What's new

Super Lemon Haze -Moby Dick (GHS)

Papastroumf

Member
Ένα update για να βλέπετε λίγο πως κυλάνε τα πράγματα.Άλλες 8 μέρες στην βλαστική ανάπτυξη.Σε λίγες μέρες θα γίνει η μεταφύτευση.Έχουνε δώσει ύψος και πλάτος οι κυρίες.
20160112_103412.jpg 20160112_103426.jpg 20160112_103437.jpg 20160112_103537.jpg

Papastroumf

Member
Καλησπέρα στην κοινότητα! Ένα update για να μην ξεχνιόμαστε!Έγινε μεταφύτευση σε 45 λίτρα γλάστρες,ναι είναι λίγο πολύ μεγάλες αλλά αυτές βρήκα μάγκες. Είχαν κάνει ένα μικρο rootbound γιαυτό δεν μεγάλωναν άλλο.Τώρα τα αφήνουμε άλλες 2 μέρες να ξεπεράσουν το στρες και στις 20/1 αλλάζουμε σε 12/12.Ελπίζω να τεντώσουν αρκετά,χώρο έχουν,φαΐ έχουν,φως έχουν!
20160118_135408.jpg 20160118_135414.jpg

scourouhi

Member
Καλησπέρα Papastroumf ! Μια χαρά δείχνουν τα φυτάκια σου ,καλή συνέχεια να έχουν .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το αν είναι πράγματι 45άλιτρες οι γλάστρες σου ..

Papastroumf

Member
Καλησπέρα Papastroumf ! Μια χαρά δείχνουν τα φυτάκια σου ,καλή συνέχεια να έχουν .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το αν είναι πράγματι 45άλιτρες οι γλάστρες σου ..

Ούτε καν 45 δεν είναι,47 :p .ΤΟ γράφει από κάτω φίλε,εγώ οτι βλέπω λέω.Επίσης τώρα που τα είδα ήταν λίγο πεσμένα,είναι λογικό?

scourouhi

Member
Άλλα μου λεν τα μάτια μου και άλλα η λογική μου ,δηλαδή ...
Αν οι γλάστρες είχαν 45 λίτρα χωριτικότητα ,τότε σημαίνει ότι θα χρειαζόσουν 180 λίτρα χώμα για να γεμίσεις και τις 4 . Δηλαδή 9 συσκευασίες των 20 λίτρων ή παραπάνω από 4 συσκευασίες των 40 . Εσύ πόσα λίτρα χώμα αγόρασες ;

Papastroumf

Member
Άλλα μου λεν τα μάτια μου και άλλα η λογική μου ,δηλαδή ...
Αν οι γλάστρες είχαν 45 λίτρα χωριτικότητα ,τότε σημαίνει ότι θα χρειαζόσουν 180 λίτρα χώμα για να γεμίσεις και τις 4 . Δηλαδή 9 συσκευασίες των 20 λίτρων ή παραπάνω από 4 συσκευασίες των 40 . Εσύ πόσα λίτρα χώμα αγόρασες ;

Σκέψου εγώ αγόρασα 4χ40 λίτρα. Οι προηγούμενες ήταν 9 λίτρα.
4χ47=188 λίτρα - 4χ9=36 = 152.Οι γλάστρες δεν γέμισαν μέχρι επάνω και περίσσεψαν περίπου 7-8 λίτρα χώμα!

Papastroumf

Member
Έγινε η αλλαγή σε ώρες ανθοφορίες 11/13 για τις 2 πρώτες εβδομάδες και μετά 10/14 μιας και όπως είπαμε στις 20 του Γενάρη.Ξεκινάμε λοιπόν! Φωτογραφία αύριο μάγκες!

Papastroumf

Member
Update παιδιά.Λοιπόν 1 από τα 4 όπως θα δείτε είναι πεσμένο από την μέρα της μεταφύτευσης και δεν λέει να σηκωθεί. Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου.

img7 20160123_084337.jpg 20160123_084340.jpg 20160123_084347.jpg 20160123_084400.jpg

Υ.Γ Αναφέρομαι στην 1η. Σορρυ που ανέβηκαν στραβά αλλά σε μένα καλά φαίνονταν στον υπολογιστή.

bazz

Member
ή παραποτισμα ή λιγο νερο???
μου φαινεται ομως για παραποτισμα, σιγουρα ειναι κατι με τις ριζες
τι απο τα δυο εσυ ξερεις.....

