What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

legalizeRO

Active member
Acum cativa ani tocmai imi facusem niste dragon verde, bausem 100ml , trecuse vreo 40 de minute si ii spuneam lui exploziv pe chat ca eu nu simt nimic si am mai bagat inca 100, macar sa ma ia alcoolul.
A fost ultimul lucru pe care am fost in stare sa-l fac vreo 2 zile.
Am zis ca si mor.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
DcSantos cel mai rapid si usor de facut, cel putin pentru mine sunt clatitele si budinca daca vorbim de desert.
Eu folosesc des la omleta amestecata cu patrunjel, dupa gustul fiecaruia din fumaciosi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca va referiti la vape.. mie mi se pare idiotenie orice aparat ori piesa ce nu se poate curata usor. Am multe vapeuri ramase blocate cu rasina.. pt ca au un design idiot. Cele pe care le folosesc inca aproape ca se curata singure, chiar si de le lasi in spirt peste noapte, a doua zi un jet de apa, uscare, si sunt ca noi. Oricat de fancy am vrea sa fim, nu cred ca un aparat de ala tre sa fie atat de greu de curatat incat sa ai nevoie de scobitori sau sa te gandesti macar sa arunci piesa in loc sa o cureti.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Eu sunt multumit de davinci2, face o treaba buna, se curata usor si inca functioneaza cum trebuie dupa aproximativ 2 ani de folosire. Placut la atingere cu o forma foarte buna de tinut in mana fara a fi scapat :joint:

Ma refeream la scobitoarea din grinder, pare scotocit dupa resturile de la razatoare.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Dupa ce website-ul trece pe o alta platforma, vom putea accesa vechea galerie?
Sau informatiile sunt pierdute?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ahh, unul dintre motivele pt care nu imi plac grinderele. Mai ales cele din aluminiu. Se umplu cu rasina si nu mai fac treaba, mai baga si particule de aluminiu constant in iarba noastra.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
11 din 13 persoane au particule de plastic in corp, nu ma mira si restul.
O sa-mi cumpar si eu unul cum ai tu. Te poti taia in el usor?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte usor.. pana la 20 grame o data toaca. Si dupa putina obisnuinta.. scoti ce granulatie vrei, ba chiar si granulatie tip cross-cut cum scot masinariile destepte de preparat tabac poti face, din pasul pe care il dai cu lama intre treceri, pe diferite directii.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu vad nimic nene! Si nu mai am in ce nivel sa cresc pe forumul asta, am maxat orice level de acu 5-10 ani sau mai bine.

Cat despre plastic, eu is de parere ca 13 din 11 oameni au plastic in corp. Si restul nu s-au cautat inca! :joint:

legalizeRO

Active member
legalizeRO ai ramas fara material de ai recurs la scobitoare ? :D
La mine dupa ce se infunda nu ma ostenesc sa le curat, le arunc efectiv.

Cu scobitoarea imi ia 10 secunde sa aranjez perfect iarba in cosuletul de la plenty. Pun cu lingurita si apoi retus cu scobitoarea.
O folosesc din obisnuinta cand pregatesc orice vaporizator, ca e usor de inlocuit cand o pierzi.

A, nu curat cu ea. La Plenty se infunda spirala aia metalica, dupa vreo 100 de grame. O prind pe un stativ metalic cu o clema metalica si o incalzesc usor cu un arzator pana picura si se goleste spirala. Apoi 24 de ore in solutie de curatat rasina, clatit bine si e ca nou.
Gatu' de la Flower Pot direct in solutie. Pe astea 2 le-am schimbat de multe ori, dar alte vaporizatoare nu stiu.
Portabilele le folosesc cu un cosulet metalic, care se curata mult mai usor. Pierzi putin spatiu pentru iarba, dar oricum n-am intalnit portabil care sa ma dea pe spate ca volum. Pun cartus, trag o data, schimb, trag iar. Pana uit sa schimb. Daca am noroc, inainte sa se termine cartusele.
Daca plec o perioada, intai iau in considerare Plenty si cu invertor de masina. Daca nu e bine, incep sa-mi fac cartuse.
Acasa Flowerpot e din alta liga. Ia sa-mi cumpar iar un set de 3 gaturi. Ia foc casa asta este.
De fapt singurul lui minus este ca nu se inchide singur. Idei?

Last edited:

legalizeRO

Active member
Grinder-ul meu perfect.
70mm frate sa-mi incapa ca lumea. Eu cresc monstri domle. Rookies...
Ceramica, am unul SLX 2.5 care mi-a aratat ce misto e ceramica. Design-ul il face insa inulizabil din punctul meu de vedere.
kief space, design clasic, nu obligatoriu dar e interesant, chiar si dupa atatia ani.
magneti foarte mici si puternici, sau un design cu magnetul din capac mai ascutit in varf, sa ajunga pana la podea, sa rasneasca tot din prima.
Nu sa stai sa cureti mijlocul tot timpul.

legalizeRO

Active member
Foarte usor.. pana la 20 grame o data toaca. Si dupa putina obisnuinta.. scoti ce granulatie vrei, ba chiar si granulatie tip cross-cut cum scot masinariile destepte de preparat tabac poti face, din pasul pe care il dai cu lama intre treceri, pe diferite directii.

CARE DOMLE ?

DcSantos

Active member
DcSantos cel mai rapid si usor de facut, cel putin pentru mine sunt clatitele si budinca daca vorbim de desert.
Eu folosesc des la omleta amestecata cu patrunjel, dupa gustul fiecaruia din fumaciosi.

Pai cred ca fac cu laptele niste clatite ca de ciocolata calda imi trecuse pofta aseara si l.am bagat in frigider. Pana l-am terminat de fiert dupa o ora jumate imi pierise parca cheful.

DcSantos

Active member
Blackleaf cutting/chopping board XL ii zice din ce imi aduc aminte. Nu ii un grinder, e altceva..

M.am uitat pe net acum . Arata ca un fund cu un cutit de tocat. Poate e timpul sa ma gandesc si eu sa cumpar un din asta . Eu folosesc grinder de aluminiu. Plastice,aluminiu,smog,mercur,plumb ,cine stie ce mai avem prin plamani si alte organe ca astea se depun adanc cica,multe cica nici nu se descopera asa usor..