Πανέμορφη η κούκλα σου Ορφέα και αρκετά ψωμωμένη,εσύ είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση?
Γεια σου Ορφέα! Πανεμορφα παπαδια φιλε , ειναι περιοδος συγκομιδής για 'εσας' τους outdoor ε
ποτε θα πεσει το μαχαίρι ...η να πω καλύτερα το ψαλίδι;
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Και συ ρε Φίλιππα τρίφυλλε, χάθκες ...το κλεινό άστυ θα σας φάει όλους... το κακό είναι ότι μας τρώει και μας, γαμώ τη σύγχρονη παρηκμασμένη πατρίδα...
Κι εγώ σε ακτιβιστική διάθεση μοστράρω ένα πούρο καρουλίων Μ χ Ρ ελίτ τυλιγμένο στο χέρι...
Άντε μπρούμ! Ευλογείτε!
Ορφεύς
κ γαμω τα κουραδια ταπανιαρη!
ενβω,με την καλη ενοια...καλοπιοτα
κ μια ερωτηση,το πιο καθαρο κεφαλι μεχρι τωρα απο που το εκανες?
βουρ με ενα 7μεταξα
Oρφεα φιλε μου,αχ και να ξερες ποσο ζηλευω..
τα σαλια μου τρεχνε τα χερια μου τρεμνε και τιπτα εν γιντε!
που θα παει,θα περασει!.....
:friends:
Σούπερ ακτιβιστική πουράκλα!Το δικό μου το κομπ του Τίγρη το βαλα κάτω από τη βιβλιοθήκη και το κανα χαλκομανία . Πώς είναι σε σχέση με το βαζάτο;
Η σπορά βέβαια δεν έγινε για να δείξω τα παραπάνω, αλλά να δω τι ράτσα είναι αυτή η ράτσα...πάντως ο πατέρας προήλθε από αυτογονιμοποιηθείσα μητέρα που ήταν ψιλο-τρύπια Η μάνα τώρα, η Κάλι δηλαδή, ήταν ψιλο-κιούσπα
Η τρύπια μου έδωσε μερικά σποράκια από τα οποία βγήκε ένα σερνικό. Αυτόν τον πατέρα εννοώ........
Δηλαδή σου βγήκε αρσενικό από παρθενογέννεση, από ερμαφρόδιτο, και μετά το άλλο που για κάποιο λόγο το διαστάυρωσες ήταν σακάτικο; Πολύ Rob Zombie...
Καλά κάνεις και ελπίζεις από τον πατέρα,εδώ οι άλλοι ρουντεράλια διασταυρώνουν...Η κάλι είναι αυτή που ανθοφορούσε από νωρίς αν ενθυμούμαι;Αντε καλή σεζόν!