Papastroumf

Member
Μετά την μεταφύτευση έριξα 3 λίτρα συνολικά και στα 4.Μετά από αυτό δεν έχω ξαναποτίσει και το χώμα είναι ακόμα υγρό οπότε θα έπρεπε να είχε συνέλθει.(αν ήταν παραπότισμα).Λίγο δεν είναι το νερό που έριξα γιατί είναι ακόμα υγρό.Οπότε ούτε για παραπότισμα το κάνω ούτε για λίγο.Οπότε τι άλλο μπορεί να είναι?

O.G.Monk

Member
Πατερ καλησπερα..

τα φυτα πολες φορες τραβανε ενα σοκ οταν μεταφυτευονται γιατι κουνανε οι ριζες μεσα στο χωμα με αποτελεσμα το φυτο να δειχνει λιγο πεσμενο και να αναπτυσσεται λιγο ποιο αργα αναλογα με την περιπτωση..

αυτο που θα κανεις ειναι την επομενη φορα που θα ποτισεις να χρησημοποιησεις superthrive θα το βρεις απο εκει που πηρες και τον εξοπλησμο σου.. θα ποτισεις αργα αργα στο χωμα να παει παντου και θα εισαι τελεια..

Στην ουσια το superthrive ενισχυει τις ριζες του φυτου σου ωστε να τραβανε περισοτερες βηταμινες και ορμονες και ταυτοχρωνα το superthrive περιεχει πολλες βηταμινες και ορμονες για το φυτο και το χρησημοποιουν για το σοκ της μεταφυτευης..

ωρα καλη..

Papastroumf

Member
Καλημέρα στα παιδιά του ic.Ένα μικρο update και επί τι ευκαιρία ν σας απαντήσω κιολλας. O.G.Monk ευχαριστώ για την συμβουλή σου φίλτατε θα το έχω στα υπόψιν μου.makedon να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αλλά υπάρχει κάποια πιθανότητα. Σήμερα πότισμα 6 λίτρα συνολικά (νερό της βρύσης που έμεινε σε ανοιχτά μπουκάλια 5 μέρες και πάνω σε καλοριφέρ για να είναι ζεστό) και στα 4.Άρχισαν να σχηματίζουν τα άνθη τους,βέβαια είναι νωρίς ακόμα! Επίσης είχα τον ανεμιστήρα 24/7 σχεδόν σε όλη την ανάπτυξη,εννοείτε πως δεν χτυπούσε πάνω τους, και είπα τώρα να τον βγάλω για λίγο.Θα ξαναμπεί σε λίγο καιρό.Σαφώς δεν περιμένω και τρελές αποδόσεις αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε παιδιά.

20160126_093819.jpg 20160126_093809.jpg 20160126_093758.jpg 20160126_093742.jpg 20160126_093730.jpg

Υ.Γ Στο τέλος κάθε grow θα έχω ένα note και θα σημειώνω τα λάθη που έκανα για να μην τα ξανακάνω. (Θα προσθέτω και όλες τις συμβουλές που μου λέτε).

soulis10

Member
καλησπερα φιλε παπαστρουμφ.Μια χαρα πανε,μην φοβασαι τπτ.τον ανεμιστηρα αστον οπως ειναι.μην τον βγαλεις,και γυρνα τον να τα χτυπαει να γουσταρουν.δεν παιζει προβλημα 100%.αν θυμασαι ενα μνμ που σου ειχε γραψει ενα παλλικαρι να τα αφησεις 4-5 μηνες αναπτυξη το θυμασαι?αν θες να εχεις τρελες αποδοσεις αστα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ 3-4 μηνες και θα δεις οτι ειχε δικιο το παλλικαρι.εγω μαγκα μου το πρωτο γκροου που εκανα ηταν γαμησε τα.ΑΛΛΑ ηταν γαμησε τα γιατι δεν ηξερα.ειχα 3 κοριτσια και τα ειχα στην αναπτυξη(κρατησου) 6 ΜΗΝΕΣ.σε 14λιτρες γλαστρες κιολας.φαντασου σε 50λιτρες οπως εσενα.το ολο σκηνικο με εφερε πισω αλλα εμαθα οτι δυο πραγματα παιζουν παρα πολυ μεγαλο ρολο:το φως και η αναπτυξη.αυτα.θα βαλω και μια φωτο εδω αν δν σε πειραζει,να δεις τι ειχα.

