ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Vedem, oricum is destul de sigur ca o schimb cu una mai mare la urmatoarea aventura. Vreau acoperire uniforma mai buna, pe o suprafata mai mare, sa pot tine plantele mai aerisite.
Au ajuns 6 ghivecele de 18 litri, plus 12 farfurii. Sa vad cum le ingramadesc in spatiul meu.
Am luat si pentru vegetatie lighene mari, joase si patrate, cu farfurii profesionale, fix 60X90 cu 12 cm inaltime
Abia astept.
Ies bine, da in prima parca nu ai focalizat unde trebuie! Nu te mai agita insa asa mult ca in vreo saptamana ar trebui sa se upgradeze forumul, o sa fie alt sistem de upload acolo.
Eu stiu ce ziceti, da nu am mai avut timp.de asa ceva. Rosin nu prea bag, mai mult imi place kief-ul sau bubble-ul ori temple ball hash-ul. Toleranta o rezolv de obicei schimband varietatea pe care o fumez, nu merge intotdeauna dar sunt varietati care declanseaza mai greu toleranta si unori am noroc sa dau de ele..
Exact, asta am vrut sa spun si eu. Ca n-am acces la mai multe soiuri atat de des. Cand schimb soiul ma loveste ceva mai tare, primele... nici 20 de grame, apoi iar .
Imi place daca le schimb sa le si invat, sa le vad potentialul, asta inseamna 2-5 sezoane.
Dar imi fac edibles si alea ma lovesc cat vreau eu, o data la... cand ma apuca doru'.
Dar e foarte bine si asa. Daca vreau, trag pana fac rosu-n gat.
Apropo, am spart iar gatul la flower pot, dar mai bine, ca e un vaporizator demential, dar si periculos.
Tot am ars prin casa cu el, inclusiv vaporizatorul Plenty, a 3-a oara. Noroc ca S&B fac discount dupa primul purchase.
Am tras odata din flower pot si am pus si tot kief-ul din grinder. Noroc ca am apucat sa pun incalzitorul inapoi pe stand.
Nici acum nu stiu daca am lesinat sau am fost la un fir de par.
De aia postez mai mult aici. Ca sa pot vorbi free style. )))
Cautam un post. A zis cineva de udare mai agresiva si mai picurata.
Am zis cand vin de la servici sa-l citesc si sa ma documentez, dar nu-l mai gasesc.
Eu stiu din experienta mea, dar vreau sa vad ce mai spun altii.
Fumam si noi ... inca ceva?
Bag o cioata de Bruce Banner si am la fiert niste lapte cu vreo 2 g.uri de bb si inca vreun g de Rainbow glue bagate in el
. Fac o ciocolata calda dupa ce termina de fiert,prima data cand incerc ,sper sa nu fie scarbos totusi!))
Sper sa nu ma trimita la somn cum m.a trimis niste butter de m.am trezit a doua zi de abia pe la 12 dupa amiaza cu apeluri pierdute de la munca si din alea!))weekend plm..