What's new

Το ταπάνι του Ορφέα

orfeas

Well-known member
Veteran
Μία ολόσωμη και μία λεπτομέρεια πριν αρχίσει το παναΰρι με τις βροχές...και η τρίτη φωτό το bangi που μου κάνει διάφορα νούμερα... :biggrin:

Malawi x Panama elite fem

:tiphat: Orfeas

Attachments

• P1090428.JPG
    P1090428.JPG
    161.1 KB · Views: 25
  • P1090429.JPG
    P1090429.JPG
    105.2 KB · Views: 31
  • P1090434.JPG
    P1090434.JPG
    137.9 KB · Views: 35
G

Guest

Καλημέρα άρχοντα!Φορτώνει πολύ κρύσταλλο το κορίτσι!

Το μπάντζι δεν το ξεπέρασε εκείνο ,ε;Μήπως είναι αυτό που είχε και στα αρχικά στάδια;

Ετοιμάζεσαι για το παγκύρ'...Ας ελπίσουμε με καθόλου ή ελάχιστες απώλειες... :)

orfeas

Well-known member
Veteran
Γεια σου, ψαρά*!

Δεν έχω ιδέα πως την έχει δει το Μπάντζι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τα πάει περίφημα με τη παραγωγή κρυστάλλου... :)
Έκανα και τα τελευταία δεσίματα σήμερα αφού απ'το βράδυ αρχίζουν τα όργανα... :biggrin:

* ένας γνωστός μου ανέβασε ένα φαγκρί 5-6 κιλά πριν μερικές μέρες με κάλμα μπονάτσα...

:tiphat:Ορφεύς

Papastroumf

Member
Μπράβο Ορφέα,ωραία πραγματάκια έχεις στον κήπο σου.Η σατιβούλα σου στην 2η φωτογραφία με τρελαίνει. :tiphat:

Ksaderfo

Active member
Μία ολόσωμη και μία λεπτομέρεια πριν αρχίσει το παναΰρι με τις βροχές...και η τρίτη φωτό το bangi που μου κάνει διάφορα νούμερα... :biggrin:

Malawi x Panama elite fem

:tiphat: Orfeas

Όλα μόνος σου τα κάνεις αφού, τι μας θες εμάς; :D

11203143_1101946759820549_3455295891078848802_n-635x453.jpg

orfeas

Well-known member
Veteran
Δεν μας φτάνει ο Έρντο, έχουμε και τον Έντι τώρα...

Attachments

• P1090433.JPG
    P1090433.JPG
    104.5 KB · Views: 27

Ksaderfo

Active member
Όχι! Ερντογάν και Ράμα!

Συννενόηση.. :D

Αρ@πη ντεν γκαταλαβαινει... Εννοείς εκείνα τα διπλά πιστιλ που είναι κολλημένα; Μπανάνες-hermi;;

orfeas

Well-known member
Veteran
Βροχή, βροχή και πάλι βροχή...

Bangi in the rain, Costello and Mumford on the hill...

[YOUTUBEIF]-Idt8wqSSeE[/YOUTUBEIF]

:tiphat:Orfeas

Attachments

• P1090441.JPG
    P1090441.JPG
    115.6 KB · Views: 22
  • P1090443.JPG
    P1090443.JPG
    189.8 KB · Views: 22

orfeas

Well-known member
Veteran
Κρύσταλλα Καρουλίων και μυρωδιές βανίλιας...

Attachments

• P1090453.JPG
    P1090453.JPG
    122.9 KB · Views: 27
  • P1090455.JPG
    P1090455.JPG
    101.9 KB · Views: 25

orfeas

Well-known member
Veteran
Σήμερα όμως εντόπισα δύο καρύδια μούχλια αντιδιαμετρικά του Μπάντζι και στο ένα τριγυρνούσε μια πρασινούλα ... χάρηκα γιατί προτιμώ τις κάμπιες απ' τη μούχλα :biggrin:

paulwolf

Member
Για τις κάμπιες δοκίμασε σπινοσάντ, είναι ότι καλύτερο και αποτελεσματικό εχω δεί ποτέ, οργανικό, πανάκριβο, αλλά εγκρίνεται για οργανικές καλλιέργιες. Ελάχιστη εφαρμογή, καμία κάμπια, ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΙΑ (το λέω 2 φορές γιατί απο κάμπιες έχω πετάξει πολύ πράμα τα τελευταία χρόνια και πονάει η ψυχή μου να βλέπω την κουραση μου και το μερακι μου να καταλήγουν σε στομάχια σκουλικιών). το προιον κυκλοφορεί με το όνομα laser 480sc στην Ελλάδα, και θέλω να φιλίσω τα πόδια του κατασκευαστή του.

G

Guest

To δουλεύει το λέιζερ ο Καρουλιώτης! :biggrin:

Για τις κάμπιες (βιολογικό)έχω ακούσει να προτείνουν το biothur (βακιλλος).

paulwolf

Member
με το λειζερ ανα 10 μερες εφαρμογή, μισό μλ στο ενάμιση λίτρο, δεν πατάει πόδι τπτ, τον βακιλο τον δοκίμασα αλλα δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα

bathory

Member
που το βρισκεις αυτο το σπινοσαντ ρε παληκαρε??εχω αγανακτησει και γω με τις καμπιες!!

paulwolf

Member
γκούγκλαρε laser 480 sc και θα το βρείς, με αυτό το όνομα κατασκευάζεται στην ελλάδα.

Ksaderfo

Active member
Σήμερα όμως εντόπισα δύο καρύδια μούχλια αντιδιαμετρικά του Μπάντζι και στο ένα τριγυρνούσε μια πρασινούλα ... χάρηκα γιατί προτιμώ τις κάμπιες απ' τη μούχλα :biggrin:

Σε βλέπω χριστουγεννιάτικα με το κλαδευτηρι.. 😆

orfeas

Well-known member
Veteran
Το καλό με τις κάμπιες είναι ότι εύκολα εντοπίζονται από τα κουράδια τους και τη ζημιά που κάνουν... δεν χρειάζεται να πεταχτεί όλο το καρύδι κι ούτε φοβάσαι μήπως την επόμενη μέρα δεις τη μούχλα παραπέρα...
Πάντως μέχρι τώρα την έβγαλα με ελάχιστες παράπλευρες απώλειες, τα κρουστάλλια είναι θολά σχεδόν παντού και σήμερα κλιπάρισα μερικά χαμηλά κλαδάκια από Μπάντζι και Μ χ Ρ goddess για test drive, λες και η ώρα της αποκαθήλωσης αργεί :biggrin: κι αυτή η πανσέληνος θα είναι η τελευταία που θα απολαύσουν...

Αξά, τα Χριστούγεννα δε τριμάρουμε, σφάζουμε τα γρούνια :laughing:

orfeas

Well-known member
Veteran
Η πρωινή περίπολος ανακάλυψε...

Another one bites the dust...

M x P Goddess fem με σποράκια ώριμα ήδη :)

Attachments

• P1090456.JPG
    P1090456.JPG
    107.5 KB · Views: 28

Latest posts

Latest posts