What's new

Το ταπάνι του Ορφέα

orfeas

Well-known member
Veteran
Ετσι ειναι δεν ειναι ανικητες,τα φυτα να μην εχουν θεμα...εκτενεστερα το θεμα στην πραξη αναλογα μαυτα που βλεπουμε εδω...και η sativa η λιβανεζα...περιπου 2/3 sativa το φυτο...εχω παθος με γηγενης ποικιλιες...ταλλα δεν θελανε να βγουνε στην καμερα Ορφεα...ακομα...

Γιατί, αυτά ήθελαν;Μας γκάβωσες ρε μόρτη!

Και πως γίνεται οι ήλιοι να καθορίζουν τις απαντήσεις σου; :confused:
Πάντως δεν είμαι χαμουτζής...no offence for the ones :biggrin:

:tiphat:Ορφεύς

orfeas

Well-known member
Veteran
Τα έξι νεογεννηθέντα ΟΝ, ή άλλως Ορφέο Νέγκρο κατά τον Άγιο, έσκασαν 6/6 κι ας είναι παλιά φασόλια τουλάχιστον δέκα χρονών κι απ'τα οποία σκοπεύω να κρατήσω ένα ζεύγος για αναπαραγωγή... :)

Τα Κάλι Μιστ χ Ζαμαλντελίκα έχουν αντέξει τις κρυάδες, έχουν αραιωθεί δεόντως και το πρόγραμμα είναι το ίδιο με τα ΟΝ...ένα ζεύγος δλδ.

Και η τελευταία φωτό ΑΟΤΑ από το Όρεγκον, απ'την άλλη πλευρά της Σφαίρας... :biggrin:

Attachments

• P1090641.JPG
    P1090641.JPG
    32.9 KB · Views: 21
  • P1090638.jpg
    P1090638.jpg
    204.9 KB · Views: 22
  • P1090639.jpg
    P1090639.jpg
    182.7 KB · Views: 21
  • P1090640.jpg
    P1090640.jpg
    83.2 KB · Views: 21
G

Guest

All of the above :biggrin:...Καινούρια παραλαβή από Αιδεσιμότατο;
Ανυπομονώ να δω τα ΟΝτα !100% σκάσιμο ε;Μπράβο!
Τιπχατ απο σα κατ'!:)

orfeas

Well-known member
Veteran
All of the above :biggrin:...Καινούρια παραλαβή από Αιδεσιμότατο;
Ανυπομονώ να δω τα ΟΝτα !100% σκάσιμο ε;Μπράβο!
Τιπχατ απο σα κατ'!:)

Προπέρσινα του Αιδεσιμότατου... :)

Σαλούδος απο σα παν' ! :biggrin:

:tiphat:Καρουλιώτης

thandee

Active member
Γιατί, αυτά ήθελαν;Μας γκάβωσες ρε μόρτη!

Και πως γίνεται οι ήλιοι να καθορίζουν τις απαντήσεις σου;
Πάντως δεν είμαι χαμουτζής...no offence for the ones :biggrin:

μαλλον για να βγηκαν θελανε!μεμπιστευονται
Ε δεν πειραζει καιρος να παρεις γυαλια!
ε γινεται γινεται καλη θεληση να υπαρχει...!
Σε δικαιολογω γιατι δεν με βλεπεις Ορφευς εχω κατουρηθει εδω!:biggrin:
Προσπαθω να λειτουργησω σαν αντικαταθλιπτικο Ορφευς σαυτους τους δυσκολους καιρους στη χωρα μας αλλιως... Δεν γινεται
Περα απτα χαμογελα σαυτα που μου απαντησες καποιος λογος υπαρχει για να σου τα ειπα...
Κατα ταλλα δεν με νοιαζει που εισαι...χαιρομαι που δεν εισαι Χαμουτζης...
Ευχομαι νασαι ΠΑΝΩ ΤΖΗς!:biggrin:
θα χαρω...
Τωρα για τον ηλιο στους πανωτζηδες τελειωνει τελη οκτωβρη τελη νοεμβρη,στους χαμουτζηδες τελειωνει τελη Νοεμβρη με τελη Δεκεμβρη οποτε αν θελω να σου πω κατι για το Grow σου θα πρεπει να ξερω και συνθηκες...οποτε γιαυτο ρωτησα...period!
Παντως αν χρειαστεις κατι στο grow sou και μπορω να βοηθησω ευχαριστως....
Α Ορφευς τα σκατα νυχτεριδας μην ξεχνας,οχι αγοραστα
:biggrin:
καλη αρχη!

