What's new

Super Lemon Haze -Moby Dick (GHS)

herb4

Member
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία θα το χω στα υπόψην μου γιατί τώρα έχω κάποια εξοδακια ακόμη με υποστρώματα κτλ..ίσως στο επόμενο το δοκίμασω.. Καλή συνέχεια και θα βλέπω τα κορίτσια σ από δω να αναπτυσονται.. Πάμε δυνατά όλοι!

soulis10

Member
καλησπερα και καλη αρχη παπαστρουμφ με πολλα τσιγαρα.πηγαινε και παρε μια 600αρα που κανει και για τα δυο σταδια και θα δεις διαφορα.κριμα τις 25λιτρες και το χωμα.ολα μετρανε τελικα.απο διαστασεις χωρου γ@μas.και παλι καλο ξεκινημα.αντε βιβα ενα αλβανο ψιλομουφα.........

Papastroumf

Member
Ευχαριστω πολυ παιδια. Σουλι αν μπορουσα θα το κανα. Να βαλω 600αρες αλλα λιγο το μερος που μενω λιγο τα οικονομικα αποτελουν προβλημα. Θα δουμε απο το επομενο γκροου. Κατσε να μαζεψουμε λιγο εμπειρια με ιντοορ. Ενα αουτντορ καναμε μονο! Peace και αγαπη μονο :joint:

Papastroumf

Member
Καλησπέρα παιδιά τα σπόρια επιτέλους έφτασαν.Όπως είχαμε πει μπήκανε για σκάσιμο τα 2 από κάθε στρειν.Θα μπουν όσα σκάσουν.

20151111_111136.jpg

420brother

Member
poso kairo sou ekane olo to skiniko gia na erthoun aderfe? mazi me to bank transfer pou ekanes kai mexri na ftasoun stin porta sou thelw na mou peis gt skeftoumoun k gw na parw tin epomeni paraggelia apo GHS.

kana mhna logika ton efages sigoura, edw thimame sta kala tis h GHS pou douleuan pistwtikes tote pou h Ellada den htan gtp kai pali kamia 20-30 meres ekane, twra de thelw na fantazomai poso kairo pernei

Papastroumf

Member
poso kairo sou ekane olo to skiniko gia na erthoun aderfe? mazi me to bank transfer pou ekanes kai mexri na ftasoun stin porta sou thelw na mou peis gt skeftoumoun k gw na parw tin epomeni paraggelia apo GHS.

kana mhna logika ton efages sigoura, edw thimame sta kala tis h GHS pou douleuan pistwtikes tote pou h Ellada den htan gtp kai pali kamia 20-30 meres ekane, twra de thelw na fantazomai poso kairo pernei

Η παραγγελια εγινε 26 οκτωβριου.Εκεινη την μερα εγινε και η πληρωμη των χρηματων.35€ προμηθεια της τραπεζας,σου λεει αμα θες παρε.Στην πορτα μου εφτασε σημερα 12/11.Δηλαδη συνολικα 18 μέρες.Οταν ειχα παραγγειλει απο sensi είχαν φτάσει μέσα σε 11 ή 10 μέρες αν θυμαμαι καλα.

Papastroumf

Member
Θα γίνει μία προσθήκη στο χώμα,αλλαγή βασικά.Θα πάμε με καθαρή τύρφη 100% με μηδέν λίπασμα,οργανική ουσία και όλα αυτά.Δηλαδή θα δουλέψω επί του ασφαλούς βάζοντας εγώ λιπάσματα από την αρχή ώστε να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.Η τελική μεταφύτευση όμως κατα την 99% θα γίνει με biobizz all mix.Πόσο καιρό κρατάνε τα λιπάσματα αυτού του χώματος στην ανθοφορία? (τότε θα γίνει η μεταφύτευση η τελευταία.)

Papastroumf

Member
Τα 2 Moby Dick έχουνε σκάσει κιόλας.Απίστευτα γονίδια.Περιμένουμε μέχρι το απόγευμα και τα slh.Αν δεν έχουν σκάσει ,τα mody dick θα μπουν στα κυπελλάκια και απλά θα έχουν μια μικρή διαφορά στις μέρες ανάπτυξης.

420brother

Member
35 euro promitheia i trapeza? gt toso akriva re file, egw ena emvasma esteila tin perasmeni vdomada gia kati sporia kai mono 1 euro mou kratise to i-bank.

Papastroumf

Member
35 euro promitheia i trapeza? gt toso akriva re file, egw ena emvasma esteila tin perasmeni vdomada gia kati sporia kai mono 1 euro mou kratise to i-bank.

Δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω?Τέλος πάντων,έχουν σκάσει και τα 4 σπόρια.Το χώμα που θα χρησιμοποιηθεί τελικά είναι καθαρή τύρφη και έχει πολύ λίγη οργανική ουσία.Μπήκαν και στα κυπελλάκια και τώρα περιμένουνε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. :joint:

Υ.Γ Το φυτό στην μέση είναι από σπόρι από αυτά που κάναμε outdoor(αγνώστου φύλου.)

20151113_001236.jpg

Papastroumf

Member
Μετα απο λιγες μερες που μπηκανε στα κυπελλάκια. Το #md1 εσκασε πρωτο και εννοειτε ειναι λιγο πιο μπροστα απο τα αλλα. Μετραω απο σημερα. 1 μερα seedling. Μετα απο μια εβδομαδα ξεκιναω να μετραω για αναπτυξη?

20151116_010038.jpg

Papastroumf

Member
Η βλαστικη ανάπτυξη ξεκινάει 23 Νοεμβριου όπου και θα αλλάξω σε 20/4 διότι θα γυρισω σε 12/12 σε λιγότερο από μήνα. Συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβριου.Φωτογραφία στις 23 Νοέμβρη. :joint:
Τωρα δεν εχει και πολυ νόημα.

soulis10

Member
καλημερα φιλαρακι,η φωτο που ελεγες?το ξερεις οτι εφτιαξα και εγω ντουλαπα ετσι?1,20χ1,20χ2,40.απο ναιλον τι εβαλες γυρω γυρω?ξεμεινα απο λεφτα και δεν μπορω να παρω απο αλλεγ κρε το μιλαρ γιατι ειναι ακριβο..τι να εβαζα ρε μαγκα?μου ηρθαν και τα σπορια απο ισπανια σε 22 μερες.AUTO BLACKBERRY KUSH.3 σπορια.η μονη μλκ που εγινε ειναι οτι το ενα σπορι ηταν σπασμενο.......οι μλκες στην παραδοση...

Papastroumf

Member
καλημερα φιλαρακι,η φωτο που ελεγες?το ξερεις οτι εφτιαξα και εγω ντουλαπα ετσι?1,20χ1,20χ2,40.απο ναιλον τι εβαλες γυρω γυρω?ξεμεινα απο λεφτα και δεν μπορω να παρω απο αλλεγ κρε το μιλαρ γιατι ειναι ακριβο..τι να εβαζα ρε μαγκα?μου ηρθαν και τα σπορια απο ισπανια σε 22 μερες.AUTO BLACKBERRY KUSH.3 σπορια.η μονη μλκ που εγινε ειναι οτι το ενα σπορι ηταν σπασμενο.......οι μλκες στην παραδοση...

Κοίτα φίλε το νάιλον δεν νομίζω να κάνει δουλειά γιατί δεν έχει αντανακλαστική ιδιότητα αλλά αντίθετα απορροφάει κιόλας.Οπότε πρέπει να το αλλάξεις οπωσδήποτε.Τώρα αν δεν έχεις λεφτά για ταπετσαρία βάλε καλύτερα κάτι άσπρο.Πχ κάνα σεντόνι ξέρω εγώ.Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά σίγουρα καλύτερο από το νάιλον.Τώρα για το σπόρι,στείλτους κάνα email μπας και.... αλλά δεν πιστεύω.

Papastroumf

Member
Συγνώμη παιδιά για χθες ξεχάστηκα λόγω υποχρεώσεων.Λοιπόν 1η μέρα βλαστικής ανάπτυξης και όλα καλά μέχρι στιγμής το SLH#2 αναπτύσσεται πολύ γρήγορα.Το μεσαίο είναι σπόρι από τα καλοκαιρινά.Για να δούμε τι θα μας βγει!Όπως βλέπετε του έχει γίνει top πριν 1,5 βδομάδα περίπου και τα πάει πολύ καλά.Αρχικά μεγάλωνε στο παράθυρο με τον ήλιο και όταν στήθηκε το room μπήκε εκεί.

20151124_195135.jpg 20151124_195148.jpg 20151124_195158.jpg 20151124_195208.jpg 20151124_195220.jpg

Last edited:

Papastroumf

Member
Σήμερα έφαγε για 1η φορά το μεσαίο και συγκεκριμένα στα 650ppm.Το φαΐ είναι GHE Bloom,Grow,Micro.Τα υπόλοιπα θα ξεκινήσουν να τρώνε στις 30 Νοέμβρη όταν δηλαδή μπούνε στην 2η βδομάδα της βλαστικής ανάπτυξης.Φωτογραφίες αύριο.

Papastroumf

Member
Για σας παιδιά,μια μικρή ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό. 4η μέρα ανάπτυξης για τα μωράκια.Το MD#2 αναπτύσσεται λίγο αργά αλλά μάλλον οφείλεται στα γονίδια.
20151127_121952.jpg 20151127_122018.jpg 20151127_122001.jpg 20151127_122037.jpg 20151127_122048.jpg

Αυτό που είναι στην πράσινη γλάστρα, τι φένο είναι; λεμον;

Μια λίγο άκυρη με το νήμα σου ερώτηση, όταν είχες φυτέψει έξω από πόσο μακρυά μύριζαν τα φυτά σου;

Latest posts

Latest posts