What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

legalizeRO

Active member
In general e bine sa ai grija ce-ti iese din maini si din gura.
Doar fii atent, sa nu-ti doresti niciodata sa dai timpul inapoi. Nu-ti asuma riscuri inutile cand ai alte optiuni safe.

HighUp

Member
Mulțumesc pentru sfaturi, o sa incerc pe perioada growului sa nu fumez deloc pentru că o să devin foarte paranoic și să nu fac vre-o prostie, treaz sunt mai lucid, presupun că atâta timp cât nu vinzi nu reprezinți o țintă așa mare pentru milițieni, din ce am mai auzit și eu, la început chiar daca au o pistă, te lasă să vadă dacă te extinzi(vânzând cantități) și după ce consideră că te-ai extins cam mult te ia, dar daca ramai la stadiul de consumator și nu ai apeluri dubioase și multe nu cred că ești mare pericol...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce pot sa iti zic sigur, ca daca au ajuns sa fie interesati de apelurile tale, esti cam ftut. Cel mai bine sa nu ai deloc legaturi cu cei care vand sau cumpara, pentru ca arestarile in serie se fac de obicei pe filiera asta cu supravegherea unui dealar pana se strang dovezi, se strang date de la cat mai multi consumatori spre final, se gasesc si noi leaduri catre alti consumatori si dealari, si pana la urma e saltat cine trebuie.

legalizeRO

Active member
Cookie Gelato. S-au lungit astea cam mult. Sper sa fie ceva bun. 8-9 saptamani? Nu cred...
2772.jpg
2773197.jpg
2769853.jpg

Attachments

• 2772.jpg
    2772.jpg
    97 KB · Views: 48

legalizeRO

Active member
Posibil. Eu le scot si ma uit bine si in lumina normala.
Abia au 2 saptamani si abia le-am dat prima udare de bloom, si doar pentru ca nu mai am grow.
Am observat ca-s mai fericite daca lungesc putin udarea cu grow la inceput de floare, 2-3 saptamani.
Cateodata apar deficiente daca schimb nutrientii cand schimb lumina la 12/12.

legalizeRO

Active member
A, zici de inalte?
Nu, asa-s ele. Si inca m-am ocupat intens sa le mentin cat mai scurte.
Asa e gena lor, nu de la N. Au de 3 ori inaltimea de cand le-am bagat in floare, si mai au de crescut...

Pai vedem, ca pun poze. Am sa incerc sa le mentin cat mai sanatoase si productive.

HighUp

Member
Salutare guys, am revenit și eu cu o altă întrebare, ordinea în care se fac tricomii este: cloudy și apoi amber? Am citit pe net ca Amber oferă acel high de canapea pe care eu personal il caut, și acum întrebarea este dacă las planta cat mai mult in flower, pot ajunge tricomii la un 90% Amber? Și cu o lupa ar fii de ajuns sa ii pot vedea bine? A da și nu pot deosebi cei clear de Amber, poate mă ajutați voi să îmi pot da seama...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, aia e ordinea. Avand in vedere ca amberul deja e semn de oxidare a compusilor, 90% amber ar fi o crima pt potenta si un efect total diferit de recoltarea normala. Cel mai probabil apropiat de canepa, sau un cbd strain mai putin potent. Depinde si de strain, daca ai ceva care e destul de indica, si il mai si lasi pana la 20% amber.. pai te culca instant.
Totusi, ce te impiedica sa le deosebesti culoarea? Sau nu ai inteles ca "cloudy" si "amber" se refera la atribute optice?

HighUp

Member
Am înțeles că se referă la atribute optice dar între clear și Amber nu le pot deosebii, prin ambele se vad clar, poate la Amber e ceva mai încețoșat, cloudy se vede din prima, dar daca asta e ordinea probabil că va fii foarte ușor să mă îmi dau seama când e gata, deci maxim trebuie sa fie undeva la 20% Amber restul cloudy

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate ca nu distingi tu corect culorile, in afara de dark, care sunt cei deja plezniti/deshidratati, amber sunt cei mai usor de diferentiat, ca au colorit diferit. intre clear si cloudy te poti incurca de la iluminatul de la microscop sau lumina ambientala, daca e mai alba si se reflecta te poate pacali, prin cei de culoarea amber, sau mai pe romaneste, de culoarea "chihlimbarului", oxidati, nici nu trece lumina asa bine, si nu au nici reflexie pronuntata la suprafata.
Si da, maxim maxim daca vrei sa te lipeasca cat mai mult de canapea.. dar tine cont ca depinde de cat de indica sau sativa e genetica. Ea va merge in directia aia care o vrei tu, in anumite limite.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ignoranta, cum s-ar zice, te-a oprit din a le studia cat de cat? Cred ca am totusi un model mai nou decat ala din videoul acela, are mai multe diode per bagheta din ce vad al meu. Scumpe nu sunt, pentru ceea ce ofera!

Latest posts

Latest posts