πιστιλ όντως έχουν αρχίσει να καίγονται...

orfeas

Well-known member
Veteran
Πανέμορφη η κούκλα σου Ορφέα και αρκετά ψωμωμένη,εσύ είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση?

Πάπα, γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η απόδοση εξαρτάται από μια σειρά παράγοντες και πρωτίστως στην άπλα του χώρου/χώματος...αν αυτή η κυρά δεν είχε τα ντουβάρια γύρω-γύρω να την περιορίζουν, είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι θα κατέβαζε 1 κ. Θα σου πω πόσο θα κατεβάσει όταν κοπεί και στεγνώσει...

Οι λεπτομέρειες...

Attachments

• P1090496.JPG
    P1090496.JPG
    91.9 KB · Views: 32
  • P1090495.JPG
    P1090495.JPG
    131.1 KB · Views: 33
  • P1090494.JPG
    P1090494.JPG
    133.5 KB · Views: 30

Crowmax

Well-known member
Veteran
Γεια σου Ορφέα! Πανεμορφα παπαδια φιλε , ειναι περιοδος συγκομιδής για 'εσας' τους outdoor ε :D

ποτε θα πεσει το μαχαίρι ...η να πω καλύτερα το ψαλίδι;

orfeas

Well-known member
Veteran
Γεια σου Ορφέα! Πανεμορφα παπαδια φιλε , ειναι περιοδος συγκομιδής για 'εσας' τους outdoor ε :D

ποτε θα πεσει το μαχαίρι ...η να πω καλύτερα το ψαλίδι;

Γεια σου και σένα, ρε Κόραξ!
Η γούρνα μου άδειασε κι έμεινε μια μικρή στη γλάστρα που περιμένει τη πανσέληνο να κρεμαστεί ανάποδα... :biggrin:

Εν τω μεταξύ, η ελίτ είναι ό,τι πιο λαδιάρικο έχω τριμάρει τα τελευταία χρόνια...γάνιασα μιλάμε! :laughing:

Crowmax

Well-known member
Veteran
Καλη χρονιά παιδια :)
Ορφεα τι λέει τα σκέπασε το χιόνι τα παπαδια;

orfeas

Well-known member
Veteran
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Και συ ρε Φίλι τρίφυλλε, χάθκες ...το κλεινό άστυ θα σας φάει όλους... :biggrin: το κακό είναι ότι μας τρώει και μας, γαμώ τη σύγχρονη παρηκμασμένη πατρίδα...

Κι εγώ σε ακτιβιστική διάθεση μοστράρω ένα πούρο καρουλίων Μ χ Ρ ελίτ τυλιγμένο στο χέρι...

Άντε μπρούμ! Ευλογείτε!

Ορφεύς

Attachments

• P1090593.jpg
    P1090593.jpg
    42.7 KB · Views: 31
  • P1090594.jpg
    P1090594.jpg
    56.2 KB · Views: 39

makedon

Member
Veteran
κ γαμω τα κουραδια ταπανιαρη! :biggrin:

ενβω,με την καλη ενοια...καλοπιοτα :tiphat:
κ μια ερωτηση,το πιο καθαρο κεφαλι μεχρι τωρα απο που το εκανες?

βουρ με ενα 7μεταξα :blowbubbles:

tjo

life gardener
Veteran
Oρφεα φιλε μου,αχ και να ξερες ποσο ζηλευω..
τα σαλια μου τρεχνε τα χερια μου τρεμνε και τιπτα εν γιντε!
που θα παει,θα περασει!.....:clock watch:
:friends:

G

Guest

Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Και συ ρε Φίλιππα τρίφυλλε, χάθκες ...το κλεινό άστυ θα σας φάει όλους... :biggrin: το κακό είναι ότι μας τρώει και μας, γαμώ τη σύγχρονη παρηκμασμένη πατρίδα...

Κι εγώ σε ακτιβιστική διάθεση μοστράρω ένα πούρο καρουλίων Μ χ Ρ ελίτ τυλιγμένο στο χέρι...

Άντε μπρούμ! Ευλογείτε!

Ορφεύς

Σούπερ ακτιβιστική πουράκλα!Το δικό μου το κομπ του Τίγρη το βαλα κάτω από τη βιβλιοθήκη και το κανα χαλκομανία :biggrin: Πώς είναι σε σχέση με το βαζάτο;

orfeas

Well-known member
Veteran
κ γαμω τα κουραδια ταπανιαρη!

ενβω,με την καλη ενοια...καλοπιοτα
κ μια ερωτηση,το πιο καθαρο κεφαλι μεχρι τωρα απο που το εκανες?

βουρ με ενα 7μεταξα

Γελάς, μούτρο, αλλά η πλάκα είναι ότι μυρίζει σαν άχυρο ακριβώς! Φυσικά το πατσί κάθε άλλο παρά άχυρο το κάνει... :biggrin:

Το μπάντζι (Κόνγκο) νομίζω ότι είναι απ'τα πιο αεράτα, σώμα σχεδόν μηδέν, ξέρεις, όταν θαρρείς ότι δεν έχεις πιει τίποτα...απομένει βέβαια να δω σε μερικούς μήνες...

7άρι, ε; Ευγενικά ποτά...