Ksaderfo

Active member
Όχι ρε! Τόσες μέρες λιάζονταν κανονικά, απλά σήμερα έπεσε περισσότερο η ήδη χαμηλή βραδινή και φοβάμαι μη μου κάνουν κάνα στολάρισμα...το μέγεθος τους δεν μου πολυαρέσει για τέτοιο καιρό...όχι ότι είναι αργά, αλλά από δω και πέρα μειώνονται οι προοπτικές για μεγάλα μεγέθη...

Όσο για τα δικά σου, έ, είσαι λίγο πεοκρούστης άμα λαθεύεις στο πότισμα...δεδομένο θεωρώντας ότι κατέεις...πάντως με θέληση σε βλέπω κι όρεξη...κηπ απ που λένε...:)

Τα έβγαλα και εγώ... Δεν νομίζω να τα ξαναβάλω μέσα...

Τελικά ένα μικρό σπορείο με 100 watt λαμπίτσα δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα αρχίζω να νομίζω. Ξεκινάς εκεί Φεβρουάριο - Μάρτιο και τα βγάζεις ήδη ψωμομένα έξω..

Μια χαρά είναι το μέγεθός τους. Μεταφύτευσα τώρα ένα widow με μόνο τα δύο μικρά φυλαράκια από το σπόρι και η ρίζα είχε βγει ήδη από το σφουγγαράκι...

Καταρχήν είμαι Master Πεοκρούστης... :biggrin: Μου τα έδωσαν αυτά και ήταν ήδη φυτεμένα 3 μαζί σε ένα γλαστράκι ... Πήγα να τα ποτίσω για να τα μεταφυτεύσω την άλλη μέρα και έκανα το κλασσικό που περίμενα να βγάλει νερό από τη γλάστρα να ξέρω ότι είναι ποτισμένα να τα αφήσω 5 μέρες αλλά την άλλη μέρα το άλλο είχε γίνει τέζα...

Τα έβγαλα μετά για να τα χωρίσω και το χώμα είχε γίνει λάσπη-πηλός κάτω... Δεν έχω ιδέα τι χώμα ήταν...

Τεσπα... Ετσι και αλλιώς είναι ήδη πολλά...

delicorganic

Well-known member
Τα έξι νεογεννηθέντα ΟΝ, ή άλλως Ορφέο Νέγκρο κατά τον Άγιο, έσκασαν 6/6 κι ας είναι παλιά φασόλια τουλάχιστον δέκα χρονών κι απ'τα οποία σκοπεύω να κρατήσω ένα ζεύγος για αναπαραγωγή... :)

Και η τελευταία φωτό ΑΟΤΑ από το Όρεγκον, απ'την άλλη πλευρά της Σφαίρας... :biggrin:

Ωραία φαση ο καρουλιώτης με την γούρνα του!!:tiphat:
τι εστί ορφεο νεγκρο?
10ετιας ε?πολύ ενδιαφέρον..
για τα ορεγκονια δεν μπορω να καταλάβω με τπτ τι ειναι
κατι σε old timers ίσως?..:biggrin:

orfeas

Well-known member
Veteran
Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, κατ' εμέ, με το Γ.Π. του κάθε τόπου που αφορά στην καλλιέργεια και χρειάζεται αποσαφήνιση οπωσδήποτε γιατί το θεωρώ πολύ παραπλανητικό για τον αχάπαρο καλλιεργητή και θα έλεγα ότι αφορά τα Πλάτη 35-45.

Αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο είναι το μικροκλίμα του καθενός. Εγώ, ας πούμε, έχω ήλιο και τον Δεκέμβρη, αυτόν τον ήλιο του πολύ χαμηλού ύψους που πιθανότατα δεν αρκεί, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, να ωριμάσει μια Ταϊλανδέζα καθαρή ή κανένα ΟΤΗ...φτάναι όμως και περσεύει για για όλες τις υπόλοιπες ποικιλίες... :biggrin:
Μετά είναι και το θέμα της υγρασίας... δηλαδή έχεις υγρασία φουλ και κάνα δυο χιλιόμετρα παραπέρα είσαι τζετ-σετ ... και διάφορα άλλα...

Ντέλικο, το ΟΝ είναι κάτι σαν IBL αγνώστου προελεύσεως και σαφέστατα NLD και με μπούκλες ένας φαινότυπος... :biggrin:
Το ΑΟΤΑ είναι αυτό που είπε ο Μπάρετ, ένας αχταρμάς δηλαδή των Αμερικάνων της Ανατολικής Ακτής...βέβαια κάνα δυο άλλα παρόμοια που έβγαλα πρόπερσι άξιζαν το κόπο μιας και τελείωσαν γρήγορα, τέλος Σεπτέμβρη, αν θυμάμαι καλά... :)

Εν τω μεταξύ, Δανδή, πως και μας θυμήθηκες μετά από τόσα χρόνια; :)

thandee

Active member
Εν τω μεταξύ, Δανδή, πως και μας θυμήθηκες μετά από τόσα χρόνια; :)

:tiphat:Ορφεύς[/QUOTE]

Γεια σου Ορφευς ,χαιρομαι που με θυμηθηκες,οπως λεει ενα τραγουδι οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται!
:biggrin:

αληθεια ο philieblunt,o crowmax και o expert grower fantom πατανε προς τα εδω γνωριζει κανεις?τον ganja kai ton tjo που και που τους παιρνει το ματι μου ειναι και admin στο
ελληνικο...

orfeas

Well-known member
Veteran
...
αληθεια ο philieblunt,o crowmax και o expert grower fantom πατανε προς τα εδω γνωριζει κανεις?τον ganja kai ton tjo που και που τους παιρνει το ματι μου ειναι και admin στο
ελληνικο...

Λουρκάρουν...που λέει κι ο Μακεδών...

Το φάντασμα ή άλλως 20'Thai έχει χρόνια να εμφανιστεί...αν κρίνω απ'τις τελευταίες του αναρτήσεις σε κάνα δυο φόρα που τον αναζήτησα...

Εν τω μεταξύ, όποτε αναφέρομαι σε Νοτιοελλαδίτες το κάνω με σκωπτική διάθεση κι όχι με φυλετική ή τοπικιστική... μη παρεξηγηθούμε δλδ...

Κι όσον αφορά τη βοήθεια, η όποια βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη, είναι στο θέμα της μούχλας γενικώς που χωλαίνω... :biggrin:
Με τα ζωντανά, τα ορατά στο μάτι εννοώ, δεν έχω πρόβλημα. Δηλαδή έχω, αλλά το φέρνω βόλτα... :biggrin:

Άντε μπρουμ με ένα ΜχPCK προπέρσινο.....

Attachments

• P1090645.jpg
    P1090645.jpg
    187.2 KB · Views: 23

thandee

Active member
Άντε μπρουμ με ένα ΜχPCK προπέρσινο.....

:tiphat:Ορφεύς[/QUOTE]

