What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

vasile

Well-known member
Veteran
Cat timp este thc-ul detectabil in drug testele folosite de politia rutiera? Stiu ca in testele de sange se poate detecta chiar pana la 7 zile dar banuiesc ca nu ajungi acolo daca nu e nimic suspect. Ma refer mai mult la filtrele astea care se fac de sarbatori.

Gigel2

Member
Din ce stiu eu, THC-ul e detectabil in saliva chiar si la 48 de ore dupa ultimul cui fumat la un heavy smoker.
Pentru un fumator ocazional, totul ar trebui sa fie ok dupa aproximativ 24 de ore.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In general e cam 48 ore pentru saliva si 1 saptamana pentru samge, dar in functie de metabolism si cat de mult baga consumatorul poate sa se si dubleze perioada. Mai mult la sange, la saliva e mereu cam tot aia.

vasile

Well-known member
Veteran
In general e cam 48 ore pentru saliva si 1 saptamana pentru samge, dar in functie de metabolism si cat de mult baga consumatorul poate sa se si dubleze perioada. Mai mult la sange, la saliva e mereu cam tot aia.

Mda pai asta ar insemna sa nu mai conduc niciodata... in general fumez seara si mai plec cu masina dimineata cand ma trezesc fresh. :D

Cred ca ar trebui femeia sa dea de carnet...

ce methode de curing folositi ?

Cu siguranta nu watercuring :D

Prefer wet trimming ca e mai usor si rapid, dupa lasati buzii la uscat minim o saptamana preferabil dublu, temperatura mai maricica in primele zile de uscare (22~ grade), si mai scazuta pe final (16-18grade).

Dupa bagati buzii la borcan impreuna cu plicuri boveda pt a mentine umiditatea optima in interiorul borcanului, 62%

Deschis borcanul cel putin o data pe zi in prima saptamana de curing, preferabil mai des...

Cea mai mare greseala pe care am facut-o acu ceva timp a fost alegerea unor borcane care nu sigilau bine, asa m-am trezit cu vreo 100g de buzi fara miros / gust.

In rest mai nimic...

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Neata! Am pregatit 5 sortimente de la ace seeds: bangi haze 70/30 sat, golden tiger 100% sat, killer a5 haze 80/20 sat, malawi 100% sat, toate sunt feminizate. Posibil si panama 100%. Regular
Vreau sa merg cu ele in prima faza 6-8 saptamani la 18/6 si a 2-a faza sa o lungesc cat merge la 12/12, in caz ca merge greu merg 11/13. Din experienta voastra cei care ati combinat 100% sat cu predominant sat, ce program e potrivit pentru combinatia de seminte?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am mers mereu pe 12/12 in flower pentru ca am vrut calitate. Dar am auzit de la groweri de incredere (face to face) ca 11/13 ar scuti cateva saptamani de flower sau chiar o luna la o sativa 100%. Scade si putin yeldul cu siguranta, dar nu as stii sa zic daca merita sau nu. Am tot zis ca incerc, poate data viitoare cand bag sative ii dau si eu asa.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Incerc in a 2-a faza sa merg cu 12/12, daca se lungesc ca timp si batw vara la usa atunci o sa trec pe 11/13. Sper sa germineze toate zilele urmatoare si poate o sa apara un nou thread!
Multumesc!

Caut de cateva luni led tip banda si inca nu stiu ce model ar fi bun pentru plante. Am citit mult despre benzi dar nu m-au convins pana acum. Am vazut ca ai mai recomandat mai sus samsung board. Am cautat pe net despre lumina si am vazut ca este o placa. Au si bandouri?

Ps: la controler am dat comanda de pressence pentru vaccum, 2 extractoare pk ec blue 680 m3 cu mufa rjec. Vroiam sa cumpar si instalatia de co2 dar mai astept pana in toamna sa inteleg exact cum functioneaza ca nu vreau surprize si grasime pe tub :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu inteleg ce vrei cand spui bandouri. Placa trebuie sa fie solida.
Daca vrei banda flexibila aia e foarte slaba ca si putere, in jur de 7-10 W per metru liniar cel mult. Spectru nu neaparat bun dar merge pentru veg. Intensitatea si eficienta sunt proaste pentru ca rezistentele mananca cam o treime sau mai mult din putere, si diodele sunt de putere slaba, cu penetrare mica.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Scuze ca nu am fost foarte coerent :joint:
Ma refer la acest tip de lumini;
Lungi si subtiri bune pentru partea de jos la o distanta mica de plante

Attachments

• sanflex20-set.jpg
    sanflex20-set.jpg
    13.2 KB · Views: 34

dolo

Member
a incercat cineva sa faca un sistem mai low cost cu o butelie mica sau super mica de Co2 pentru un micro grow ? s-ar gasi un sistem mai basic la 100 de euro maxim ?

Intrebare : Cand va place sa incepeti sa numarati perioada de flower ,de la schimbarea ciclului de lumina la 12/12 sau de la primii pistili ?

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Buna dimineata!
Cum e indicat sa pun pe controler: un extractor de 680m3 de 125 pe intake si 160mm 1180m3 pe exhaust? Pot functiona asa fara probleme sau mai bine ar fi 2 de 125mm pe exhaust si unul de 125 pe intake? Sau 2 de 160mm?
Pe o suprafata de 1,44m2

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E o stupizenie sa ai intake si exhaust, mai ales de capacitati diferite. Gandeste-te daca dpdv al fizicii are logica.. sau cat de eficient e.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Pentru perioada calda daca trebuie sa ma lungesc, ma gandesc si nu stiu care varianta ar fi mai buna din punct de vedere energetic cel de 125mm 680m3 consuma cat unul de 160mm 1180m3 si ma gandesc ca modelul mare trebuie sa stea la turatii reduse fata de cel de 125mm si e posibil sa fie mai silentioase?. Nu stiu care e alegerea cea mai buna

Latest posts

Latest posts