What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

legalizeRO

Active member
Tocatorul e pentru fani.
Cum transferi, in care spatiu de depozitare?
Ce castigi prin metoda asta?
Cat rezista tocatorul? Dar cutitul?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu inteleg nene ce intrebi.. si decat sa raspund balarii, mai bine zic ca ma ajuta sa ma droghez.
Eu l-am luat pt ca am vazut o ciobitura in grinderul meu de aluminiu in urma cu vreo 15 ani si mi-am dat seama ca mai devreme sau mai tarziu, aluminiul ala ajunge in mine. Fapt confirmat de primul microscop digital, care mi-a aratat ca si cand nu exista ciobituri vizibile in grinder, chiar si de nou, va lasa pulbere fina de aluminiu. Iar asa zisele grindere de "titaniu", sunt de obicei tot aluminiu, dar un aliaj mai rezistent putin la deformare si tocire. Pilitura din el este tot aluminiu in cea mai mare proportie.
De cand il am a vazut multe kilograme, e inca acolo, mai frumos ca atunci cand era nou. restul intrebarilor nu le-am descifrat inca.

legalizeRO

Active member
Mai omu' lu' Dumnezeu, dupa ce toci, materia respectiva o lasi in covata?
Sau toci de fiecare data?
Sau transferi in ceva surplusul care nu-l folosesti dupa ce toci?

A rezistat 15 ani? Super !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aaa,, toc de fiecare data, iar ce ramane sta acolo pana la urmatorul cui. dar la cat de frumos e prezentat materialul acolo, rar rezista mai mult de cateva ore. Nu am un loc unde sa tin materialul deja grinduit. nici nu imi trebuie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
15ani finalizati n-or fi, da peste 10 de folosit macar o data la cateva zile, daca nu zilnic, sa tot fii fost. Ba chiar a trebuie sa il si raschetez fin de cateva ori pentru a trece granita fara rasina pe el. Cutitul nu a avut macar nevoie de ascutire pana acum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu tin minte ca am dat vreo 50 euro in berlin pe al meu. da nu as baga mana in foc ca e original blackleaf, ca in magazinele unde era plin de bongurile lor nu prea l-am vazut dealungul anilor, mai mult in magazinele cu pipe si bong-uri knockoff. si eu am crezut ca am luat ceva de pus in vitrina, da uite ca a mers dupa ce m-am decis sa dau cu lama-n el!
P.s. daca stau bine sa ma gandesc as avea stashbox-ul sa pun iarba grinduita in el, da cine are timp de asa ceva?

legalizeRO

Active member
4 saptamani
278011181.jpg 76159169.jpg
Se vad bine pozele aici.
Aoleu, se vad tricomii. Tre' sa am grija la ce fac poza...

DcSantos

Active member
nu stiu cat de calitate e al meu dar folosesc unul din ala pentru soparle de il bagi in acvariu,cu cablu ,senzorul sta inauntru si ecranul afara. sunt la petshopuri .

legalizeRO

Active member
Senzorii astia nu numai ca sunt foarte diferiti ca si calitate,
dar se si degradeaza in timp.
Incepand din floare apare riscul de mucegai la peste 60. Eu il tin pe al meu la 50 pentru ca am senzatia ca indica cu 5-10 mai putin.
In asta am cea mai mare incredere momentan, dar doar pentru ca e nou.
2784392.jpg

Last edited:

DcSantos

Active member
Incepand din floare apare riscul de mucegai la peste 60. Eu il tin pe al meu la 50 pentru ca am senzatia ca indica cu 5-10 mai putin.
View attachment 18123877
ce senzor e asta man,pt co2 ? eu nu folosesc co2. intrebarea era de senzor de umiditate ! :))))))))

DcSantos

Active member
View attachment 18123877
acum am vazut ca are si temp si umiditate. eu nu merg asa avansat ,al meu eu un rh metru simplu care masoara doar umiditate si temperatura. ce ai tu e un fel de controller ? pai nu stiu ce senzori iti trebuiesc pt asta...

legalizeRO

Active member
In primul rand pentru ca vreau mai multe. Deja am cel putin 10, dar s-au invechit.
Si-n frigider am 🤣 dar pentru termometru, unu mic cat o cutie de chibrituri.
Control freak.

Latest posts

Latest posts