Papastroumf
Member
nase kala file mou !! kalopiota na einai !!
Έχουμε δρόμο μακρύ ακόμα θεία!Σε ευχαριστώ πάντως
nase kala file mou !! kalopiota na einai !!
Καλησπέρα Papastroumf ! Μια χαρά δείχνουν τα φυτάκια σου ,καλή συνέχεια να έχουν .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το αν είναι πράγματι 45άλιτρες οι γλάστρες σου ..
Άλλα μου λεν τα μάτια μου και άλλα η λογική μου ,δηλαδή ...
Αν οι γλάστρες είχαν 45 λίτρα χωριτικότητα ,τότε σημαίνει ότι θα χρειαζόσουν 180 λίτρα χώμα για να γεμίσεις και τις 4 . Δηλαδή 9 συσκευασίες των 20 λίτρων ή παραπάνω από 4 συσκευασίες των 40 . Εσύ πόσα λίτρα χώμα αγόρασες ;
καλησπερα φιλε παπαστρουμφ.Μια χαρα πανε,μην φοβασαι τπτ.τον ανεμιστηρα αστον οπως ειναι.μην τον βγαλεις,και γυρνα τον να τα χτυπαει να γουσταρουν.δεν παιζει προβλημα 100%.αν θυμασαι ενα μνμ που σου ειχε γραψει ενα παλλικαρι να τα αφησεις 4-5 μηνες αναπτυξη το θυμασαι?αν θες να εχεις τρελες αποδοσεις αστα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ 3-4 μηνες και θα δεις οτι ειχε δικιο το παλλικαρι.εγω μαγκα μου το πρωτο γκροου που εκανα ηταν γαμησε τα.ΑΛΛΑ ηταν γαμησε τα γιατι δεν ηξερα.ειχα 3 κοριτσια και τα ειχα στην αναπτυξη(κρατησου) 6 ΜΗΝΕΣ.σε 14λιτρες γλαστρες κιολας.φαντασου σε 50λιτρες οπως εσενα.το ολο σκηνικο με εφερε πισω αλλα εμαθα οτι δυο πραγματα παιζουν παρα πολυ μεγαλο ρολο:το φως και η αναπτυξη.αυτα.θα βαλω και μια φωτο εδω αν δν σε πειραζει,να δεις τι ειχα.