https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=133241
Bagă un ochi aici!!!!
Bagă un ochi aici!!!!
Salutare, am comandat și eu 3 semințe hindu kush auto de la sensi și as dori sa știu câteva informații înainte sa le plantez. Le voi creste outdoor deoarece am citit pe mai multe site uri ca e un soi bun și pentru outdoor acum as avea mai multe întrebări
În ghivece de câți litri sa le pun?
Ce ph trebuie sa aibă pământul și ce pământ sa pun? Compo sano e bun? Sau mai trebuie amestecat cu ceva cum ar fii perlit?
Ce îngrășăminte sa iau pentru perioada de vegetație și înflorire care sa ajute la calitatea și cantitatea mugurilor?
E bine sa le cresc out dacă sunt automate? Seara le voi baga în casa și dimineața le scot afara sa nu fie rece peste noapte...
@Pillang pai in primul rand sa vrea hidro pt ca mi se pare mai usor ( mi-e ca nu o sa stiu ce cantitate de apa sa ii pun). am cumparat o pompa de aer si acum ma uit de ceva recipient. Pentru lumina ma gandeam sa dau undeva la 100-150 usd.
Ca si spatiu ma gandeam sa modific un dulap dar cred ca pana la urma o sa cumpar un cort 39x39x79
Am si eu o problema de matematica.
Am deschis aceasta cutie de foite in luna octombrie anul trecut. Azi am inceput ultimul pachet din ea. Cat am fumat in aceasta jumatate de an? Hahaha!