What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

cadavruslos

Well-known member
Nu-i rau sa comanzi o sarja noua de Bloom, dar eu nu cred ca-s pb cu ala de 4 ani, anul trecut eu am dat la ale mele (out) Bloom vechi de 6-7 ani si a iesit un bud mama-mama. :tiphat:
Get'r done! :biggrin: Yiiihaaa!
p.s.
Rad ca idiotu' inchipuindu-mi ce-ai fi trecut in declaratia de deplasare cu ocazia asta... :laughing:

Haha scriam ca ma duc sa iau mancare pentru fete mosule ... si aia era , daca ma intreba ce fete , luam cataua in porbagaj ...haha , vrei sa te mint nici eu nu cred ca e datorita faptului ca e vechi , am ramas fara seringa si la ultimele udari am dozat dupa ochi , an pus un dop de sticla de bloom , cred ca erau vreo 10 ml acolo nu 4 , deci pot sa fii si tampit cateodata , bn ca nu le-am ars grav , Multumesc de interventie ..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pentru azot mai e bun și zațul de cafea!!
Drojdie pentru îmbogățirea solului în microorganisme!!
Coajă de ou făcută praf in blender! Ca!
Urzici uscate și făcute ceai din ele tot pentru azot mai mult!!!
Și sunt mai multe dar nu mi le aduc aminte și nici nu le-am folosit sa vad daca sunt bune !
Asta așa doar pentru info pentru voi!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Orice e bogat in azot (zatul de cafea de exemplu) absoarbe (blocheaza disponibilitatea in sol) initial mult azot pentru a se descompune apoi il face disponibil pe parcurs. Drept urmare, nu as adauga prea mult din acest tip de ingrasaminte. Mai bine sa le compostezi si sa le folosesti dupa.

Pillang

Well-known member
Urzici am folosit si eu in out, l-am pus intr-o galeata, apa pe ea si am lasat la soare citeva zile. Se putrezeste si are un miros ca cacatul mort, dar este plin de N, e cea mai buna (cred) nutrient care poti sa faci acasa si e natural. Am folosit ani de zile, pina cind am observat, ca daca plantez la un loc, unde cresc urzici, nu trebuie sa le mai dau nimic, ca aia este cel mai bun pamint, unde cresc ei.

ElGatto

Member
Si eu am auzit chestia asta ce spune pilang cu urzicile si nu ma gândeam ca e adevarata...Plm...deja sunt tot felu de "legende":))

Pillang

Well-known member
Da sint nu putine. Chiar acum citeva zile un amic, care a inceput sa creasca o seminte, care a gasit intro floare, a venit linga mine si se vedea pe el, ca are pe suflet un secret pretios, zice, sa nu spui nimanui, dar daca le stropesti cu bere, o sa creasca de 2 ori mai mari(!!!)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Indienii folosesc urina de vaca in tot felul de medicamente. Unele dintre ele, sunt inclusiv combinatii cu mercur (preparat ca sa nu fie toxic - da, se poate), si sunt antivirale, antibacteriene, etc.
Deci bravo Cristocel, esti un geniu! Fara sa stii, e drept...

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Indienii folosesc urina de vaca in tot felul de medicamente. Unele dintre ele, sunt inclusiv combinatii cu mercur (preparat ca sa nu fie toxic - da, se poate), si sunt antivirale, antibacteriene, etc.
Deci bravo Cristocel, esti un geniu! Fara sa stii, e drept...
'ai zi sa mori in pujcarie! ca elementu' mercur - Hg - poate fi preparat ca sa nu fie toxic...
Explica-ne si noua cum anume, te rog, sa nu murim prosti. :jerkit:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mercur?? Cam greu de crezut sa nu fie toxic!!
Dar nici nu critic că nu se poate obține!!

Am o întrebare pe unde as putea găsi semințe de șofran??
Oare daca dau un search pe google găsesc ceva??
Și tot foto periodice sunt ??

piramidon

Veteran
Bah iexplo, tu tii cu ursu'? :laughing:
Lasa-l pe motanu' sa se gheruiasca cu mine, poate gaseste si beneficii ale supozitoarelor cu poloniu, neshte infuzie de ricin ceva... Ca a auzit el ca "pakistanejii" sau bangladeshii o comit asa.

Recunosc c-am fost un pic cam incisiv, da' gherlanu' nush' de ce, imi lasa impresia unui purisan mic si burtos, "rarait'', cu ochelari maaari, care se-nvarte pe langa scoli si se da la barfa cu copiii, le ofera bomboane sau o plimbare cu duba... cheshtii d-ashtia...

Poate unde ofera atata "intelepciune" si se da solidar cu stonerii in timp ce e foaaarte grijuliu sa nu cumva sa se incrimineze cu ceva.

De-aia posteaza doar poze cu ruderici si haldan sau copiate de altundeva, nu-l intereseaza thc-ul ci doar cbd-ul (ca asta nu-i incriminat legal) iar singura intoxicatie a sa declarata a fost: "eram beat'.
Mie unul mi se pare un personaj f suspect, asta e...
Daca arata ca un urs si se caca-n padure no sa-i zic veverita.
Te-oi supara tu marlane, da' incearca sa te vezi cu ochii altuia.
Sa nu ma-ntelegi gresit, nu te urasc, pur si simplu ma iriti. Si nu ma poti convinge in ruptul capului ca tu apartii comunitatii asteia.
Nu ca ar trebui sa ma convingi pe mine...
biggrin.gif

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu tin cu nimeni.. si oricum toate pisicile is dubioase de fel. asa ca fiecare sa judece pentru el. :joint:

piramidon

Veteran
glumeam apropos de afirmatia ta cu vaccinurile..
Stiu despre botulism, arsenic si o gramada de alte subst sau plante nocive care-s folosite cu succes in tratamente, vb aia stiintifica: orice substanta poate fi medicament sau otrava in functie de dozaj. "I'm not a complete idiot, some parts are missing" :biggrin:
Dar asa cum spuneam mai sus, reactia mea e generata de jtm ca total si in special de afirmatia cu indienii (!).
Pai tu respingi vehement un compus ca thc-ul dar ti-ai incredinta viata in practicile poporului ce i-au adus pe gutza, minune si salam? :laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar ce activitate azi pe forum, gata v-a inchis de toti in case sau cum de v-ati reunit toti azi pe forum?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
'ai zi sa mori in pujcarie! ca elementu' mercur - Hg - poate fi preparat ca sa nu fie toxic...
Explica-ne si noua cum anume, te rog, sa nu murim prosti.
jerkit.gif

E oarecum simplu: sulfura de mercur, complet preparata, este de vreo 1000 de ori mai putin toxica decat mercurul metalic, si mai precis decat metil mercur respectiv clorura de mercur, adica formele sub care mercurul se transforma in organism la ingestie sau inhalatie.

Preparat in modalitati mai avansate, devine chiar mai putin toxic, dar asta nu inseamna ca gata, poti inghiti cate un kil. La o adica si de la cantitati extrem de reduse de antibiotice mori, daca faci overdose, si nu vorbim de cantitati ridicate.
Asadar iaca, nu de la asta o sa muriti prosti...
comfort.gif

L.E. Asta cu mercurul insa, adica utilizarea ca medicament, necesita o preparare perfecta. Metodologia este complexa, nu o cunosc decat teoretic, si am rezerve in a o aplica, admitand ca as avea nevoie. Insa la un moment dat am intrebat un farmacist indian, intr-o discutie casual despre asta, si mi-a spus nonsalant: yes mr. JTM, every time me and my family are sick, we use kajjali. Asta este o sulfura neagra de mercur, un preparat comun in India. Si omul e sanatos, cu toata familia lui. Sau era cand am vorbit cu el...

