What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Ikebana e aranjament floral și se face cu plante și crengi tăiate. Pe lângă asta poți adaugă alte elemente naturale

Bonsai e ce vrei tu acolo. Și da, găsești asta pe aici. Asta înseamnă că păstrezi planta mica pt diferite motive. Planta e vie dar puțin handicapata din cauza condițiilor în care e crescuta. Spațiu puțin pt rădăcini, putina apa și nutrienti și tăieri dese de crengi și frunze. Asta înseamnă să ai o planta bonsai.

Pillang

Well-known member
Se simte densitatea nutrientilor, poti sa faci overfert si cu nutrienti de si teza, si cu organici, doar ca cei organici de obicei devin disponibili pe o perioada mai lunga, deci e mai greu sa faci overfert. Eu unul nu am patit inca sa fac overfert cu organici. Si bag la ochi adaosurile de mult timp.

Am vrut sa intreb ca la gust tu simti diferenta, daca ai folosit numai n. organice?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu se simte neaparat diferenta, dar nici nu are gust de plastic ars ca atunci cand dai mai multi nutrienti decat trebuie (din cei chimici).
Dar sigur e mai bine ca nu am mai avut deficiente de ceva timp, si cum ziceam nu se face nici overfert. Si plantele se descurca singure. Sunt asa multumit de pamantul asta ca o sa il iau cu mine cand plec.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fiecare cu ce a inteles, eu imi imaginam niste tehnici yoga de contorsionism pentru a ingriji respectivele plante.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Noroace!
Are cineva experiență în Coconut coir ???
Ce păreri aveți la acest mediu de creștere??
Se merită încercat?? Sau e o muncă în zadar când nu ai experiență cu nutrienți??
As dori sa incerc măcar o dată să nu mor prost!!!
Puff puff pass! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
merge, dar e putin diferit de sol. si iti trebuie coco coir de calitate (prespalat) sau sa il speli tu bine inainte.
Altfel, tot organic soil e mai bine, sau direct in perlit, daca vrei cu nutrienti minerali.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Văzusem prin magazine cărămizi de coco , dar cat de calitate e nu am idee!
Dar în caz că nu e bun am și grow shop aici în oraș de pot lua !
Acum mă întrebam ph metru și Ec metru sunt necesare?
Daca gândesc puțin, cam ar fi necesare că la câți nutrienți bagi, se cam dereglează ph-ul și ec-ul!
Că am nutrienți care se pot folosi și la coco și la soil! Cel puțin așa reiese din tabelele lor!!

cristocel420

Active member
Mie mi-ar fi frică, avem foarte mulți hoți de beciuri, dacă nu ai ventilație puternica riști sa împuți tot beciul. Am înțeles ca ai 250w hps cu extractor,vreo 300w, dacă nu ai întrare din casa în beci e nasol că furi curent și tu treci de 300w dacă o să ai nevoie si de un dezumidificator, că de obicei în beciuri e umiditate mare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In beci pot saintre altii oricand, atat legal cat si ilegal. Si da, e problema aia ca nu ai curent (de obicei). Dar riscurile sunt mari, mai bine ceva stealth in casa decat asa.

Jukebox

Member
Hello baietii an nou fericit!
Am o intrebare de inceput de an,daca pe sticla de big bud scrie ca ar trebuii administrat intre sapt 2-4 de flower in condita in care planta are 8 sapt de flower la o auto cu o perioada de 4-5 sapt de flower de cand ar trebuii administrat(din ce sapt)?

ElGatto

Member
Hello guys...
Sunt nou pe aici si am o intrebare..poate stupida dar pe leduri merge orce seminta?ca din cate am inteles nu merg chiar toate.E adevarat?

ElGatto

Member
Pai nu am citit,tot am cautat sa vad daca e adevarat si cum nu am gasit nici unde am zis sa intreb aici...Pai de la discutii la bere....mersi de info