What's new

Super Lemon Haze -Moby Dick (GHS)

Papastroumf

Member
Αυτό που είναι στην πράσινη γλάστρα, τι φένο είναι; λεμον;

Μια λίγο άκυρη με το νήμα σου ερώτηση, όταν είχες φυτέψει έξω από πόσο μακρυά μύριζαν τα φυτά σου;

Αυτο στην μεση ειναι ελληνακι (regular). Σπορι απο το outdoor. Δεν μυριζαν σχεδον καθολου. Σκεψου οτι ανανεωνεται ο αερας συνεχως φιλε.

Papastroumf

Member
Καλησπέρα παιδιά.Τέλος 1ης εβδομάδας,από αύριο μπαίνουμε στην 2η.
Τα μωρά μου έφτασαν στον πάτο οπότε σήμερα έγινε μεταφύτευση σε 10λιτρες γλάστρες.Όλα κυλάνε ομαλά.Μία φωτογραφία έτσι για να βλέπετε που βρισκόμαστε μιας και ακόμα είναι νωρίς.Μην ξεχνάτε οτι τα μωρά είναι σε 20/4.
20151130_201355.jpg

Papastroumf

Member
Καλησπερα παιδια. Εβαλα χθες πραγματα κατω απο τις γλαστρες να πλησιασουν τα φυτα λιγο πιο κοντα. Ποτισμα 200μλ στο καθενα. Εκανα διαλυμα 2 λιτρα νερο και 0.3 μλ απκ το καθενα απο την σειρα.Σημερ εχουνε τεντωσει πολυ προς τα πανω. Μπηκε και ανεμιστηρας να φυσαι σε μια γωνια. Φωτο στην αρχη της 2ης βδομαδας.

Papastroumf

Member
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια της κοινότητας. Ήταν να ανεβάσω χθες φωτογραφίες αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερα.Οι φωτογραφίες είναι σημερινές δηλαδή 2 εβδομάδων και και 1 μέρας.Υπάρχει πιθανότητα να τα αφήσω 5 εβδομάδες αντί για 3,5.Θεωρώ ότι είναι λίγο οι 3,5.Τα μωρά προχωράνε πολύ καλά,άλλα γρήγορα άλλα πιο αργά.Το 5ο στην μέση που ήταν regural έδειξε χθες φύλο και είναι θηλυκό(έφαγε και ένα mini-prunning).Λόγω του ότι στην αρχή είχα κάνει γκάφα και έριξα πολύ λίπασμα στο 5ο το ποτίζω μόνο με νερό,μέχρι να καθαρίσει λίγο. Από τα φύλλα του δείχνει να τείνει σε sativa φαινότυπο αλλά ίσως είναι και νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο.Το MD#1 είναι πολύ υγείες και πάει σφαίρα (κατά την γνώμη μου θα γίνει τέρας).Το MD#2 έχει άλλου είδους ανάπτυξη.Δεν μεγαλώνει τόσο σε πλάτος όσο το #1,τουλάχιστον για την ώρα.Το SLH#1 είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Το SLH#2 έχει κάτι καψιματάκια στα 2 κάτω φύλλα,μετά τα πρώτα 2.Αλλά μεγαλώνει μια χαρά τώρα.Το πότισμα πάει 1 πότισμα με λίπασμα (200ml) - 2 ποτίσματα με νερό (250ml).Το 5ο έφαγε και 2 topping στα ψηλά για να μείνει λίγο πίσω και να φτάσουν πιο κοντά τα άλλα. Πως τα βλέπετε? Καμία παρατήρηση?

Οι εικόνες : MD#1,SLH#2,MD#2,SLH#1, όλα μαζί.
20151209_115448.jpg 20151209_115508.jpg 20151209_115457.jpg 20151209_115513.jpg 20151209_115720.jpg

Papastroumf

Member
Φωτογραφίες αύριο.Έγινε λάθος στο μέτρημα στις μπαίνουμε 15 Δεκέμβρη στην 4η εβδομάδα.

bathory

Member
μια χαρα πανε,αν εχεις χωρο αστα 4-5 μηνες και πιστεψε με θα αξιζει ο κοπος!!!αληθεια,εμεινε βρε τιποτα βρε απο τα εξω η τα ρουφηξατε???τα ταισμα τους με λιπασμα μονο προσεχε και θα γεμισουν ανετα τα βαζα!!αντε βιβες με εναν "ελληνα τρελο"!!!!!!

Papastroumf

Member
μια χαρα πανε,αν εχεις χωρο αστα 4-5 μηνες και πιστεψε με θα αξιζει ο κοπος!!!αληθεια,εμεινε βρε τιποτα βρε απο τα εξω η τα ρουφηξατε???τα ταισμα τους με λιπασμα μονο προσεχε και θα γεμισουν ανετα τα βαζα!!αντε βιβες με εναν "ελληνα τρελο"!!!!!!

Τώρα για τα Χριστούγεννα κρατήσαμε κάτι για να έχουμε,γιορτινές μέρες χωρίς λίγη φύση δεν γίνεται. Κοίτα αν εννοείς όλο το grow θα πάει περίπου μέχρι μέσα Μαρτίου.Τότε πιάνει τόσο.Δεν νομίζω να εννοείς 4 μήνες ανάπτυξη.Το προσέχω το τάισμα πιστεύω. Βίβες φίλε.