Papastroumf

Member
καλησπερα φιλε παπαστρουμφ.Μια χαρα πανε,μην φοβασαι τπτ.τον ανεμιστηρα αστον οπως ειναι.μην τον βγαλεις,και γυρνα τον να τα χτυπαει να γουσταρουν.δεν παιζει προβλημα 100%.αν θυμασαι ενα μνμ που σου ειχε γραψει ενα παλλικαρι να τα αφησεις 4-5 μηνες αναπτυξη το θυμασαι?αν θες να εχεις τρελες αποδοσεις αστα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ 3-4 μηνες και θα δεις οτι ειχε δικιο το παλλικαρι.εγω μαγκα μου το πρωτο γκροου που εκανα ηταν γαμησε τα.ΑΛΛΑ ηταν γαμησε τα γιατι δεν ηξερα.ειχα 3 κοριτσια και τα ειχα στην αναπτυξη(κρατησου) 6 ΜΗΝΕΣ.σε 14λιτρες γλαστρες κιολας.φαντασου σε 50λιτρες οπως εσενα.το ολο σκηνικο με εφερε πισω αλλα εμαθα οτι δυο πραγματα παιζουν παρα πολυ μεγαλο ρολο:το φως και η αναπτυξη.αυτα.θα βαλω και μια φωτο εδω αν δν σε πειραζει,να δεις τι ειχα.

Ναι φίλε ελεύθερα βάλε οτι θες.Το θέμα με την ανάπτυξη είναι οτι έμενα οι λάμπες μου θέλουν αλλαγή γιαυτό βλέπεις και τέτοιο μέγεθος.Πίστεψε με με καινούργιες λάμπες και ίδια περίοδο ανάπτυξης θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.Το 6 μήνες ακόμα και 3 είναι ΠΟΛΥ μεγάλη υπερβολή φίλε,δεν χρειάζεται τόσο.Επίσης έκανα τον χώρο μου πολύ μεγάλο για 400watt επειδή δεν το ήξερα.Για τον χώρο μου χρειάζομαι το λιγότερο 600.Στο επόμενο grow θα τον μικρύνω και θα αλλάξω λάμπες.Θα τον κάνω 1,20x1,20x2m και θα έχω πάλι 400αρες αλλά καινούργιες.

Papastroumf

Member
Καλημέρα σε όλη την παρέα.Λοιπόν ένα update για να μην ξεχνιόμαστε.Σε 11/13 γύρισε στις 20/1 συνεπώς μετράμε 11 μέρες και στις 3/2 που κλείνουν οι κοπέλες μου 2 εβδομάδες γυρνάνε σε 10/14. Ένα από τα 4 έχει κάποια καψίματα και γιαυτό έχω κάνει 1 πότισμα με σκέτο νερό και θα κάνω άλλο ένα.Ο ανεμιστήρας μπήκε ξανά 24/7.Το φίλτρο λέω να το βάλω μπρος από την 4η εβδομάδα και μετά,θα δω πως θα μυρίζει ο χώρος και πράττω ανάλογα.Το grow πήγε πολύ λάθος σε πολλά πράγματα αλλά θα βγάλω οτι είναι και από το επόμενο πάμε πιο σωστά.Και μερικές φωτογραφίες.
20160131_110010.jpg 20160131_110018.jpg 20160131_110029.jpg 20160131_110035.jpg 20160131_110044.jpg

Υ.Γ δεν είναι και οι καλύτερες :laughing:

420brother

Member
dunato se vriskw bro, ola komple :))

ena tip: dokimase na travas photo me gualia hliou mprosta ap tin camera otna exeis HPS, vgazei kaluteres photo