@explo: nu chiar, forma sub care e folosit in vaccinuri, thymerosalul, este destul de toxica, mult mai toxica decat sulfura de mercur, pe cate imi amintesc, dar ar trebui sa citesc nitel

@cristocel: https://en.wikipedia.org/wiki/Cow_urine
N-am inventat-o io, ce sa zic, si nici nu am incercat-o. Dar popoarele alea se trateaza de milenii cu din astea, si nu s-au imputinat la numar. Probabil ca se prepara cumva, daca esti curios...
Si pana la urma fiecare cu greturile lui: mie mi-e greata cand simt oleaca de damf de tutun sau de cafea, am impresia ca sunt intr-o buda publica daca simt mirosurile respective...
Ca si chestie, melatonina, atat de utilizata ca si somnifer, este un preparat purificat din urina, daca nu ma insel. Marturisesc insa ca nu am studiat. Daca ai luat vreodata la o insomnie si ai varsat, acuma stii de ce!
laughing.gif

@piramidon: esti paranoic man, dar na, se poate petrece oricui. Cunosc persoane grav afectate, care nu se ating de iarba, asadar ai scuze serioase.
Per ansamblu, ai inteles gresit:
1. nu socot benefica utilizarea CBDului si nici a THCului, altfel decat in scop medicinal, in situatia in care nu exista alt remediu.
2. nu socot benefica utilizarea canepei daca nu a fost preparata prin watercuring
3. asta nu inseamna ca nu imi place THCul, daca este indeplinita conditia 2. Atata doar ca ma impiedica enorm in ce am de facut, din varii motive, unele posibil de expus aici (genereaza probleme de atentie, memorie, care si asa...), insa altele nu. N-ai nici cea mai vaga idee cat de des imi trece prin creer: ba ce buna ar fi o iarba acuma, sau macar niste mac...

4. dar da, nu se poate spune ca apartin propriu-zis comunitatii. Probabil vreun fel de melancolie ma mai tine pe aici in trecere, dar fii pe pace, nu e atat de puternica.
5. Hai fii serios cu incriminarea, nu cred ca o sa ajunga baza de date de la icmag la diicot vreodata, in cazul in care eventual am mai scapat fara vpn sau tor (cred ca mi s-a petrecut de vreo 2-3 ori). Si fix o sa ii doara pe ei in penis de mine, admitand ca ISPul cutare sau cutare a pastrat logurile mai mult de 6 luni, sau cat e legal...
Plus, la cat de activa e sectiunea romaneasca, cred ca l-au trimis pe teren pe ala care se ocupa cu icmag-ul
biggrin.gif

6. Daca judecam un popor dupa tiganii pe care ii da planetei, iese o chestie stramba. Daca ii socotim dupa geniile pe care le da planetei, discutam altceva. Chandrasekar, Ramanujan, sunt doua nume care imi vin in minte imediat, dar probabil se pot cita sute. Daca ar fi sa judecam poporul roman dupa politicienii lui de azi, oare la ce concluzii am ajunge? Si tot asa...
7. Medicina ANTICA indiana ESTE mult mai avansata decat medicina occidentala, fara a discuta despre dezvoltarile tehnologice occidentale, care sunt utile aproape doar in diagnosticare, prostetica, chirurgie, dar partea terapeutica in occident, si vorbim despre alopatie, este un kkt, nu medicina. Printre putinele dezvoltari utile in ceea ce priveste terapiile moderne sunt anestezicele (care au existat de milenii in est), antibioticele (care au existat de milenii in est, pe baza de cupru, argint sau na, mercur) si paleativele destinate eliminarii unor simptome. Cam toata medicina contemporana deriva din fitoterapie, prost adaptata de altminteri. Cat despre modernitatile de genul gene therapy, man, asta e un so bad shit, ca nici nu vreau sa ma gandesc la ce kkturi se poate ajunge. Omenirea mai are cam un mileniu pana la maturitatea necesara pentru a lucra cu asa ceva, fara sa se autodistruga. Ceea ce e posibil deja si fara asta...

In concluzie, chill boys, bagati si voi o indica sa va mai relaxati... Watercured, desigur!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O întrebare!
De ce se lasă frunzele de jos in sus , că și cum ar fi însetată, și am văzut și două trei puncte pe frunză de o culoare albă spre un gri!!
Mă gândesc că e din cauză că nu are destul oxigen la rădăcini (Root rot) !
Oare am dreptate sau mă îndoiesc??
Un sfat ceva!!
Mulțumesc!

Latest posts

Latest posts