Oρφεα φιλε μου,αχ και να ξερες ποσο ζηλευω..
τα σαλια μου τρεχνε τα χερια μου τρεμνε και τιπτα εν γιντε!
που θα παει,θα περασει!.....:clock watch:
:friends:

"Η υπομονή προάγει." Λάο Τσε
:tiphat:

Σούπερ ακτιβιστική πουράκλα!Το δικό μου το κομπ του Τίγρη το βαλα κάτω από τη βιβλιοθήκη και το κανα χαλκομανία . Πώς είναι σε σχέση με το βαζάτο;

Κοίτα, αλιεύ, το κομπ μου πρωτόγονο χωρίς καλαμποκόφυλλα και κενά αέρος...εξ ου και η αχυρίλα ίσως...αλλά το πάουερ πάουερ! Η εντύπωσή μου μέχρι στιγμής είναι ότι αυξάνει τη δύναμη και τη διάρκεια και γίνεται κομματάκι πιο γλυκόπιοτο...

orfeas

Well-known member
Veteran
νιο φεγγάρι
σπορά κατά τον προσφιλή τρόπο, άκα πεταχτά
υπόστρωμα δεν λέω, είναι πανάκριβο :biggrin:
ράτσα ΚaliΜist χ Ζamaldelica

Καλή Σαρακοστή!

Με τη παρακάνω φωτό θέλησα να δείξω τι γίνετε άμα σπείρεις έξω κατά το τέλος ενός μαλακού σχετικά Φλεβάρη σε ένα σχετικά φτωχό υπόστρωμα, η περσινή κονγκολέζα δεν ήταν κι ό,τι φαγανότερο βέβαια...
Οι θερμοκρασίες παραμένουν μονοψήφιες τη νύχτα...
Η σπορά βέβαια δεν έγινε για να δείξω τα παραπάνω, αλλά να δω τι ράτσα είναι αυτή η ράτσα...πάντως ο πατέρας προήλθε από αυτογονιμοποιηθείσα μητέρα που ήταν ψιλο-τρύπια :biggrin: Η μάνα τώρα, η Κάλι δηλαδή, ήταν ψιλο-κιούσπα (λες να έχει δίκιο ο άλλος για τις σποριασμένες φούντες; :laughing: ) αλλά έχω ελπίδες απ'το πατέρα...

Attachments

• P1090595.jpg
    P1090595.jpg
    231 KB · Views: 29
Last edited:

Ksaderfo

Active member
Με το έλεγε και ένας άλλος ότι το φεγγάρι είναι το σημάδι της σποράς... Αλλά εγώ δεν το έχω πάει ακόμα σε αστροφυσικό επίπεδο... :D

"Α beginning is a very delicate time" :D

Θα το ρισκάρω και γω ολε-ο με τις Ρωσο-Ολλανδέζες... Μπας και έχω να την κάνω για λίγο το καλοκαίρι... ;)

Η σπορά βέβαια δεν έγινε για να δείξω τα παραπάνω, αλλά να δω τι ράτσα είναι αυτή η ράτσα...πάντως ο πατέρας προήλθε από αυτογονιμοποιηθείσα μητέρα που ήταν ψιλο-τρύπια Η μάνα τώρα, η Κάλι δηλαδή, ήταν ψιλο-κιούσπα

Δηλαδή σου βγήκε αρσενικό από παρθενογέννεση, από ερμαφρόδιτο, και μετά το άλλο που για κάποιο λόγο το διαστάυρωσες ήταν σακάτικο; :D Πολύ Rob Zombie...

"Her mama was Mez'can and her daddy was the ace of spades." :D

[YOUTUBEIF]RZ7DkBFjLRI[/YOUTUBEIF]

[YOUTUBEIF]V82hFRJcrj0[/YOUTUBEIF]

Last edited:
G

Guest

Καλά κάνεις και ελπίζεις από τον πατέρα,εδώ οι άλλοι ρουντεράλια διασταυρώνουν...Η κάλι είναι αυτή που ανθοφορούσε από νωρίς αν ενθυμούμαι;Αντε καλή σεζόν!:)

orfeas

Well-known member
Veteran
.....
Δηλαδή σου βγήκε αρσενικό από παρθενογέννεση, από ερμαφρόδιτο, και μετά το άλλο που για κάποιο λόγο το διαστάυρωσες ήταν σακάτικο; Πολύ Rob Zombie...
Η τρύπια μου έδωσε μερικά σποράκια από τα οποία βγήκε ένα σερνικό. Αυτόν τον πατέρα εννοώ...

Καλά κάνεις και ελπίζεις από τον πατέρα,εδώ οι άλλοι ρουντεράλια διασταυρώνουν...Η κάλι είναι αυτή που ανθοφορούσε από νωρίς αν ενθυμούμαι;Αντε καλή σεζόν!:)

Σωστά ενθυμείσαι :)
Η κύρια καλλιέργεια έπεται αλλά με τι...σκέφτομαι να βάλω μία Ζαμαλντελίκα (φεμ) από το 2013 ή κανένα ΡχΜ ή KC από Ρούμελη μεριά :biggrin: ή PCKxErp ...τι να πρωτοβάλεις... κι ο Ψαράς(όχι ο βιβλιοπώλης :biggrin: ) βαρέθηκε λέει τα Ολλανδικά...