Papastroumf

Member
Καλησπερα παιδια. Εφτιαξα εναν αυτοματισμο με υδροπονικο συστημα ωστε να ποτιζονται τα μωρα οσο θα λειπω μεχρι 3 ιανουαριου που θα γυρισω. Θα ποτιζονται απο του κουτι της wilma οπου περιεχει 63 λιτρα εμφιαλομενου νερου και 15 μλ απο το καθενα απο τα 3 λιπασματα. Συνολο 470 ppm.Δηλαδη οχι κατι τοσο δυνατο αλλα θα ποτιζεται καθε μερα με αυτο
. Εγινε τοπ στα 4 στρεινς. Η λαμπα αυξηθηκε 10 εκατοστα απο τα φυτα. Και ο θεος βοηθος...

Υ.Γ Η φωτογραφιες ειμαι χθεσινες!

20151215_225156.jpg

20151215_225142.jpg

20151215_225133.jpg

Papastroumf

Member
Καλημέρα και από μένα στην 1 χρόνο μεγαλύτερη κοινότητα.Καλή χρονιά με καλά αποτελέσματα σε όλους. Ο αυτόματος πιλότος απενεργοποιήθηκε και ξαναμπαίνουμε σε πρόγραμμα λοιπόν παιδιά . Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δουλέψει η πατέντα αλλά Surprise...Έχουμε και λέμε.Το αρνητικό είναι μόνο 1 και είναι οτι απεβίωσε το 5ο (ελληνικό) φυτό. Κρίμα αλλά δεν πειράζει.Την είχαμε δοκιμάσει την φούντα. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα φυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα κάψιμο.Αυτό που με παραξένεψε είναι η μεγάλη διαφορά που έχουν στην ανάπτυξη.Τώρα θα μου πείτε κάθε στρειν,φαινότυπος είναι διαφορετικός. Δεν διαφωνώ αλλά είναι 1ο indoor grow οπότε αφήστε με τις παραξενιές μου :laughing: Η απορία που έχω είναι η εξής.Είναι έτοιμα για να γυρίσω σε 12/12 ή χρειάζομαι και άλλο ανάπτυξη.Το toping που είχα κάνει τα καθυστέρησε περισσότερο απ΄ότι περίμενα η αλήθεια είναι.Εγώ θα έλεγα να τα αφήσω 1 βδομάδα ακόμα και στην συνέχεια να τα γυρίσω σε 12/12.Scrog αποφάσισα να μην κάνω.

20160103_114929.jpg 20160103_114959.jpg 20160103_114939.jpg 20160103_115013.jpg 20160103_115944.jpg

bazz

Member
καλημερα και καλη χρονια φιλε μου στρουμφακι....

Μια χαρα πανε τα φυτα σου.... ναι αφησε τα μια εβδομαδα ακομα

Papastroumf

Member
καλημερα και καλη χρονια φιλε μου στρουμφακι....

Μια χαρα πανε τα φυτα σου.... ναι αφησε τα μια εβδομαδα ακομα

Ευχαριστώ πολυ φιλε για την αμεση απάντηση και καλη χρονιά και σε σενα.Θα τα αφήσω άλλη μια βδομάδα!

420brother

Member
aderfe me to fws pou exeis an ta giriseis toso nwris stin poly kaluteri na pareis 50g apo kathe dentro

kserw filous pou vlastizoun toulaxistwn 2 mhnes, kserw allous pou ta anthizoun apo sporia, egw prosopika ta girisa stis 40 meres alla exw kamia 9 dentra k pali to miso kilo duskola to pianw akomi k etsi.. genika einai polla pou paizoun rolo kai an arxisoume shmera de teliwnoume oute aurio.

de kserw .. sti thesi sou tha ta girnousa fevrouario, akoma einai nwris gia mena.

Ksanalew einai stin diki sou krisi

Papastroumf

Member
Φίλε 420 θα τα κρατήσω άλλη μια βδομάδα.Το 50g ανά φυτό max πιστεύω είναι μεγάλη υπερβολή.Δηλαδή μου λες 0.5g/w στην καλύτερη? Λίγο ακραίο μου φαίνεται...

Booker

Member
Τα φυτά σου πάνε πολύ αργά, θέλουν σίγουρα να μεγαλώσουν και άλλο, φρόντισε να βάλεις τουλάχιστον 600 λάμπα αν όχι 1000. 50γρ ανα φυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολή.

Papastroumf

Member
Μήπως θα βοηθούσε αν τα πλησίαζα πιο κοντά στην λάμπα?Εννοείτε τόσο ώστε να μην ζεσταίνονται.Δηλαδή ο χώρος είναι πολύ μεγάλος για 400άρα? Λίγο δύσκολο να αγορές τώρα παιδιά.

bazz

Member
Ναι χαμήλωσε την λάμπα, θα δεις διαφορά.

Παίξε μπάλα με ότι εχεις...

Papastroumf

Member
Ναι χαμήλωσε την λάμπα, θα δεις διαφορά.

Παίξε μπάλα με ότι εχεις...

οκ bazz

Κατέβηκε γύρω στα 10 εκατοστά εκ του ασφαλούς η λάμπα.Εξ αρχής ήταν πολύ ψηλά η λάμπα ίσως φταίει αυτό.

Υ.Γ Το πότισμα θα πάει 1-1.

Last edited:

420brother

Member
50g to dentro pou sou evala aderfe einai geneodoria oute kan ypervoli, krata ti lampa sou kamia 20-25 ekatosta ap ta dentra kai asta na vlastisoun kialo gia mena

Papastroumf

Member
Για σας παιδιά τα φυτά προχωράνε καλά.1 από τα 4 έδειξε φύλο.Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία.Α και μια ερώτηση σκέφτομαι για λεντ. Για το χώρο μου 2 helios αρκούνε?

Υ.Γ Και αν αρκούνε να πάρω 2 helios ή 6 24wata?

Last edited: