What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Goldslug

Active member
Bai baieti va multumesc frumos pentru promptitudine. Eu astept sa se usuce pamantul sa le pot scoate afara. O sa incerc cu ce a zis poramidon. Am si gasit un link , scuze daca nu e voie cu link. ( il poti sterge) https://m.emag.ro/ingrasamant-complex-pentru-plante-soilplus-100g-soilplus/pd/D4TTC3BBM/ aici l am gasit la un pret de nimic. Multumesc frumos!!

Edit : am comandat soil plus. 6 lei ingrasamantul , 25 de lei transportul. Pentru aplicare pot urmari modul de utilizare dupa ambalaj ? Adica o lingurita la 10l volum de pamant ?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da stii ca dai prea multe detalii legate de comanda aia? Adica lasi informatii foarte usor de adunat, daca se vrea.

Goldslug

Active member
Salut , nu cred ca omor pe cineva, sau nu cred ca am deranjat pe cineva incat sa-mi vrea cineva raul. Nu ma consider atat de important pentru ei incat sa intre peste mine cu 4 plantute care inca nici nu au produs THC. Las paranoia pentru mai incolo :)) sanatate !

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
... am comandat soil plus. 6 lei ingrasamantul , 25 de lei transportul. Pentru aplicare pot urmari modul de utilizare dupa ambalaj ? Adica o lingurita la 10l volum de pamant ?
Nu omule, daca tot te-ai ostenit baga un plic intreg la 10 L de sol, scrie si pe plic.

Te poti zgarci daca planta-i mica si deficienta usoara dar nu e un produs atat de scump ca sa justifice chitroseala si-n plus, planta foloseste doar cat ii trebe si p-orma o sa-ti fie de folos in floare ca-i deja in sol si eviti alte deficiente.
Sper ca n-ai comandat doar un plic... :biggrin:

Goldslug

Active member
Nu omule, daca tot te-ai ostenit baga un plic intreg la 10 L de sol, scrie si pe plic.

Te poti zgarci daca planta-i mica si deficienta usoara dar nu e un produs atat de scump ca sa justifice chitroseala si-n plus, planta foloseste doar cat ii trebe si p-orma o sa-ti fie de folos in floare ca-i deja in sol si eviti alte deficiente.
Sper ca n-ai comandat doar un plic... :biggrin:

Ba da, 1 am comandat :)))) Nu mi-am dat seama cat de multa nevoie am , am zis ca 1 pt 2 plante imi ajunge. O sa anulez si sa fac alta comanda, mersi frumos omule :tiphat:
S-a anulat , am refacut comanda de 4 plicuri, in caz de nevoie.

piramidon

Veteran
Bah, io planuiam undeva in trecut sa dau un boost la tricomi cu lumina uv.
Voiam sa iau neshte leduri si sa le rad suprafata ca sa expun lumina uv, dar cum erau prohibitiv de scumpe am renuntat la idee.
Acum avem SIL-urile ieftine si la-ndemana si ma gandeam sa incerc cu astea.
N-am nici o indoiala ca pana la urma reusesc sa scot uv din ele, dar intrebarili mele este:
Are vreun efect pozitiv in productia de tricomi?
Daca da, cam cat timp si cand anume ar fi bine sa le folosesc?
De ex: n ore pe zi in flower; sau x perioada de timp "la rasarit" sau "la apus". Adica aprinderea/stingerea luminii din dulap.
Poate ca va trebui sa le folosesc doar incepand cu sapt Y de flower.
Sau deloc.
Un verdict, va rog? :tiphat:
Mi-a (re)venit ideea cand l-am vazut p-un ametit de pe microgrow cum se minuneaza ca a reusit sa faca un bec sa emita "blurple" - incerca sa zica un fel de mov - dupa ce a decupat domul de pe bec de jur imprejur cu o freza Dremel.

l.e.
Intrebarile raman aceleasi dar intre timp am realizat ca led-ul nu emite uv ci albastru, ala cu uv-ul e cfl-u'...

Am lipsit ceva din domeniu si-acum se arata efectele. :biggrin:

didraro

Active member
Sugestie comanda seedbank

Sugestie comanda seedbank

Salut baieti, sunt nou pe forum insa citesc posturi deja de 2 ani. Am trecut prin majoritatea cunoscute ale lui Gantz si Explosiv.

Vreau sa plasez insfarsit o comanda de la un seedbank si as avea nevoie de o sugestie. Stiu de metoda cu plicul insa nu am folosit-o pana acum, ma functioneaza? Si daca da, care este procedure actuala?

As vrea sa comand de la o banca cunoscuta si nu fac rabat la pret, insa sunt putin in dubiu cu ce banca sa aleg, un sfat?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Bah, io planuiam undeva in trecut sa dau un boost la tricomi cu lumina uv.
Voiam sa iau neshte leduri si sa le rad suprafata ca sa expun lumina uv, dar cum erau prohibitiv de scumpe am renuntat la idee.
Acum avem SIL-urile ieftine si la-ndemana si ma gandeam sa incerc cu astea.
N-am nici o indoiala ca pana la urma reusesc sa scot uv din ele, dar intrebarili mele este:
Are vreun efect pozitiv in productia de tricomi?
Daca da, cam cat timp si cand anume ar fi bine sa le folosesc?
De ex: n ore pe zi in flower; sau x perioada de timp "la rasarit" sau "la apus". Adica aprinderea/stingerea luminii din dulap.
Poate ca va trebui sa le folosesc doar incepand cu sapt Y de flower.
Sau deloc.
Un verdict, va rog? :tiphat:
Mi-a (re)venit ideea cand l-am vazut p-un ametit de pe microgrow cum se minuneaza ca a reusit sa faca un bec sa emita "blurple" - incerca sa zica un fel de mov - dupa ce a decupat domul de pe bec de jur imprejur cu o freza Dremel.

l.e.
Intrebarile raman aceleasi dar intre timp am realizat ca led-ul nu emite uv ci albastru, ala cu uv-ul e cfl-u'...

Am lipsit ceva din domeniu si-acum se arata efectele. :biggrin:

Am citit un articol de pe forumul cehesc dedicat growerilor ceva in genul icmag!
Acum dacă informațiile sunt corecte nustiu ce sa zic nu am folosit, așa că nu știu!
Și zice așa ! :
Primăvară intensivă se regăsesc culorile luminii :
Roșu ,portocaliu, galben!
Ele ajuta la fotosinteză deci la faza de vegetație!
Vara: se regăsesc culorile luminii:
Se găsesc aceleași culori cu o intensitate ridicata a luminilor : albastru , mov și UV !
Razele UV ajuta planta sa se coaca mai repede și să se umfle buzi ! Deci de tricomi nu zice nimic !
Deci în concluzie lumina UV o folosești pe perioada de floare!
O lumină foarte puternică poate încetini procesul de creștere!
:tiphat:

piramidon

Veteran
Mda, poate ca era o idee tampita pana la urma.. :laughing: cred c-o las balta, pastrez lucrurile simple.

didraro, vezi ca sus ai meniul ''Features" si acolo "IC Vendor Directory", de-acolo poti s-alegi ce vrea muschiu' tau.
Eu am luat de la Barney's Farm ca-mi place cum e configurat site-ul lor, au si piese ieftine si dau freebee. Dai comanda, achiti si-ti vine plicul.

cristocel420

Active member
Ce ziceți de farurile noilor mașini?Faruri cu Led, păi dacă astea nu penetrează hehee cu faza lungă crești un hectar.Oare cum se leagă un far de ăla în grow?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Alea is tot leduri dar cu lupa. Lupa concentreaza lumima pe o suprafata mai mica, lumenii sunt aceasi. Dar pt growing, din cauza ca prea multa lumina nu face bine, si asta inseamna ca ar trebui sa tii plantele mai departe de bec, se si pierd mai multi lumeni. Era o formula, parca se pierde cam o treime din puterea luminoasa la fiecare 30-40 cm. Asa ca e mai practic sa ai ledurile aproape si sa nu ai lupe. Sau daca ledul e puternic ii pui lupe cu ungi larg, de 120+ grade, tocmai ca sa imparti aceea putere mare pe o suprafata suficienta cat sa nu arda plantele in centru si sa nu aiba suficienta acoperire pe margini.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mă flocăi circula un zvon așa pacilea, un mit, că dacă înfigi un șurub sau un cui la baza tulpinii ,
Planta produce tricomi pe ultima sută de metri până să moară! Valabil numai înainte de harvest cu câteva zile!!
Voi ce credeți??
Ce păreri??

HighUp

Member
Salutare, am comandat și eu 3 semințe hindu kush auto de la sensi și as dori sa știu câteva informații înainte sa le plantez. Le voi creste outdoor deoarece am citit pe mai multe site uri ca e un soi bun și pentru outdoor acum as avea mai multe întrebări
În ghivece de câți litri sa le pun?
Ce ph trebuie sa aibă pământul și ce pământ sa pun? Compo sano e bun? Sau mai trebuie amestecat cu ceva cum ar fii perlit?
Ce îngrășăminte sa iau pentru perioada de vegetație și înflorire care sa ajute la calitatea și cantitatea mugurilor?
E bine sa le cresc out dacă sunt automate? Seara le voi baga în casa și dimineața le scot afara sa nu fie rece peste noapte...