Papastroumf
Member
dunato se vriskw bro, ola komple )
ena tip: dokimase na travas photo me gualia hliou mprosta ap tin camera otna exeis HPS, vgazei kaluteres photo
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ,θα το δοκιμάσω δεν το ήξερα.
dunato se vriskw bro, ola komple )
ena tip: dokimase na travas photo me gualia hliou mprosta ap tin camera otna exeis HPS, vgazei kaluteres photo
Γεια σου Papastroumf.Σήμερα πότισμα 6 λίτρα συνολικά (νερό της βρύσης που έμεινε σε ανοιχτά μπουκάλια 5 μέρες και πάνω σε καλοριφέρ για να είναι ζεστό)
Γεια σου Papastroumf.
Υποθέτω πως αυτό το κάνεις για να φύγει το χλώριο και να μην πεθάνουν οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί που έχεις στο χώμα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό, γιατί ναι μεν έφυγε το χλώριο από το νερό, αλλά από την άλλη, από την στιγμή που δεν οξυγονωνόταν το νερό τόσες ημέρες αναπτύσσονται αναερόβιοι , οι οποίοι είναι κυρίως παθογόνοι για τα φυτά.
Οπότε για να ποτίζεις με βρύση πάρε μια μικρή τρομπίτσα για να οξυγονώνεις το νερό 1-2 μέρες πριν ποτίσεις. Έτσι το χλώριο θα φεύγει και το χώμα θα έχει πολύ οξυγόνο, και κατά συνέπεια τα φυτά στις ρίζες τους.
Υγεία
Η τρόμπα που αναφέρεις είναι αυτή που χρησιμοποιούμε στην υδροπονία?
Ναι για αυτές μιλάω.
Να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί τα έχεις σε 10/14;
se 11/13 ta bazoume ta lemonia alla oxi apo tin arxi tis an8oforias !! meta tin mesi pros to telos ta girnaw se 11/13 !! to 10/4 dn to exw pai3ei pote pantos !!
Δεν τα έχω σε 10/14 αλλά θα τα βάλω αύριο.Τις πρώτες 2 βδομάδες τα έχω 11/13 γιατί που προτάθηκε εδώ στο νήμα.
Το 11/13 προτείνεται για μείωση διάρκειας ανθοφορίας σε ΚΑΘΑΡΕΣ σατίβες!
Το 10/14 δεν έχω δει να το προτείνει κανείς!
Ορφέας
papastrouf καλη τυχη στα φυτα σου!!!! το εμφιαλομενο σου ποσο ph εχει;;
και κατι αλλο....για να δω ανλυτουργει σωστα το phmeter μου....το απιονισμενο,που πουλαν εξω στα σουπερ, μου το βγαζει ph7....τοσο ph εχουν;;;ξερεται;;
Ωραία πράματα φίλε Papastroumf!
Απο φαϊ τι θα τα ταίζεις;
Επίσης τα εμφιαλωμένα νερά απο πηγές βουνού έχω ακούσει οτι είναι αρκετά καλά για πότισμα (όχι επιτρεπέζιο νερό αλλά νερό τύπου Βίκος κλπ)
Καλά πιώματα!
Το φαί τους είναι η σειρά της GHE FLORA αλλά το πηγαίνω επιφυλακτικά και όχι όπως θα πήγαινε κανονικά γιατί είναι και 1ο grow και πειραματίζομαι ακόμα.