Tre sa fii pasionat de ikebana sa faci microgrow-uri pcgrow-uri and stuff. Io nu inteleg: asta e o planta facuta sa creasca, asa is genele, de ce s-o chinui?
Sub 100W cresti o planta frumoasa, 1m inaltime, juma de metru diametru/latime, whatever, daca ii dai veg 1 luna de zile...
Din pacate eu nu am avut niciodata o planta din care pot sa fac un joint fara tutun si sa nu tusesc cind aprind.
Tre sa fii pasionat de ikebana sa faci microgrow-uri pcgrow-uri and stuff. Io nu inteleg: asta e o planta facuta sa creasca, asa is genele, de ce s-o chinui?
Sub 100W cresti o planta frumoasa, 1m inaltime, juma de metru diametru/latime, whatever, daca ii dai veg 1 luna de zile...
Poate fi ori overfert (chiar si ceva putin peste doar, nu neaparat un overfert de ala de aproape moare planta), ori lipsa de curing sau curing necorespunzator. Mai stiam pe cineva asa si dupa ce i-am dat iarba cu curing ok a putut sa fumeze linistit fara tutun si sanu tuseasca.
Da mai, era doar o estimare, asa, ca sa explic de ce nu il inteleg pe om ca se chinuie cu pcgrow.Daca o spuneai la modul ca poti creste o planta cu 100W in un spatiu de 1 m inaltime