Ορφεα ισως να σταθω στα λεγομενα σου καποια αλλη στιγμη αλλα η θεα αυτης της κοκκινης φουντας εγινε αφορμη φιλοσοφιας χασικλιδικης...η οποια απο διαφορα στοματα εφτασε στα κοινα συμπερασματα οτι οι Ελληνες οταν αρχιζουμε να πινουμε πλανιεται πανω απτα κεφαλια μας αυτος ο μυθος της κοκκινης ελληνικης φουντας...ο οποιος σπανια πραγματοποιειται....και οχι στο επακρο...καλα ναναι εκει στη ace που δινουν τετοια πραγματα...αψογη η φουντα σου ορφευς...και αυτο που κολλαει στην σκεψη μου γιαυτη τη φουντα ειναι να παρει μια εντοπιοτητα σε καμια δεκαρια το πολυ χρονια και μαζι με ενα πολυ πολυ special afghani εντοπιο να διναν ενα f1 υβριδιο...να δουμε απλα τη συγκριση σε σχεση με το original northern light(50% sativa,50%indica) αλλα απο γηγενη δικα μας...και βλεποντας ξανα αυτη τη κοκκινη sativa βλεπω ποσο ομοιο ειναι με ενα γηγενη afghani indica αλλα και τελειως διαφορετικα λογο γενους.ειναι perfect διασταυρωση ακα greek lights...και σκεφτομαι και το χειροτερο και λυπαμαι βλεποντας αυτη τη κοκκινη φουντα ναι μεν γιατι δεν την εχω...αλλα και βλεπω αυτον τον παλιομακα το καθικι τον ερντογαν να αιματοκυλει τον κοσμο...και μου αποδυκνει το ποσο μισος μπορει καποιος να νιωθει γιαυτη τη φυλη οχι σε προσωπικο επιπεδο...τετοιοι μαλακες πρεπει να τελειωνουν απτον κοσμο...κρατηθειται!
Αντε βιβες με ενα fat joint να πανε κατω τα φαρμακια!:biggrin:
Thandee...:rasta:

orfeas

Well-known member
Veteran
Κοίτα, φίλε, η κόκκινη φούντα υπάρχει και παραυπάρχει, απλά εμείς δεν την έχουμε ή εγώ τουλάχιστον, γιατί κάποιος εδώ μέσα κάτι κρατά ή τουλάχιστον έτσι λέει...
Το πρώτο μου δεντρό, σίγουρα εντόπιο, είχε τέτοιες φούντες, αλλά φευ, που νους για κάνα σπόρι τότε τον περασμένο αιώνα... :biggrin: ποιος θα φανταζόταν τη ζημιά των Ολλανδών...

Όσο για τον Ερντοάν, αυτός ξέρει τι κάνει και το κάνει για τη πάρτη του κι ας λέει για τη χώρα του...εμείς τι κάνουμε που θα έπρεπε να είχαμε ήδη ορίσει ΑΟΖ με την Αίγυπτο και την Κύπρο; Κρούωμεν το πέος ή άλλως βαράμε τον τσάχτσιρ... :biggrin:

Κι επειδή η πενία τέχνας κατεργάζεται, ιδού η θήκη μιας κουβέρτας για το νηπιαγωγείο, μιας κι οι κρυάδες καλά κρατούν κι η ΔΕΗ μου στέλνει λογαριασμούς των 250,00 ευρώ για κατανάλωση 100,00 ευρώ!

Attachments

• P1090647.jpg
    P1090647.jpg
    93.4 KB · Views: 25

Ksaderfo

Active member
Κοίτα, φίλε, η κόκκινη φούντα υπάρχει και παραυπάρχει, απλά εμείς δεν την έχουμε ή εγώ τουλάχιστον, γιατί κάποιος εδώ μέσα κάτι κρατά ή τουλάχιστον έτσι λέει...
Το πρώτο μου δεντρό, σίγουρα εντόπιο, είχε τέτοιες φούντες, αλλά φευ, που νους για κάνα σπόρι τότε τον περασμένο αιώνα

Εμένα βγήκαν μωρά με μωβ κορμό... Παίζει να ψώλιασαν από το κρύο αλλά θα δούμε... :D

ποιος θα φανταζόταν τη ζημιά των Ολλανδών...

Εμ δεν το φανταζόμασταν, αλλά τα θέλαμε... Ε πάρτε τα τώρα... :D

Όσο για τον Ερντοάν, αυτός ξέρει τι κάνει και το κάνει για τη πάρτη του κι ας λέει για τη χώρα του...εμείς τι κάνουμε που θα έπρεπε να είχαμε ήδη ορίσει ΑΟΖ με την Αίγυπτο και την Κύπρο; Κρούωμεν το πέος ή άλλως βαράμε τον τσάχτσιρ...

