What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Discutii la o bere.. alea pot fi foarte departe de adevar. De exemplu, in urma cu 15-20 ani, cand nu prea se crestea prin ro, umblau vorbe ca iarba asta creste la neoane blacklight, adica alea foarte aproape de spectrul uv de se puneau prin cluburi ca sa faca efecte luminoase. Curentul era ieftin pe atunci si unii cresteau cu o gramada de watti aiurea, cu neoane blacklight, becuri halogen, MV sau incandescente. Apoi totul a inceput usor cu becurile CFL (scumpe rau) si HPS-uri (ce se gaseau foarte greu).

ElGatto

Member
Da, tin minte ca am incercat acum 15 ani sa cresc cu un prieten si nu am gasit becuri de cumparat :)) fiind intr un oras mai mic si am renuntat la idee

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Acu 15 ani singurele becuri bune pt crescut erau greu de găsit și scumpe.

Dacă vrei sa te inspiri meri la secțiunea micro.

Lumea creste cu led-uri. Becurile normale pe led și strip-urile sunt bune. Fiecare cu ce poate și în spatii relativ mici. Ajunge lumea la recolte de 100gr pt 100w de lumina.

Dacă te interesează sa crești mult mai mult recomand sa investești în becuri cu adevărat puternice sau sa crești outdoor.

ElGatto

Member
Creed ca o sa merg pe outdoor pana ce le gasesc o casuta,numai bine am timp sa ma pregatesc,am cumparat ceva seminar din uk...poate a mai pus cineva genul asta?
YBzYkXP

2Y9SZ9

cristocel420

Active member
Îți spun o treabă, nu contează ce crede cineva despre un strain pt că ți-e poate să nu îți placă cum te lovește,trebuie să cauți tu să tot crești și să vezi ce ți se potrivește. Mie înafară de sative nu mi se potrivește mai nimica de exemplu. Pe vremuri când a apărut White Widow în viața mea, deși nu era sativă și nici nu cultivam ganja era ceva super îmi dădea foarte pozitiv dar strainul sa poluat și în timp nu am mai găsit White Widow Original dar pun pariu că există ceva strainuri în ziua de azi care au o perioadă de înflorire mai scurtă să îmi poată face damblaua dar până atunci mai am sute de semințe sativa după care o să încep să mai caut și prin hibrizi indica/. sativa
L. E. Marele meu vis e să regăsesc iarba dacilor, ceea ce am crezut eu că e cânepă dar highul era mult prea sacru să fie o simplă cânepă.

Last edited:

ElGatto

Member
Da inteleg ce spui, chiar de la colt doar cateva au fost pe placul meu si nah m am cam saturat de tot felu de ciudatenii,in spania era o vorba ca cea mai pura ar fii cea cu apa si zahar,ajuta la ceva zaharul?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu prea.. cel putin nu zaharul prelucrat. Melasa ar putea hrani bacteriile in sol si asa sa hraneasca planta indirect, insa toti aditivii aia de sunt 80-90% zahar si costa 100 lei pe litru sunt in mare parte vrajeala. O sticla de melasa de 20 lei dizolvata cu apa corespunzator face treaba mai buna (pentru grow organic).

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
elgatto, nu te mai kinui sa pui in practica ce-ai auzit pe la un cui sau o bere, ia-ti fert lichid organic, pe care-l amesteci cu apa. :twocents:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Testele alea cer timp, bani, spatiu. Si ca incepator nici nu vei stii sa tragi concluziile potrivite, neavand experienta unui grow reusit.Daca vrei sa mergi la sigur mai bine iei o reteta testata si te tii de ea. Dupa ce merge treaba acceptabil si ai un baseline poti sa introduci mici variatii si sa vezi ce poti imbunatati.

ElGatto

Member
Mda, nu am cu ce sa te contrazic,doar bine ca mis tanar si am o viata lunga inainte.sper ca in vreo 5 ani sa imi pun experimentele in practica.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu vreau sa fiu Gica contra, dar... se moare si de tanar. Anticii aveau o vorba: daca nu acum, atunci cand?

Latest posts

Latest posts