Ο Ερντογάν ο φίλος μου είναι Master Troll... Είναι αυτό που λένε, ξεμωράθηκε ο γέρος... Το είδα αυτό με ερντογάν αλλά είπα να μην engage για να μη φάω κάνα μπλοκ στον κ@λο πάλι... :D

Κι επειδή η πενία τέχνας κατεργάζεται, ιδού η θήκη μιας κουβέρτας για το νηπιαγωγείο, μιας κι οι κρυάδες καλά κρατούν κι η ΔΕΗ μου στέλνει λογαριασμούς των 250,00 ευρώ για κατανάλωση 100,00 ευρώ!

A θα πρέπει να είσαι βύσμα! Ή να έχεις κονέ! Γιατί εμένα μου στέλνουνε 600 ευρωπουλινια για 100 ευρώ κατανάλωση...

Η Αεροπορική βάση στη Σούδα δεν είναι; Να σου στείλω με το "λέιζερ" κάτι συντεταγμένες να τινάξουμε; :D Κάτι ΔΕΗ φάση είναι... Να ρίξουνε τίποτα και τα F-16 πριν παροπλιστούνε και πάρουμε τα F-35... (Πάρε ένα F-22 ρε φτηνιάρη Καμμένε!!! :D )

Meh, τουλάχιστον απογειώνονται κάθετα... Δε θα απαλλοτριώνουμε χασισοκαλλιέργειες πάλι για αεροδρόμια για το war machine...

orfeas

Well-known member
Veteran
....
Εμ δεν το φανταζόμασταν, αλλά τα θέλαμε... Ε πάρτε τα τώρα... :D

....
A θα πρέπει να είσαι βύσμα! Ή να έχεις κονέ! Γιατί εμένα μου στέλνουνε 600 ευρωπουλινια για 100 ευρώ κατανάλωση...

Εντάξει, οι Ολλανδοί και ιδιαίτερα η GHS ή άλλως Βασιλιάδες της Κάνναβης(δια στόματος ιδίων) δεν έφεραν και το τέλος του κόσμου, αλλά έκαναν ό,τι περίπου και η Μονσάντο με τους σπόρους...
Να 'ναι καλα όμως κάνα δυο εκτροφείς που δουλεύουν με γηγενείς ποικιλίες και κάνα δυο τράπεζες που διαθέτουν 100% γηγενείς ανόθευτες ποικιλίες που όμως δεν είναι για τον μέσο καλλιεργητή, μιας και είναι αδούλευτες και τα ποσοστά αποτυχίας(ερμαφρόδιτα/άχυρα) είναι τουλάχιστον διψήφια κατά τα λεγόμενα κάποιων...
Αν είχα όμως το χώρο και το νόμο να μη με κυνηγάει, σίγουρα θα άι-μπι-ελ-άριζα τέτοιους σπόρους... :biggrin:

Όσο για τη ΔΕΗ, ντάξει, μη το παραχέσουμε! Δεν μπορώ να πιστέψω το 600άρι για κατανάλωση 100,00 ευρώ, εκτός κι αν ανεβάσεις στοιχεία...όχι προσωπικά εννοείται :biggrin:

orfeas

Well-known member
Veteran
Και μια λεπτομέρεια του Νηπιαγωγείου με ΟΕ, JDxKC και Purple Mex
Το ΟΕ ξέχασε τη κιτρινίλα... :biggrin:

Attachments

• P1090649.jpg
    P1090649.jpg
    65.9 KB · Views: 19

Ksaderfo

Active member
Εντάξει, οι Ολλανδοί και ιδιαίτερα η GHS ή άλλως Βασιλιάδες της Κάνναβης(δια στόματος ιδίων) δεν έφεραν και το τέλος του κόσμου, αλλά έκαναν ό,τι περίπου και η Μονσάντο με τους σπόρους...
Να 'ναι καλα όμως κάνα δυο εκτροφείς που δουλεύουν με γηγενείς ποικιλίες και κάνα δυο τράπεζες που διαθέτουν 100% γηγενείς ανόθευτες ποικιλίες που όμως δεν είναι για τον μέσο καλλιεργητή, μιας και είναι αδούλευτες και τα ποσοστά αποτυχίας(ερμαφρόδιτα/άχυρα) είναι τουλάχιστον διψήφια κατά τα λεγόμενα κάποιων...
Αν είχα όμως το χώρο και το νόμο να μη με κυνηγάει, σίγουρα θα άι-μπι-ελ-άριζα τέτοιους σπόρους...

Όσο για τη ΔΕΗ, ντάξει, μη το παραχέσουμε! Δεν μπορώ να πιστέψω το 600άρι για κατανάλωση 100,00 ευρώ, εκτός κι αν ανεβάσεις στοιχεία...όχι προσωπικά εννοείται

Έχει και τέτοιες τράπεζες όντως... Είχα τσεκάρει αυτόν τον Σάνη, ο οποίος είχε κάτι σπόρους από άγρια... Και μάλιστα κάπου έγγραφε όχι απλά ότι έχει μεγάλα ποσοστά σε ερμαφρόδιτα, έγραφε ότι είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα βγουν ερμαφρόδιτα...

και τη δουλειά, μη ξεχνάς τη δουλειά... Growing Ganja is thirsty work! :D

Κιόμως... Ειδικά τότε με τον Εμφια που έμπενε στη ΔΕΗ ήταν γ@μησέ τα... Δυστυχώς χάλασε το κινητό και το έδωσα στο μαγαζί για την εγγύηση αρα δε θα μπορέσω να ανεβάσω φωτογραφίες για λίγο καιρό...

Αλλά για 4 μήνες, διπλό λογαριασμό, συνολικά ήταν γύρω στα 600. Με έναντι από τον προηγούμενο λογαριασμό αλλά η κατανάλωση του τελευταίου δίμηνου ήταν 100. Άντε άλλα 100 να ήταν το προηγούμενο δίμηνο... Άρα κάπου εκεί που λες, 100 κατανάλωση για 300 λογαριασμό...

Έμενα εξωτερικό σε κάποια φάση και πλήρωνα 30 ευρώ ρεύμα το μήνα... Επίσης το σπίτι ήταν όλο θερμοσυσσωρευτές τους οποίους δεν έκανα καν τον κόπο να κλείσω... Το ένα δε το σπίτι είχε ένα τεράστιο μπόιλερ στο υπόγειο και έδινε και ζεστό νερό στο σπίτι όλη μέρα με ρεύμα... 30 ευρώ το μήνα... Αλλά δεν ήταν καλό homegrown ρεύμα σαν το δικό μας εδώ βέβαια... :D Ήταν Hydro από πυρηνικά! :D

"Δε σε ρώτησα τι έχουνε, τι -δεν έχουνε- σε ρώτησα!" :D

[YOUTUBEIF]b5E9YzOr1ZY[/YOUTUBEIF]

tjo

life gardener
Veteran
Γεια σου ρε γεροντα με τα ωραια σου!..ευλογημενα να ναι και τυχερα!:tiphat:

orfeas

Well-known member
Veteran
Επειδή η θεά μου παραπονιόταν εδώ και μέρες ότι τη χτυπούσε το παπούτσι, είπα να της φορέσω μεγαλύτερο... :biggrin:

Attachments

• P1090652.jpg
    P1090652.jpg
    192.7 KB · Views: 20
  • P1090654.jpg
    P1090654.jpg
    92 KB · Views: 21

thandee

Active member
Επειδή η θεά μου παραπονιόταν εδώ και μέρες ότι τη χτυπούσε το παπούτσι, είπα να της φορέσω μεγαλύτερο... :biggrin:

Πολυ μικρη για θεα Ορφευς 1,5-2 μηνων τωρα
...η μικρη σου αν αρχισε απο τωρα να ζηταει σκεψου αργοτερα...την καλομαθαινεις:biggrin:
Και την αρχισες απο νωρις και γυμναστηριο...:biggrin:
εχει ωραια πρησμενα μπρατσα για την ηλικια της χαρακτηριστικα του φυλου της...γιαυτη την ηλικια...οριστε και η πρωτη θηλυκια λιβανεζα 3 εβδομαδων...οι υπολοιπες δεσποινιδες ερχονται...

Attachments

• 2017-04-09 12.25.46.jpg
    2017-04-09 12.25.46.jpg
    48 KB · Views: 20

Latest posts

Latest posts